Pompey ile 8.0.2 ile oyuna başladım, Defoe'Yi aldılar diye seviniyodum, ama satış anlaşmasında (satış 7.5m$ olmasına rağmen) oynadığı maç başına 1.9m$ (50 maça kadar maç başı) Tottenhama ödeme yapılıyor. Bu hata nasıl düzelir. teşekkür ederim
Pompey ile 8.0.2 ile oyuna başladım, Defoe'Yi aldılar diye seviniyodum, ama satış anlaşmasında (satış 7.5m$ olmasına rağmen) oynadığı maç başına 1.9m$ (50 maça kadar maç başı) Tottenhama ödeme yapılıyor. Bu hata nasıl düzelir. teşekkür ederim
bende porsmouth la oynuyorum 2. sezonumdayım ama böle bi olay olmadı bende.yanlış hatırlamıyorsam sadece 20 veya 25. maçtan sonra bi ödeme yapıldı tottenham a..
Asıl anlaşma sizdeki gibi olması lazım, bir kerelik ödeme yapılması lazım 25 ya da 50. maçtan sonra ama bende her maç için ödeniyor, o da 95 m$ daha yapıyor, transfer bütçesi çıkmaza giriyor.
8.0.2 için bir düzeltme yapıldı ve tekrar yayınlandı SI'den. Oradan bilgi alabilirsiniz..
düzeltmeyi buldum, çalıştırdım fakat aynı hata devam ediyor, acaba bir dosyayı silmem mi lazım??
Yeni patch yükleyince tam olarak etkili olması için yeniden kariyer kurmalısın.
evet yeni oyun başlattım ama aynı hata var
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
"fm2008_802_boxed-pc"
bu patch çalışmıyor mu acaba?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sigamesin sayfasından indirdiğim patch olayı çözdü son durum 50 maçtan sonra 1.9m$ olarak değişti fakat, turksportalın anasayfasında verilen linkteki eski patch, bilginize. teşekkürler
Last edited by reddeer54 : 20.Mayıs.2008 at 00:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)