Ruslar buraya kadar gelmişken bırakmaz kupayı
Fatih Tekke as çıkabilirmiş öyle duymuştum bir yerde.. Umarım bir şans verilirde kendine gelir . Zenit favori bırakmaz Kupayı.
Zenit favorim.Müthis maclar cikararak buraya geldiler,buradan sonra da birakmazlar.
Glasgow Rangers favorim.Zorlu rakipleri geçtiler.
finalde ki 2 süpriz takım arasında en çok süprizi yapan zenit favorim.. kişisel becerilerinden çok takım oyunu çok ön planda.. eh 1-2 tane kişisel becerisi olan oyuncuda eklenince durdurulamaz oluyolar..
Zenit ilk yarı işi bitirir.Banko Zenıt
Zenit'in çok önemli bir oyuncusu cezalı adı bi garip Bayern'e 2 gol atmıştı cezalı olan adam sakat oyuncularıda fazlaymış.Kalbim Zenit mantığım Rangers diyo.
Probegnyak gibi bişi olmalı. Forvetleri ama Arşavinsiz bayerni elediler takım oyunu oynuyorlar 2-3 adamla yürümüyor işleri. Bizim gibi çağdışı değiller. Zenith favorim ama maç penaltılara gidebilir. İki takım da iyi savunma yapıyor.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
güzel mac olucakbirde old trafford'da oynanıyor harika
![]()
Maç yarın ha izliycem inşallah Tekke ilk 11 de başlar bu arada fmhastasi maç old traffordda mı ben city'nin sahasında diye biliyodum
Burak abinin dediği çok doğru.Zenit bence çok iyi takım oyun oynuyor.Benimde favorim Zenit.
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Zenit Kupayı alır..Favorim ZeniT![]()
Favorim Rangers ama kupayı Zenit alacak gibi geliyor çünkü buraya kadar inanılmaz bir şekilde geldiler..
Bakalım. Zenit alabilir...
zenit kupayı alır bence...
Rangers'in buraya gelmiş olması mucize.Zenit rahat kazanır.Umarım Fatih oynar..
[SIGPIC][/SIGPIC]
kesınlıkle zenit.. bayern macını ızledıgımde sahada antrenman yapıyorlar sandım pas isabeti anlasma hersey ust duzeydeydı cok ıyıler kısacası..
Sessiz sedasız finale gelen Rangers, final maçı Ada'da oynanacak olması ile ev sahibi avantajı olacaktır. Rangers kupayı kaldıracaktır.
Bence Zenit buraya kadar gelmişken bırakmaz kupayı.Bayern Münih'e yenilmeden elediler.Üstelik 4-0'lık sonuçla.Benim favorim Rus ekibi.
İki takımın da güçleri eşit bana göre ve iki takımında burada olması sürpriz, sene başında böyle bir final oynanacak deseler kim inanırdıZenith kupaya daha yakın gibi gözüküyor.
(/s)
Güzel bir maç olacak gibi,iki takımında güçleri birbirine denk gibi.
Zenit'in çoğu UEFA Kupası maçını takip ederken saha içinde çok iyi bir takım oyunu oynadıklarını gördüm,benim favorim Zenit.Fatih Tekke'yi de izleriz umarım finalde![]()
Benim favorim ZenitBuraya gelirken çok iyi maçlar çıkardılar...
Zetin alacaktır kupayı hakederk geldiler buraya kadar
Zenit alacaktır Kupayı.. Farklı bir galibiyet bekliyorum
Zenitin kontrataklari yeter.
Fatih Tekke 11'de!
(CANLI) Futbolda heyecan son dorukta! UEFA Kupası sahibini buluyor! 21.45'de City of Reebok Stadyumu'nda başlayacak mücadelede Zenit ile Rangers karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesi ilk 11'ler belli oldu ve temsilcimiz Fatih Tekke Zenit adına finalde 11'de sahaya çıkacak. Galatasaray'ın UEFA Kupası'ndaki finalinin ardından finalde oynayan ilk Türk futbolcu olarak Fatih Tekke tarihe geçecek.
Zenit
Malafeev
Krzinac
Sirl
Shirokov
Zyrianov
Fayzulin
Tymoschuk
Anyukov
Denilson
Fatih Tekke
Arshavin