Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 113 sonuç

Konu: Beşiktaş taraftarı kadıköyde YOK!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Exclamation Beşiktaş taraftarı kadıköyde YOK!

haftasonu kadıköyde yapılacak bjk-fb maçı öncesi yapılan, iki klup başkanı,emniyet müdürü ve istanbul valisinin bulunduğu toplantıda bjk seyircisinin fb şükrü saraçoğlu stadına alınmaması kararı çıktı?!?
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

ben B.J.K. taraftarının maça geleceğini biliyorum fener forması giyerler ama maça girerler
    -

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Maymuncuk
    ben B.J.K. taraftarının maça geleceğini biliyorum fener forması giyerler ama maça girerler
    sen ciddimisinbeşiktaş taraftarının o formayı hiç bişekilde giymeyeceğini bilmiyosun galiba.ama yine de gideceğiz onu iyi anlamışsın.üstümüzde BEŞİKTAŞ forması boynumuzda BEŞİKTAŞ atkısı!

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Biz onların yaptığı gibi üzerimize sahte forma giyip gitmeyiz.Beşiktaş taraftarı Beşiktaş forması,atkısıyla gider.Gerekirse maça girmez,takımını kapıdan destekler.

Quote Originally Posted by koray_capello
    sen ciddimisinbeşiktaş taraftarının o formayı hiç bişekilde giymeyeceğini bilmiyosun galiba.ama yine de gideceğiz onu iyi anlamışsın.üstümüzde BEŞİKTAŞ forması boynumuzda BEŞİKTAŞ atkısı!
    O formyaı tabii giymez..dediğim gibi hatta o formayı bile giyer dedim..

Ne olursa olsun B.J.K. taraftarı maçta olacak bu bir gerçek ...
    -

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Maymuncuk
    O formyaı tabii giymez..dediğim gibi hatta o formayı bile giyer dedim..

Ne olursa olsun B.J.K. taraftarı maçta olacak bu bir gerçek ...
    http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=2712

Bilet alabilmeleri için Fenerbahçe Taraftar Kartı sahibi olmaları lazım, biletlerin çoğu bu şekilde tükenir.Ayrıca biletlerin üzerine isim yazılacakmış..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    kayseri

Bir insanın maça gitme hakkını elinden alıyorlar.İşte türkiye gerçegi

Nesil
    2005
    Yer
    34

Quote Originally Posted by mustang
    Bir insanın maça gitme hakkını elinden alıyorlar.İşte türkiye gerçegi
    bu turkiye gercegini neye bagladın kluplere mi taraftaramı emniyete mi yoksa federasyona mı??

Nesil
    2005
    Yer
    kayseri

Quote Originally Posted by hezzo
    bu turkiye gercegini neye bagladın kluplere mi taraftaramı emniyete mi yoksa federasyona mı??
    Hepsine baglıyıyorum ama ilk önce vali'ye sen adama maça gidemezsin eger gidersen olacak olaylardan ben sorumlu degilim diyorsun ve önüne engel koyuyorsun işte buda türkiyenin herhangi yöresinde olursa olsun bu gerçek degişmeyecek

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Taraftarların maça gidememesi kesinlikle doğru değil ancak ilk maç baz alındığında, alınan karar gayet adaletli..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

o formayı bir beşiktaşlı giymez giymeyeceğiz

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

bence bejeke liler ne yapıp ne edip o maça giderler
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

sezonun ilk yarısındada fenerlilerin için stada girmesine izin verilmemişti, adil bir karar olduğu kanısındayım

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

İlk derbi göz önüne alındığında adaletli bir karar, ancak ilki de yanlıştı bu da yanlış....

Bu tür uygulamalarla futbolumuzda hiç bir gelişme olamaz, artık bunları aşmamız lazım, oraya gidip doğru düzgün maç izliyip, doğru düzgün "takımını" destekleyip, sonra yine adam gibi dönmek lazım..

Maganda gibi değil........

Taraftarlardaki bu zihniyet değişmeden, bu kararlarda değişmez; önce taraftarların biraz bilinçlenmesi, futbolun bir spor olduğunu bilmesi lazım...

Şimdi Chelsea - Barcelona maçını izledim, bunlardan kat kat daha önemli ve gergin maçlar ama taraftlar arasında hiçbir taşkınlık yoktu...

