1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: Mehmet Topuz, Cangele ve İvankov Kalıyor

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Default Mehmet Topuz, Cangele ve İvankov Kalıyor

Valencia'ya gitmiyor

Türkiye Kupası finalinden sonra Arjantinli yıldızı Franco Dario Cangele ve Bulgar milli takımının da tecrübeli file bekçisi Dimitar Ivankov'a imza attırmaya hazırlanan Kayserispor, kaptan Mehmet Topuz'un İspanyol Valencia takımına gideceği yolundaki haberlerin gerçeği yansıtmadığı bildirildi.

Cangele'nin 2'si Arjantinli ve biri Türk olan 3 menajeri, Kayseri'ye gelerek Hilton Oteli'ne yerleşti. Sarı kırmızılı kulüp yöneticileriyle görüşen ve mukaveleyi 2 yıl daha uzatan menajerlerin de Bursa'daki Türkiye Kupası finaline götürüleceği belirlendi. Bu arada, kaleci Ivankov'un Bulgar menajeriyle de görüşülerek, sözleşmesi uzatıldı. Ivankov ile Cangele'nin kupa maçı dönüşü, imza atacakları ve ardından tatile gidecekleri bildirildi. Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma " Avrupa Kupası maçları için sezonu erken açmak zorunluluğumuz olacak. O nedenle elimizi çabuk tutup iç ve dış transferi, Süper Lig bitiminde sonlandırmak istiyoruz. Bazı yayın organlarında yer aldığı gibi kaptanımız Mehmet Topuz'a Valencia kulübünün transfer teklifi olmadı. Mehmet topuz'u kesinlikle satmayacağız. O da burada olmaktan
    çok mutlu. Gökhan'ın durumunu daha önce açıkladım. Hiçbir futbolcumuz bedava gitmez. Biz bu tarz acemlikler yapmayız. Kulübümüzü büyütmek için yıldızlara ihtiyacımız var ve bu oyuncularımızın yanına yenilerini koyacağız. " dedi

Öte yandan, Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, sarı kırmızılı kulubü ziyaret ederek, Bursaspor maçı öncesi son antrenmanını izledi. Vali Bilici, sarı kırmızılı oyunculara " Hiç bir mazeret istemiyorum.
    Sadece, Türkiye Kupasını istiyorum. Sizlere çok ama çok güveniyorum. Tüm Kayseri kenti yayınızdadır. Yolunuz açık, şansınız bol olsun" şeklinde konuştu

02.05.2008
    Kaynak : DHA

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

3 oyuncuda çok kaliteli kalmaları kayseri için iyi olur..

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Eyvah Eyvah.. Hurma şimdi başlar gene.. "VALENCIA'ya SATMIYORUZ" diye..

4. Default

Satmıyoruz zaten kalacak kaptan yönetimi tebrik ediyorum Cangele'nin bonservisini aldıkları için İvankov'da kaldı çok iyi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

3 oyuncuya da gelecek sezon ihtiyacı var Kayseri'nin kalmaları doğru bir karar.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ben anlamiyorum ne yapcaklar yani bu futbolculari, bi futbolcu Valencia gibi bi buyuk klube gitmek istemezmi. Mutlu olmadigi yerde yeteneklerini nasil gelistirsin.

Cangele ve Mehmet yurt disina gitmeli, yuklu bi bonservisleride olur. Baskan biraz aklini kullansa Kayseri cok daha rahat ust siralara oynicak

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Mehmet Topuz'un önümüzdeki sezon Kayserispor'da kalacağını düşünmüyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Futbolunu en çok beyendğim takımlardan birisi..Takımı bozmasınlar..

9. Default

Nerden çıkarıyon ibig61 mutlu olmadığını mutlu olmasa durmaz değilmi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kayseri buna rağmen başarılı olamıyor bakalım seneye ne yaparlar ...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Kayseri buna rağmen başarılı olamıyor bakalım seneye ne yaparlar ...
    Deniz başarı derken daha ne olsun ligi 3 sezondur ilk 5te bitiriyoruz bu sene türkiye kupasında finaldeyiz kupayıda alacz inşallah bence gayet başarılı bir sezon geçirdik

Kayserispor seneye sampiyonluga oynamak istiyorsa takimdaki en iyi futbolcularini satmamali,yok eger satarsa da cok iyi fiyata satmali ki yerine alabilecekleri kaliteli futbolcular olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bence Kayseri biz M.Topuz'a o kadar parayı vermeyi kabul etmişken kabul etmeli teklifi.3 taraf içinde hayırlı bir transfer olacaktır..
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ben hiç bir oyuncusunda gözüm yokta. O cangeLe de vardı. Tüh onun imza atması iyi oLmamış
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

15. Default

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Ben hiç bir oyuncusunda gözüm yokta. O cangeLe de vardı. Tüh onun imza atması iyi oLmamış
    Diye diye göz değdirdin adamıma sakatlandı 4-5 ay yok

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Kayserispor yerinde bir hamle yapmış

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kadrosu zaten cok ıyıydı kayserının aghahowa ve olembe transferlerı de gerceklesırse daha da ıyı olacak bu 3 oyuncunun kalması da cok ıyı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ne kadar daha kalabilirki bence gitsin daha da klas bir seviyeye yükselir

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Kayseri bu sene şampiyonluğa oynar heralde

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

M.Topuz sezon sonu büyük ihtimal takımdan ayrılır.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    M.Topuz sezon sonu büyük ihtimal takımdan ayrılır.
    Kerem bu takımdan gitmek istiyorum diyecek en son kişilerdendir mehmet topuz kupa finalindeki seviçten ağlaması bunun en büyük göstergesi yönetim Topuz git demeden biryere gitmez

22. Default

Ne ayrılmasından bahsediyon ?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Aa CangeLe sakatLandımı yahu, üzüLdüm bak.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Kayseri biraz daha zorlarsa çok daha iyi yerlere gelir şampiyon olması çok çok zor ama lig 4. veya 3. Türkiye Kupası kadro değeri ile istikrar yakalarsa 5.büyük olarak yerini alır..

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

m.topuz u ellerinde tutmakta çok zorlanacak kayseri orası kesin ve tutarlarsa da yeni takviyelerle kayseri önümüzdeki sezon kafaya oynar, UEFA'da da ülkemiz adına güzel şeyler başarır. Burada şehir halkı kenetlenip yeni stadyumda takımını yalnız bırakmayıp yenilgide üzüntüde sabretmeli ve takımını sürekli desteklemeli.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Hayrettin abi malesef cangele 6 ay kadar sahalardan uzak kalacak o dengesiz pericmidir nedir ıonun yüzünden

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

inşallah m.topuz da satılmadığı için kaybolmaz kayseri'de..gerçi m.topuz kayseri'ye daha bağlı gibi..hem de kaptan..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Kayseri Muslu,Olembe,Aghahowa,Mehmet Topuz,Cangele ile ilk3ü zorlayacaktır seneye bence

Mesaj Yetkileri