Denizlispor
Sivasspor
Berabere
(/s)
Sivasspor bu maçı rahatr kazanacaktır...Denizli erkenden tatile çıkmış ztn Sivas karşısında varlık gösteremezler
Sivas elini kolunu sallaya sallaya kazanır..
Sivas yine kazanır bence, Denizli'de sorun var..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Denizli Süpriz Yapabilir Gibime geliyor...Ama futbol bu herşey olabilir...Umarım Sivas Kazanır...
Umarım Denizli kazanır...Denizli süpriz yapabilir.Sivas bu maçı kazanabilirde ama inş Denizlispor kazanır..
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Denizli'nin oynadığı futbol ve takım içinde ki sorunlar ortada, Sivasspor ne yapar ne eder G.Saray - Fenerbahçe arasında oynanacak bu haftaki maçta en karlı takım olmak için kazanacaktır.
Derbiden çıkacak olası bir beraberlikte Sivas'ın bu maçı kazanması onları şampiyonluk yolunda avantaja götürecektir.Sivas bu fırsatı kaçırmaz,rahat kazanır.
Sivas hala şampiyonluk iddiasında olduğu için, futbolcu ve teknik kadro da inandığı için bu maçı alacaktır mutlak surette.
bence sivas için bu sene oynayacakları en rahat maçlardan birisi olur...
Maçı Sivasspor alır..
Beklendiği gibi hiçte rahat maç olmaz Sivas için.Denizlispor puan alabilir...
Denizli şu maçtan bir beraberlik koparsa çok süper olacak.
So what?
Saike
Sivasspor ligdeki en rahat maclarindan birisine cikiyor,cok rahat kazanacaklarini düsünüyorum.
Denizlispor kendi kafasında ligi bitirdi zaten.Sivasspor 2 rakibinin birbiriyle maç yaptığı bu haftada puan kaybetmez.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Bence bu maçın bugün oynanmsaının neden berabere bitsin de Sivas aradan çıksın ve derbi daha heyecanlı olsun gibi bir hava var.Sanırım berabere bitecek..
Sivasspor 2-0 önde.Yarın ki maç daha da önem kazandı..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Sivasspor kazandı.Puanları eşitledi.Yarın sahadan çıkacak bir beraberlik Sivasspor'un işine yarar.Şayet bir takım galip gelirse yarın Sivasspor 2.bile olabilir.Tebrikler Sivasspor.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Sivas'a Helal Olsun doludizgin gidiyorlar artık kaderleri haftyaya çizilecek
Anadolu takımlar büyük takımlara karşı oynadığı oyunu Sivas'a oynamıyor.Bu da onların işine geldi ve son 2 haftaya kadar getirdiler işi.Helal olsun![]()
Helal OLsun Sivasspor..
Keşke Şampiyon OlaBilseler...
Ula Sivas buraya getirdin bari şampiyon ol.
So what?
Saike
Bu gün Sivas'lı oyuncu ceza sahasında eli ile oynadı; ama kimse ses çıkarmadı. Büyük takımlar oynayınca kıyamet kopuyor?
Bu arada pozisyon net penaltıydı.
Benim gözlemlediğim şöyle birşey var. Sivasın maç sonuçlarına baktım. Hadi 3 büyükleri saymıyorum onlara da kaybettiler zaten .3 büyüklerden başka puana ihtiyacı olan bütün takımlara karşı puan kaybetmişler. Bunlar Rize, Konya ve Manisa . Ama küme düşme tehlikesi olmayan takımları silip süpürmüşler nedense. Yani buraya kadar gelen bir takım nasıl oluyor da Beşiktaş,Fenerbahçe ve Galatasaray'a karşı bırakın kazanmayı , doğru dürüst top bile oynuyamıyor.İyi bir takımsan çıkarsın sahaya büyük takımları da çatır çatır yenersin. Neyse başarılar diliyorum yinede..
Tebrikler Sivas.3 puanı aldılar,derbinin skorunu beklemeye başladılar ..
Sivas bugün buralara az da olsa Anadolu takımlarının kayırmasıyla geldi.Anadolu'dan bir şampiyonluk adayı çıkmıştı çünkü kolay değil.Sivas'ın 1 sezonluk bu performansının haftaya oynayacakları Galatasaray maçında tescillenip,tescillenmeyeceği ortaya çıkacak diye düşünüyorum..
Denizlinin 2 tane penaltisi verilmedi...
TFF Sivas'ı kolluyor
Bari akşam derßi berabere bitsinde Sivas şampiyon olsun ya biz olamıyoz...
Bülent Uygun çıksın desin bizi şampiyon yapmazlar diye . Yada Trabzon maçını mükemmel bir beceriyle masabaşında 3-0 kazanan , kendilerine göre doğrulardan yana olan Sivas başkanı ve hocası çıksın desin bakalım Denizli'nin penaltısı verilmedi diye . Anadolu'nun büyük bir kıyağı var Sivas'a , hiçbir önemli maçı kazanamadan ligde zirveyi zorluyorsun pehh..
2 hafta sonra göreceğiz önce Galatasaray'a yenilecekler sonra küme düşmesi kesinleşen Rize'den sonra rahatlayan Gençlerbirliğini yenecekler.