HEDEF:4 büyüklerin arasına girmek(arsenal,chelsea,manu,liverpool)ve uzun vaadeli olarak premier league şampiyonu olmak
HEDEF:4 büyüklerin arasına girmek(arsenal,chelsea,manu,liverpool)ve uzun vaadeli olarak premier league şampiyonu olmak
Last edited by Peacetr : 07.Mayıs.2008 at 14:47
İlk msj'ın benden olsun Başarılar
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Başarılar.
arkadaslar konuyu yeni açtım,su an 2.sezonumun ortasındayım.ilk sezon perforfansımı ve müthiş kadromu yarın sizinle paylasacağım...ve bu sezonki müthiş performansımı da tabiki
Last edited by Peacetr : 07.Mayıs.2008 at 14:48
Başarılar dilerim.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
başarılar paylaşımlarını bekliyorum
evet arkadaslar oyunu 8.0.2 yaması ile oynuyorum.man c.ty ile ilk başladığımda taylandlı başkanımız Thaksin Shinawatra ile uzun bir toplantı yaptık ve bu takımı çok iyi yerlere getirme konusunda anlaştık.ancak kadromuz premier league için açıkçası çok ta iyi değildi.gerçi yıldız oyuncularımız var(corluka,richards,petrov,elano gibi) ama kadronun gelişmesi lazımdı.ve cömert başkanımız göreve ilk başladığımda tam 75m euro transfer bütçesi ayırdı ve takımı bana emanet etti.
İLK SEZON TRANSFERLERİMİZ
![]()
Takımımızın bir oyun kurucuya ihtiyacı olduğunu düşündüm ve uzun uğraşlar sonunda 20m euro ya
RAFAEL VAN DER VAART'I KADROMUZA KATTIK...
Last edited by Peacetr : 07.Mayıs.2008 at 15:20
huntelaar ve van der vaart ı alıp şampiyon olmuştum sen de huntelaar ı alırsan şampiyon olursun.
Feyenoord'un genç yıldızı jonathan de guzman 19.75m euro karşılığında MAN CİTY'de
Parmalı Daniele Dessena 14.5m euro karşılığında cityde.
Bordeauxlu Henri Saivet 500bin euro ya cityde.
Feyenoordlu G.Wijnaldum 750bin euroya cityde.
ve yeni Drogba olarak lanse edilen Bafetimbi Gomis 14m euroya man city de.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
van der vaart ı almadan önce huntelaar'ı alcaktım.çok uğraştım ama son anda fiorentina çıkıp resmen elimden kaptı huntelaar'ı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
devre arasında hücum hattımın bir takviyeye daha ihtiyacı olduğunu düşündüm ve klübünde mutsuz olan Fabio Quagliarella yı 11m euro ya kadromuza kattık...
Last edited by Peacetr : 07.Mayıs.2008 at 15:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bu transferlerle başarı yakalayamamak mümkün değil
transferler güzel..başarılar..
Man City kim ne derse desin Premier Ligin en güçlü ekiplerinden biri. Uzun zamandır universitem nedeniyle forumdan uzak kaldım. 1 sezon bitirmiştim ve yayımlayacaktım burdaAma sen başlamışsın madem kariyer senin ve başarılı olacağına da inanıyorum. Ben kendi kariyerimde ilk sen tüm kupaları almıştım 2 3 takviye ile. Liverpool 34. haftaya kadar epey bi takip etti ve zorladı beni fakat son haftalar da liderliğimi garantiledim .) Başarılar dilerim. Güzel transferler...
yorumlarınız için teşekkürler.bu transferler ilk sezon gerçekleşti.şu an 2.sezonumun ortasındayım.performansımı paylasacam.sezon sonundaki transferlerimi görünce açıkçası inanmakta zorlanabilirsiniz...
Ya Hocam Bu M.cİty Nİn Transfer BÜtÇesİ Nedİr Merak Ettİm Neler YapmiŞin Öyle Yahu Kİmler GelmİŞ Takima Ve Fİyatlari BaŞarilar Oldu Olcak ArkadaŞin DedİĞİ Gİbİ Huntelari Al
8.0.2 yamasıyla oynuyorum.ilk girdiğimde valla ağzım açık kaldı 75m euroyu görünce.ben en fazla 20-25 bekliyodum.ama m.city gercekte de çok zengin klüp.taylandlı cok zengin bir işadamı tarafından satın alındı...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İLK SEZONUN ANALİZİ:her ne kadar da iyi transferler yapsamda ilk sezon hedefim en azından 5.olup uefaya katılmaktı.4 buyuklerin arkasından 5.tamamladık ilk sezonu.buyuk kluplere kök söktürdüm açıkçası maçlarda...çok gol yedim ilk sezonda.özellikle bekler ve kalemde çok sıkıntı yaşadım.butceyi hep hücum hattına yatırdığım için ilk sezon defansa takviye yapmayı unuttumsezon sonu ilk işim 2 bek,1 defans ve 1 kaleci almak olacaktı...
Last edited by Peacetr : 07.Mayıs.2008 at 19:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Transferlerin mükemmel tebrik ederim.
Marcelo Grohe, Vincent Kompany, Mateo Musacchio(gelecekte iyi olacak) bunlar yeter herhalde
bu bütçeyle keşke aguero veya huntelaar ı alsaydın defansa falan gerek kalmazdı yediğinin 2 katı gol atardın çünkü![]()
dediğin doğru bende öyle yaptım zaten.ama gelmeleri için ikna edemedim maalesef
yorumlarınız için teşekkürler.yorumlarınız ve önerilerinizi esirgemeyin.euro 2008 in bitmesinin ardından transfer atağına kalktım.kadrodan birçok oyuncuyla yollarımı ayırmaya karar verdim ve revizyona gittim diyebilirim.gelismeler az sonra
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TRANSFER HAREKATI BASLADI
ajax ın basarılı oyuncusu urby emanuelson 8m euro karsılığında man city de.
marsilya nın basarılı nijeryalısı taye taiwo 13m euro ya man city de.
nice in genc kalecisi hugo lloris 16.25m euroya cityde.(milanla kapıstım alabilmek için ve man city yi secti)
2007/2008 sezonunu torinoda kiralık olarak geciren bonservisi palermonun elinde olan dellafiore 8m euro karsılığında cityde.güvenimi bosa cıkarmadı ve takıma cok katkısı oldu yarım sezondur
fransa ve lyonun parlayan yıldızı HATEM BEN ARFA uzun ugraslar sonunda 28.5m euro karsılığında man city de.city taraftarları bu transferle cok mutlu oldu
palermo ve uruguay ın golcüsü,yıldız adayı edison cavani 19.5m euro ya city de.city ye imza atarken premier league in en iyi golculerinden biri olacağını söyledi...
yorumlarınızı bekliyorum.yarın gönderdiğim oyuncuları,bu sezon gösterdiğim performansı,maç görüntülerini paylasacağım.aldığım sonuçlara çok şaşıracaksınız.açıkçası bende şaşırdım aldığım sonuçlara![]()
Last edited by Peacetr : 08.Mayıs.2008 at 21:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Çok iyi bir yerde bitirmemişsin liderin 95 puan aldığı bir ligde 70 75 alabilirdin 2.sezonda başarılar.
basarılar tranferler güzel devamını bekliyoruz
TariboWest
transferler çok güzel..Bunlarla Premier Lig'de istediğin yere gelebilirsin
manu sov yapmıs resmenbu sezon daha ıyı seyler yaparsın kardes..
transferler harika ama bu sene man utd cosmus bu sene ilk dört bekliyorum basarılar
TariboWest
Biraz daha iyi olabilirdin amma fark yamişsin 4.denŞaka bir yana medya tarafından 14. beklenen bir takımın böyle bir başarısı oldukça iyi.Ayrca trasnferler devam edersen Uefayı alabilirsin...
turksportal...
transferler genel olarak iyi fakat kaleci ye gerek yoktu bence.joe hart ,kasper scmeichel ve andreas isaksson gayet iyi hatta kendi oyunumda joe hart ı oynattım ve gerçekten iyi performans gösterdi.zaten kadron yeterince iyi,başarılar.
deli gibi para harcamıssın kardes bu arada emmanuelson ve taiwo aynı mevkıın adamları nıye ıkısını bırden aldın