arkadaşlar fm seini başından beri oynarım 05 06 da hariklar yaratırdım 07 yi dil seçenekleri yüzünden soğudum oynamadım 08 i büyük hayallerle oynamaya başladım ama hiç umdığum gibi olmadı sorunlarımı sıralayım
1- ör tugs antreman programını indirdim bir kaç tane daha denedim oyuncular güçleri düştü ben genelde feneri seçerim ligi 7. falan bitirdim hiç antreman programı yapmadan denedim onda daha başarılı olduğum sayılır
2. en baba taktikleiri bıkmadan usamadan denedim ama savunma açıkları yedi bitirdi beni avrupada yokum zaten ligde ya kaybediyor yada zor kazanıyorum
3 antrenör konusunda ne yapmam lazım sitede bazı yanabcı isimler var antenör konusunda ama türkiye liginde çıkmıyor malesef birde baş antrenörüm santana hiçbir antrenörü kabul etmiyo engelliyo imzayı atmalarını düğer bütün koçları kovdum yinede engelledi sebebini anlayamadım antreman koçlarını nasıl paylaştrabilirim
4) oyuncuların özeliklerini güçlerin attırmak için işaretlemeler yapmak ne kadar etkili (üç. şut pas orta...) özelliği falan
soeunlarım bunlar yardımcı olursanız sevinirim özledim fenerle avrupayı fet etmeyi