1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: pilot takımlar

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    kütahya simav

Default pilot takımlar

arkadaşlar gs de oynuyorum..

3-4 ayda bir pilot takım istee hakkım oluyor.. genc yabancı oyuncularım fazla oldugu için tr den daha fazla pilot takımım olmasını istiyorum

ama istek bulundugumda hep başka ulkelerden bulup geliyor.. onceliği tr ye verdiğimdede bulmuor takım falan ama t.s.l den 2 takımım var.. 1.ligdende aynı şekilde 2 oluyor.. bunun artma şansı varmıdır acaba?

Nesil
    2008
    Yer
    fm

türk liglerinden birkaç takım daha pilot takımın olursa liglerin adını senin takımın ismi olarak değiştirirler artık

olsun yabancılara gönder ne fark ederki eğer yabancılarda da kadro sıkıntısı gibi durum oldumuydu oyuncun güzelce yetişir...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sadece 1 kez TR'den pilot takım alabiliyorsun genelde yabancı öneriyor yönetim ...

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Hani başka ligden bir pilot takım geldi diyelim ki Çin.O takımın fikstüründe 4-5 maç oluyor.Bizim oyuncumuz maçlarda oynayabiliyor mu? Yani sanal maçlar mı üretiyor yapay zeka? Oyuncumuz 30 maça çıkıyor mu?

Nesil
    2007
    Yer
    kütahya simav

yabancı takımlara yollayınca turk statusu işlemmiyorki.. manisaya 3-4 yıl ustuste 19-20 yaşlarında yabancı genclerden yolluyorum 23-24 yaşlarına geldiğinde turk oluyorlar) yabancı takımlara yollarsak bu işlemiyor ne yazkki.. yoksa premier ligde derby pilot takımım var.. hepsini ona yollarım)

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by cerwoo View Post
    yabancı takımlara yollayınca turk statusu işlemmiyorki.. manisaya 3-4 yıl ustuste 19-20 yaşlarında yabancı genclerden yolluyorum 23-24 yaşlarına geldiğinde turk oluyorlar) yabancı takımlara yollarsak bu işlemiyor ne yazkki.. yoksa premier ligde derby pilot takımım var.. hepsini ona yollarım)
    Bana cevap olarak yazdıysan ben onu kastedmedim.Ben oyuncular ilk 11 de çıkıyor mu anlamında sordum.

Nesil
    2007
    Yer
    kütahya simav

Quote Originally Posted by Her026 View Post
    Bana cevap olarak yazdıysan ben onu kastedmedim.Ben oyuncular ilk 11 de çıkıyor mu anlamında sordum.
    yok kardes sana cevap olarak değildi..

hatta benimde oyle takımlarım var.. cinden arabistandan ne bilim kucuk liglerden.. ama onlar acık olmadığı için yollamıyorum kiralık futbolcu

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence genç yabancılarını Türkiye'de oynatmazlar. 2. liglerde yabancı kısıtlaması var. Süper Lig'den zaten pilot kulüp olmuyor. Sen en iyisi yabancı ülkelerden seç ve oraya yolla. Ben öyle yaptım yabancıları. Siegen'e yolluyorum tüm sezondaki maçlarda oynuyor. Bayada gelişiyor çocuk. Sana önerim yabancı takım...

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Galatasaraydayken Bounetto'yu aldım Manisaya kiraladım.Adam da hiç bir gelişme yok sandım profilde hiç bir değişme yoktu kira bi bitti top kapma,markaj,taç hariç hepsinde çook büyük gelişme oldu aslında bunu yazmıcaktım konu bu değil ancak Galatasaray gibi bir takım olursanız
    pilot takım olarak Manisaspor var ona oyuncu gönderin Manisa'nın oldukça iyi bir klüp olduğunu düşünüyorum...
    turksportal...

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Orduya göndersen bütün maçlara çıkar daha iyi bir gelişme olur.

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

manisaya gönder yetmiyo mu ya

Mesaj Yetkileri