Alın size dünyanın en göreceli sorusu.Buffon derim ben
Alın size dünyanın en göreceli sorusu.Buffon derim ben
konu açıldığı gibi kapansın reca ediciim.TArtışmasız Cech tabikii
Demiştim görecelidir diyeOriginally Posted by Eumer05
![]()
bu arada konu güzel ama cevabı belli CECH
Bence Cech
daha oncede var dı zaten bu konu defaLarca aynı seyi tartısmaya gerek yok. iki isim var zaten cech buffon onLarın dısında adam oLamaz ztn.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
kör cahil olarak baş sıradasın AKİNFEEV var adam wonderkid nasıl başka adam yokOriginally Posted by BeatriX
Buffon tek kelimeyle.
cech ondan sorada stakelenburg
bence BUFFON ondan sonra AKİNFEEV
sebastian frey
tabiki tim wiese....
yaniOriginally Posted by nekop
![]()
Bu soru Dünya'nın kesinlikle en göreceli sorusu olamaz.Bu kanıya nasıl vardın anlayamadım...
Kaleci olarak Akinfeev'i tek geçerim...
walla ne akinfeevi k****dim nede buffonu ama su ana kadar kullandigim en iyi kaleci PETER CEcH gercekten mukemmel bi kaleci gercekte de ole...
tabiki peter cech
bence mondragon. fb ile şampiyonluk maçında süüüper oynamıştı. ama genele bakarsanız tek kelimeyle buffon
buffon tabiki
Ya bu konu nasıl olsa daha önce açıldığına göre bence dallandıralım arkadaşlar.Çünkü Buffon ve Cech geçio sadece.En azından bi manası olur. Mesela : Büyük takımlar, orta düzeyli takımlar, küçük takımlar için gibi...
Bence;
1 - Cech
2 - Frey
3 - Opdal
ben daha cordoba ve polat keserden başka kaleci yüzü görmedim
ilerleyen senelerde bakıcaz artık
buffon....
türkiye de Mondragon
dünya da cech
**ncede en iyi kaleci peter cech ama oyunun ilerleyen bölümlerinde rus AKİNFEEV ve meksikalı kaleci OCHOA çok büyük patlama yapıolar.Genç yetenek severlere özellikle tavsiye ederim...
tim wiese nasıl hiç denediniz mi?
abi müthis bi kaleci önceki oyunumda zar zor trabzonspora getirmistim adam koskaca 4 sezonda 16 gol yedi(sadece lig) avrupadada cok az yedi ama hatırlamıyorum bide 2 sezon sonra en iyi kaleci secilmisti(buffon ve cechi gecti yani) abi her takım buffon ve cech alamaz ama daha iyisini alabilir deneyim pisman olmassınızOriginally Posted by aberkay37
Turkiyede Jefferson Dunyada Buffon.. ama zamana bölersek Cech derim..
Nerede o casillas adam öldü galiba...
en sevdiğim kaleciydi bence en iyiside ydu eskiden ..
Casillas............
jefferson o kadar iyimi ya...bende ne onun nede ts nin sesi çıkıyo...Originally Posted by KaLe
Casillas bazen cok iyi ama bazende cok kötü oluyor bilmiyorum neden
bence frey