1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Özgürcan'ın Aşırı Maaşı

Hybrid View

1. Default Özgürcan'ın Aşırı Maaşı

Arkadaşlar bu özgürcan denen futbolcuya GS yıllık 2,300 milyon dolar sayıyor. Bu adamı takımdan nasıl gönderirim ben. ÜCretsiz başka kulüplere öneriyorum alan yok, kontrat iptal etmek istiyorum oyuncu kabul etmiyor, serbest bırakmak istiyorum 2 milyon dolar tazminat istiyor. Nedir bu yaa. Maaş bütçesi yüzünden oyuncu alamıyorum

Nesil
    2008
    Yer
    fm

bende de öyle birkaç adam var. hem de yedek bile oturtmadığım adam 2 milyon dolar alıyor. bu işin sanırım tek yolu var. ben yapmadım çünkü hileye giriyor ama hile yaparım diyenler yeni bir menejer açsınlar, büyük bir takım seçip kendi takımlarından göndermek istedikleri oyuncuları o takıma alsınlar.

3. Default

hile yapmayı hiç sevmem ama bende öye yaptım. O adam yüzünden futbolcu alamıyordum. Son çare oydu

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Oyuncuyu satılık veya kiralik olarak listeye bıraksaydın ve biraz sabretseydin, gerekli satışı veya kiralamayı gerçekleştirebilirdin. Zaten biliyorsunuz Fm2008'de en kaliteli oyuncunuzu bile hemen elden çıkaramıyorsunuz. Sen kestirme yolu seçmişsin tabi oyun gerçekçiliğini bozsada sorunun hallolduğuna göre problem kalmamıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

bi kere sözleşme teklif etseydin kazandığının yarısını kabul ediyordu...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

1 yıllık kontrat öner kabl ederse serbest bırak o zaman daha az ödersin kontrat iptali için

7. Default

yeni sözleşme teklif etmiştim adama yine yüksek maaş istiyordu. Adamı kadroya bile almıyordum. Uzun bir süre elden çıkartamadım. Hiç sevmediğim şeyi yaptırdı bana. Ama beleşe sattım yani yeterki gitsin dedim.

İbrahim Yattara'ı kaçırmamak için biraz acele ettim

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Özgürcan'ı yolladığına göre bende konuyu kapatayım
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Mesaj Yetkileri