Kendinizin bile inanmadığı haberleri buraya koyup, burayı sohbet alanına çevirmeyin lütfen.
Kendinizin bile inanmadığı haberleri buraya koyup, burayı sohbet alanına çevirmeyin lütfen.
(/s)
Fenerbahçe benim için bitti
19 Mayıs 2008 Pazartesi 22:11
Sarı lacivertli takımla sözleşmesi sona eren kaleci Serdar, Fenerbahçe defterini kapattığını açıkladı!..
Fenebahçe'de Serdar Kulbilge şoku yaşanıyor!.. Sarı lacivertli takımla sözleşmesi sona eren kaleci Serdar, Fenerbahçe defterini kapattığını açıkladı!..
Yönetimle günlerdir süren pazarlıktan sonuç alamayan başarılı kaleci, sarı lacivertli yönetimle anlaşamadı.
Maraton.com.tr'ye özel açıklamalarda bulunan Serdar, Fenerbahçe defterini kapattığını söyleyerek, "Yönetimin önerdiği rakamla benim istediğim arasında uçurum var. Geleceğimi düşünmek zorundayım. Başka takımlardan teklifler alıyorum. Fenerbahçe taraftarına teşekkür ediyorum. Bana her zaman destek çıktılar. Fenerbahçe'de geçirdiğim günler benim için çok güzeldi" dedi.
Daha önce adı Rus kulüpleriyle anılan kaleci Serdar'ın gelen teklifleri değerlendirdiği öğrenilirken, henüz kararını vermediği gelen haberler arasında.
Serdar Kulbilge'nin Turkcell Süper Ligin yeni takımlarında Eskişehirspor ile görüştüğü öğrenildi.
Kaynak:İnternethaber.com
I'm back...
Fenerbahçe Serdar gibi bir kaleciyi kaybederse büyük kayıp olur bence.Alternatif olarak süper bir kaleci.Eskişehir Serdar'ı alabilirse müthiş bir iş yapmış olur..
So what?
Saike
Serdar Rusya'ya sıcak bakmıyormuş.Eskişehire gelirse mükemmel bir transfer olur.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Fenerbahçe Serdar'ı göndermekle büyük hata yapıyor ama Eskişehirspor'a gelirse es es için iyi olur..
2 takım şimdi elele komşu takımlar bursa ile super olucak serdarı alırlarsa buyuk iş yapmış olacaklar kale bari iyi olacak eskişehir için
eskişehire göre
Volkan Bekiroğlu Es-Es'e mi?
Mukavelesi sezon sonunda biten ve yönetimin hala görüşmeye çağırmadığı Volkan Bekiroğlu'nun, Süper Lig'in yeni takımı Eskişehirspor'la söz kestiği öğrenildi.
Yaşadığı talihsiz sakatlık nedeniyle geride bıraktığımız sezonda uzun süre takımdan ayrı kalan ve Bursaspor’la mukavelesi sona eren Volkan Bekiroğlu Eskişehirspor yolunda… Sezonun bitmesiyle birlikte birçok kulübün talip olduğu tecrübeli futbolcunun, Süper Lig’in yeni ekibiyle söz kestiği öğrenildi. Başarılı futbolcu yeşil beyazlılarla anlaşamaması durumunda, Eskişehirspor’la sözleşme imzalayacak.
I'm back...
Volkan Bekiroğlu sol tarafta süper oynuyor..Es es'e faydalı olucaktır..
Süper Lig´in yeni takımı Eskişehirspor, Yunanistan´ın AEK takımında oynayan dünyaca ünlü yıldız Rivaldo´yu transfer etmek üzere harekete geçti
Kongreden hemen sonra
Geçtiğimiz yıl Sergen Yalçın ve Coşkun Birdal’ı kadrosuna katıp, büyük sansasyon yaratan ve Play-Off finalinde Boluspor’u yenerek Süper Lig’e adını yazdıran Eskişehirspor, transferde bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Kırmızı-Siyahlı takımın, dünyaca ünlü Brezilyalı yıldız Rivaldo’yu kadrosuna katmak için harekete geçtiği iddia edildi. 3 Haziran’da yapılacak genel kuruldan hemen sonra yeni gelecek yönetimin ilk iş olarak Yunanistan’ın AEK takımında forma giyen Sambacı’yı renklerine bağlamak için düğmeye basacağı belirtildi.
Bonservisi 4 milyon Euro
Yunan ekibiyle 2009 yılına kadar sözleşmesi bulunan Rivaldo için 4 milyon Euro’luk bonservis bedelini gözden çıkaran Kırmızı-Siyahlı takımın, bu rakamın büyük bir kısmını sponsorlar ve forma satışından karşılamayı planladığı öğrenildi. Ayrıca, geçtiğimiz sezon takıma “Ronaldinho’yu getiririm” diyen Maliye Bakanı Kemal Unakıtan’ın da Brezilya Milli Takımı’nın efsane oyuncularından biri olan Rivaldo’nun transferi için kulübe destek vereceği ifade edildi. Eskişehirspor’un, ilk olarak Sambacı’nın kulübü AEK’nın kapısını çalacağı kaydedildi.
mynet spor servisi.
(/s)
Haber doğrudur.Görüştüğüm bir kaç kişi Rivaldo ile ilgili girişimlerin olduğunu ve bonservisin bir sorun olmayacağını söyledi. Tek iş Rivaldo'yu ikna etmek.
![]()
I'm back...
Bonservis ücreti baya pahalı ama bonservis sorun değilse inşallah gelir Rivaldo Eskişehir'e
Rivaldo'nun Eskişehir'e gelmesini çok istiyorum. Hem büyük bir reklam olur hemde ligimiz zevk alır.
Rivaldo inanılmaz olur gelirse.. Çok isterim, çok faydalı olur..
Rivaldo gelirse Eskişehir yıkılır kanımca.Umarım gelir.
Alir Rivaldo´yu.Eskisehirspor Bakanin büyük yardimlariyla.Baksaniza bonservisi sorun degilmis.![]()
Bende Rivaldo'yu ligimizde görmek isterim.
So what?
Saike
Forma ve reklamdan çıkar o para![]()
Unakıtan gibi bi destek olduktan sonra eskişehir ronaldinho yu da alır
Evet hatta bazı klüpler direk belediye'den destek alıyorlar.
Hemen geçin savunmaya..Sanki orda Galatasaray yazıyor...
Arkadaşlar bu başlık "Eskişehirspor Transfer Haberleri" başlığı.Bence bu tartışmayı daha fazla uzatıp başlıktan sapmasak iyi olur...
Rivaldo gelebilirde 4 milyon euro çok para
Başlığı saptıranlar(!) olmasa konu uzamazdı.