Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 39 sonuç

Konu: Man City Kariyerim...

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İZMİR

Default Man City Kariyerim...

HEDEF:4 büyüklerin arasına girmek(arsenal,chelsea,manu,liverpool)ve uzun vaadeli olarak premier league şampiyonu olmak
    Last edited by Peacetr : 07.Mayıs.2008 at 14:47

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

İlk msj'ın benden olsun Başarılar
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Başarılar.

Nesil
    2006
    Yer
    İZMİR

arkadaslar konuyu yeni açtım,su an 2.sezonumun ortasındayım.ilk sezon perforfansımı ve müthiş kadromu yarın sizinle paylasacağım...ve bu sezonki müthiş performansımı da tabiki
    Last edited by Peacetr : 07.Mayıs.2008 at 14:48

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Başarılar dilerim.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

başarılar paylaşımlarını bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İZMİR

evet arkadaslar oyunu 8.0.2 yaması ile oynuyorum.man c.ty ile ilk başladığımda taylandlı başkanımız Thaksin Shinawatra ile uzun bir toplantı yaptık ve bu takımı çok iyi yerlere getirme konusunda anlaştık.ancak kadromuz premier league için açıkçası çok ta iyi değildi.gerçi yıldız oyuncularımız var(corluka,richards,petrov,elano gibi) ama kadronun gelişmesi lazımdı.ve cömert başkanımız göreve ilk başladığımda tam 75m euro transfer bütçesi ayırdı ve takımı bana emanet etti.

Nesil
    2006
    Yer
    İZMİR

İLK SEZON TRANSFERLERİMİZ

Takımımızın bir oyun kurucuya ihtiyacı olduğunu düşündüm ve uzun uğraşlar sonunda 20m euro ya

RAFAEL VAN DER VAART'I KADROMUZA KATTIK...
    Last edited by Peacetr : 07.Mayıs.2008 at 15:20

huntelaar ve van der vaart ı alıp şampiyon olmuştum sen de huntelaar ı alırsan şampiyon olursun.

Nesil
    2006
    Yer
    İZMİR

Feyenoord'un genç yıldızı jonathan de guzman 19.75m euro karşılığında MAN CİTY'de

Parmalı Daniele Dessena 14.5m euro karşılığında cityde.

Bordeauxlu Henri Saivet 500bin euro ya cityde.

Feyenoordlu G.Wijnaldum 750bin euroya cityde.

ve yeni Drogba olarak lanse edilen Bafetimbi Gomis 14m euroya man city de.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by mgokalparslan View Post
    huntelaar ve van der vaart ı alıp şampiyon olmuştum sen de huntelaar ı alırsan şampiyon olursun.
    van der vaart ı almadan önce huntelaar'ı alcaktım.çok uğraştım ama son anda fiorentina çıkıp resmen elimden kaptı huntelaar'ı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

devre arasında hücum hattımın bir takviyeye daha ihtiyacı olduğunu düşündüm ve klübünde mutsuz olan Fabio Quagliarella yı 11m euro ya kadromuza kattık...
    Last edited by Peacetr : 07.Mayıs.2008 at 15:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Bu transferlerle başarı yakalayamamak mümkün değil

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Talking

Quote Originally Posted by SiR ToMaSRoSiCkY1 View Post
    Bu transferlerle başarı yakalayamamak mümkün değil
    Yusuf abi bende sana aynı şekilde katılıyorum 75 Mn euroyu Chelsea bi vermiyor ilk senede.Bu transferlerle Şampiyosun demek geldi içimden
    turksportal...

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

transferler güzel..başarılar..

Man City kim ne derse desin Premier Ligin en güçlü ekiplerinden biri. Uzun zamandır universitem nedeniyle forumdan uzak kaldım. 1 sezon bitirmiştim ve yayımlayacaktım burda Ama sen başlamışsın madem kariyer senin ve başarılı olacağına da inanıyorum. Ben kendi kariyerimde ilk sen tüm kupaları almıştım 2 3 takviye ile. Liverpool 34. haftaya kadar epey bi takip etti ve zorladı beni fakat son haftalar da liderliğimi garantiledim .) Başarılar dilerim. Güzel transferler...

Nesil
    2006
    Yer
    İZMİR

yorumlarınız için teşekkürler.bu transferler ilk sezon gerçekleşti.şu an 2.sezonumun ortasındayım.performansımı paylasacam.sezon sonundaki transferlerimi görünce açıkçası inanmakta zorlanabilirsiniz...

Ya Hocam Bu M.cİty Nİn Transfer BÜtÇesİ Nedİr Merak Ettİm Neler YapmiŞin Öyle Yahu Kİmler GelmİŞ Takima Ve Fİyatlari BaŞarilar Oldu Olcak ArkadaŞin DedİĞİ Gİbİ Huntelari Al

Nesil
    2006
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by pascal88 View Post
    Ya Hocam Bu M.cİty Nİn Transfer BÜtÇesİ Nedİr Merak Ettİm Neler YapmiŞin Öyle Yahu Kİmler GelmİŞ Takima Ve Fİyatlari BaŞarilar Oldu Olcak ArkadaŞin DedİĞİ Gİbİ Huntelari Al
    8.0.2 yamasıyla oynuyorum.ilk girdiğimde valla ağzım açık kaldı 75m euroyu görünce.ben en fazla 20-25 bekliyodum.ama m.city gercekte de çok zengin klüp.taylandlı cok zengin bir işadamı tarafından satın alındı...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

İLK SEZONUN ANALİZİ:her ne kadar da iyi transferler yapsamda ilk sezon hedefim en azından 5.olup uefaya katılmaktı.4 buyuklerin arkasından 5.tamamladık ilk sezonu.buyuk kluplere kök söktürdüm açıkçası maçlarda...çok gol yedim ilk sezonda.özellikle bekler ve kalemde çok sıkıntı yaşadım.butceyi hep hücum hattına yatırdığım için ilk sezon defansa takviye yapmayı unuttumsezon sonu ilk işim 2 bek,1 defans ve 1 kaleci almak olacaktı...
    Last edited by Peacetr : 07.Mayıs.2008 at 19:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Transferlerin mükemmel tebrik ederim.

Marcelo Grohe, Vincent Kompany, Mateo Musacchio(gelecekte iyi olacak) bunlar yeter herhalde

bu bütçeyle keşke aguero veya huntelaar ı alsaydın defansa falan gerek kalmazdı yediğinin 2 katı gol atardın çünkü

Nesil
    2006
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by Exellence1905 View Post
    bu bütçeyle keşke aguero veya huntelaar ı alsaydın defansa falan gerek kalmazdı yediğinin 2 katı gol atardın çünkü
    dediğin doğru bende öyle yaptım zaten.ama gelmeleri için ikna edemedim maalesef

yorumlarınız için teşekkürler.yorumlarınız ve önerilerinizi esirgemeyin.euro 2008 in bitmesinin ardından transfer atağına kalktım.kadrodan birçok oyuncuyla yollarımı ayırmaya karar verdim ve revizyona gittim diyebilirim.gelismeler az
    sonra
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    TRANSFER HAREKATI BASLADI

ajax ın basarılı oyuncusu urby emanuelson 8m euro karsılığında man city de.

marsilya nın basarılı nijeryalısı taye taiwo 13m euro ya man city de.

nice in genc kalecisi hugo lloris 16.25m euroya cityde.(milanla kapıstım alabilmek için ve man city yi secti)

2007/2008 sezonunu torinoda kiralık olarak geciren bonservisi palermonun elinde olan dellafiore 8m euro karsılığında cityde.güvenimi bosa cıkarmadı ve takıma cok katkısı oldu yarım sezondur

fransa ve lyonun parlayan yıldızı HATEM BEN ARFA uzun ugraslar sonunda 28.5m euro karsılığında man city de.city taraftarları bu transferle cok mutlu oldu

palermo ve uruguay ın golcüsü,yıldız adayı edison cavani 19.5m euro ya city de.city ye imza atarken premier league in en iyi golculerinden biri olacağını söyledi...

yorumlarınızı bekliyorum.yarın gönderdiğim oyuncuları,bu sezon gösterdiğim performansı,maç görüntülerini paylasacağım.aldığım sonuçlara çok şaşıracaksınız.açıkçası bende şaşırdım aldığım sonuçlara
    Last edited by Peacetr : 08.Mayıs.2008 at 21:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Çok iyi bir yerde bitirmemişsin liderin 95 puan aldığı bir ligde 70 75 alabilirdin 2.sezonda başarılar.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

basarılar tranferler güzel devamını bekliyoruz
    TariboWest

transferler çok güzel..Bunlarla Premier Lig'de istediğin yere gelebilirsin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

manu sov yapmıs resmen bu sezon daha ıyı seyler yaparsın kardes..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

transferler harika ama bu sene man utd cosmus bu sene ilk dört bekliyorum basarılar
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Biraz daha iyi olabilirdin amma fark yamişsin 4.den Şaka bir yana medya tarafından 14. beklenen bir takımın böyle bir başarısı oldukça iyi.Ayrca trasnferler devam edersen Uefayı alabilirsin...
    turksportal...

transferler genel olarak iyi fakat kaleci ye gerek yoktu bence.joe hart ,kasper scmeichel ve andreas isaksson gayet iyi hatta kendi oyunumda joe hart ı oynattım ve gerçekten iyi performans gösterdi.zaten kadron yeterince iyi,başarılar.

Nesil
    2006
    Yer
    İZMİR

TRANSFER POLİTİKAMIZ
    2007/2008 SEZONU

2008/2009 SEZONU

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

deli gibi para harcamıssın kardes bu arada emmanuelson ve taiwo aynı mevkıın adamları nıye ıkısını bırden aldın

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri