1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Jermaine DEFOE

Hybrid View

reddeer54 Misafir

Default Jermaine DEFOE

Pompey ile 8.0.2 ile oyuna başladım, Defoe'Yi aldılar diye seviniyodum, ama satış anlaşmasında (satış 7.5m$ olmasına rağmen) oynadığı maç başına 1.9m$ (50 maça kadar maç başı) Tottenhama ödeme yapılıyor. Bu hata nasıl düzelir. teşekkür ederim

bende porsmouth la oynuyorum 2. sezonumdayım ama böle bi olay olmadı bende.yanlış hatırlamıyorsam sadece 20 veya 25. maçtan sonra bi ödeme yapıldı tottenham a..

reddeer54 Misafir

Asıl anlaşma sizdeki gibi olması lazım, bir kerelik ödeme yapılması lazım 25 ya da 50. maçtan sonra ama bende her maç için ödeniyor, o da 95 m$ daha yapıyor, transfer bütçesi çıkmaza giriyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

8.0.2 için bir düzeltme yapıldı ve tekrar yayınlandı SI'den. Oradan bilgi alabilirsiniz..

reddeer54 Misafir

düzeltmeyi buldum, çalıştırdım fakat aynı hata devam ediyor, acaba bir dosyayı silmem mi lazım??

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yeni patch yükleyince tam olarak etkili olması için yeniden kariyer kurmalısın.

reddeer54 Misafir

evet yeni oyun başlattım ama aynı hata var
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    "fm2008_802_boxed-pc"
    bu patch çalışmıyor mu acaba?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    sigamesin sayfasından indirdiğim patch olayı çözdü son durum 50 maçtan sonra 1.9m$ olarak değişti fakat, turksportalın anasayfasında verilen linkteki eski patch, bilginize. teşekkürler
    Last edited by reddeer54 : 20.Mayıs.2008 at 00:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri