Originally Posted by
CoşkuN ÖzdemiR
Nedenmi Hak etmiş. Sen Kocaman bir kulüpsün.Türkiyenin yıllardır en iyi 3 takımından birisin. Takımına yıldız oyuncular katmıssın. Avrupada çıkıp maçlar oynamıssın. Kulüpte bütcen var,yarın oyunculara nasıl parasını verecem diye düşünmemişşin hiç,Süper bir stadın var ve yenisi yapılıyor. DÜnyaya nam salmış bir taraftar gurubun var. Ve beklentileri olan kocaman bir takımsın. Ve gel gör kü ligin sonlarına doğru Sivasspordan hep altta olmussun.Sivasspora yenilmişşin. Sivasspor istikrar sağlamıs senın takımın ise bugun 3 atmıs ertesi hafta berabere kalmış. İstikrar sağlıyamamıs. Türkiye kupasında lig düşmek üzere olan bir takıma elenmişşin. Sürekli takımda bir huzursuzluk olmus,taraftar - takım arasında gerginlikler olmuş.
Görüyorsun işte Sivasspor ise cuzi bütcesi ile, hem senı yendi kendi stadında hemde 1 yıl boyunca bir ilki gerçekleştirdi. Hemde taraftarını mest etti. Bundan 2 yıl önce kaç kere duymustun Sivassporun ismini?Sizin takımınız son haftalara girdiginde hedef sadece UEFA idi Lig şampiyonluk değil. AMA Sivassporda Hedeflerin içinde şampiyonlukta vardı. Mucize olsa bile.Ayrıca bir Sivaslı olarak gurur duyoyorum ben Tabikide hak etti Sivasspor. Sizin bu takımla şampiyon olmanız lazımken ligin son macında Uefaya gitme kaderiniz belirdi.
Sorarım şimdi herkese kimin hak edip etmediğini, Anılcım sen bunları göremüyorsan bilemem. Ayrıca sivasspor forumlarıda gocalanma yok,onlar problem etmiyorlar. Siz niye burada büyütyorsunuz bu kadar.Benim demek istediğim hak ise, Sivasspordur.Bunu burada tartısmam bile. Beşiktaş gitti,sonuçta türkiyeyi temsil edecek.Gurur duyacaz. BJK hak ettiğini söylüyorsan,hak etmesi için böyle büyü bir kulübün sezon basında beri ilk 2yi zorlayıp,Şampionlar ligine katılması lazımdı.Ama senın takımın bunların hiç birini yapamadı üstüne üstelik taraftarını üzdü aldıgı yenilgilerle,ödediği akılsızlık dolu tazminatlarla..