Bizim de bazı şeyleri öğrenmemiz lazım, bu tür kararları gördükçe içinde bulunduğumuz durumdan ben rahatsız oluyorum...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

ne olursa olsun seyircilerin maça gitmesi engellenmemeli bence.emniyetin görevi ne olursa olsun güvenliği sağlamak eğer güvenliği sağlama garantisi veremiyorsalar bu acizliklerini gösterir.

Quote Originally Posted by emirduman
    Taraftarlardaki bu zihniyet değişmeden, bu kararlarda değişmez; önce taraftarların biraz bilinçlenmesi, futbolun bir spor olduğunu bilmesi lazım...
    ben appiah a ırkçılık yapmaktansa fener taraftarıyla stadda atışmaktan yanaym
    senin medeniler demeye çalıştığın taraftar maymun sesi çıkartıo maçı izlerken sesini açta izle (gerçi ertem şener maçı katletti zor dayandm ama taraftarı sesi olmadan zevki çıkmıo )

alınan karar a gelince adil bi karar ilk maç göz önüne alındığında, ama adı üstünde derbi bjk taraftarı orda olacaktr

Bide su Besiktasa ne zaman buyuk bi ceza verecekler, her mac Fenerbahce ve Aziz yildirima ana avrat kufur, sariyer macinda bile.

Iyi olmus bu karar, esitlik olsun, Fenerbahceliler sokmadilar, Bejekelilerde gelmesin bence.

Zaten bakalim her sene iskeleyi bos bulup orayi dagitiyolardi. Kadinlar saldirip ortaliga zarar veriyorlardi.

bakalim bu sene bos bulabileceklermi iskeleyi.

Biraz da yurek varsa, Bizim taraftarin yaptiklarini yaparlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mutlee
    Bide su Besiktasa ne zaman buyuk bi ceza verecekler, her mac Fenerbahce ve Aziz yildirima ana avrat kufur, sariyer macinda bile.

Iyi olmus bu karar, esitlik olsun, Fenerbahceliler sokmadilar, Bejekelilerde gelmesin bence.

Zaten bakalim her sene iskeleyi bos bulup orayi dagitiyolardi. Kadinlar saldirip ortaliga zarar veriyorlardi.

sen şuurunu kaybettin galiba.hayatında maça gittinmi deplasmana gittinmi.sen fenerlisin ben beşiktaşlı heralde sizin stada senden çok gitmişimdir deplasmana.

boş iskele hee..ne güzelde avutuyorsun kendini.
    tabi erkek adam rakip takım forması giyer stada girer sonra formayı çıkarır atar polis alır bunları dışarı çıkarır ordan iskeleye giderken esnafa taş atar tabi bütün millet maçta sokaklar boş.sonra semti bastığını sanar.yazık size yaa
    caddenin karşından polisin ortasından esnafa taş atmayı biliyosunuzda neden acaba şu köyiçine giremiyosunuz ya.akıllı adamsınız valla
    erkek adam bunları yapar

giymeyinlan bi daha formamızı.kirletmeyin lan.

boş iskeleymiş.boşmoş kardeşim kadıköy iskelesi değilmi orası sen yeterki kendi formanla gelde boş iskeleyi bas ben razıyım.valla ordaki boyacılar doğrar sizi

bilip bilmeden atıp tutmayın

Nesil
    2004
    Yer
    İzmir / İstanbul

Quote Originally Posted by koray_capello
    sen şuurunu kaybettin galiba.hayatında maça gittinmi deplasmana gittinmi.sen fenerlisin ben beşiktaşlı heralde sizin stada senden çok gitmişimdir deplasmana.

boş iskele hee..ne güzelde avutuyorsun kendini.
    tabi erkek adam rakip takım forması giyer stada girer sonra formayı çıkarır atar polis alır bunları dışarı çıkarır ordan iskeleye giderken esnafa taş atar tabi bütün millet maçta sokaklar boş.sonra semti bastığını sanar.yazık size yaa
    caddenin karşından polisin ortasından esnafa taş atmayı biliyosunuzda neden acaba şu köyiçine giremiyosunuz ya.akıllı adamsınız valla
    erkek adam bunları yapar

giymeyinlan bi daha formamızı.kirletmeyin lan.

boş iskeleymiş.boşmoş kardeşim kadıköy iskelesi değilmi orası sen yeterki kendi formanla gelde boş iskeleyi bas ben razıyım.valla ordaki boyacılar doğrar sizi

bilip bilmeden atıp tutmayın
    Öncelikle ilk defa böyle agresif bi mesaj görüyorum forumda. Düzgün mesajlar atın lütfen.

2. si son 2 mesajda da haklılık payı var, ne Fenerlilerin esnafları taşlamaya hakkı var, ne de Bjk lıların Kadıköyde balkonlarında oturan insanlara sopa atmaya hakkı var.

İki mesaj da tahrik edici. Dikkatli olalım lütfen.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

İlk mesaj fazlaca tahrik edici.Ondan sonra gelen 2. mesaj bence ilk mesaja göre daha masum.Kimse kimseyi tahrik etmesin.

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

yazdıklarına dikkat et bence burada kimse kimseye hakaret iftira atamaz tamam mı herkes biliyor sizin taraftarınızı da

akıllı konuşşş !!!!! boş iskeleymiş bak sen helee görüntülerde boş mu dolumu olduğu görüluo , sen gidip boş kahve basınca semt bastık oluo
    bjkı yazmayı öğrenmişsn affern
    hangi yürekten bahsediosn , adam olupta kendi takımının formasıyla gelseydn inönüye

saçma sapan msjlar yazıp bizi gaza getirme asabımızı bozma biz senin takımına laf mı attk

güçlü olan kazansn olayına gelince , herzaman o yetmio haklısınz ama fb ninde şansla kazandığı bissürü maç var o yüzden , onları düşünde öyle konuş

Quote Originally Posted by francesco10
    akıllı konuşşş !!!!! boş iskeleymiş bak sen helee görüntülerde boş mu dolumu olduğu görüluo , sen gidip boş kahve basınca semt bastık oluo
    bjkı yazmayı öğrenmişsn affern
    hangi yürekten bahsediosn , adam olupta kendi takımının formasıyla gelseydn inönüye

saçma sapan msjlar yazıp bizi gaza getirme asabımızı bozma biz senin takımına laf mı attk

güçlü olan kazansn olayına gelince , herzaman o yetmio haklısınz ama fb ninde şansla kazandığı bissürü maç var o yüzden , onları düşünde öyle konuş
    Kardesim daha ne kadar laf atacaksin, baskanin cikiyo yaptigi aciklamalar bak.
    Tribunlerinizde ana avrat kufur ediliyo bize, sanki sizin ananiz yok.
    Once analara kufur etmeyi bi birakin.

sen benm daha önce yazdıklarımı okumadn galiba ben bjk nin kötü olduğunu ve küfürü onaylamadığımı cezanın doğru olduğunu söledm ztn hatta tv de maçı izlerken sesini kısıp izledm
    benm tepkim senin çıkıpta dışardaki taraftar olaylarını saçma sapan şekilde anlatman yoksa burda kimse tutupta koro halinde küfürü onaylamıo
    ayrıca burda lafı atan ben deilm sensn arkadaşm , sen çıkıpta ilk baştaki msj ı yazmasaydn ben burda sana cvp vermezdm

bide bizm başkan kendi aleminde yaşıo biz takmıoz onu sende takma , ayrıca aziz yıldırımında ne dediği benm umurumda deil, o da geçende çıkıp konuşmuştu ama ne dediğini bile hatırlamıorm,sen hatırlıomusn

ben bidaha söliyeym bnm burda koruduğum ne küfür nede yıldırım demirören
    sen başta kışkırtıcı bi şekilde msj yazmasaydn bidahada bişi yazmazdm buraya ben konu hakkında ztn yorum yapmıştm

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

üç beş çapulcunun ettiği küfürleri hepimize yükleyemezsin.sütten çıkma ak kaşık gibi beşiktaş camiasını toptan suçlayamazsın.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Birbirimizin taraftarlarına laf atmaya son versek!!! Sonuçta herkes kendine göre haklı..

BJK'li Taraftarların bu maça gidememesi tamamen ilk maçla ilgili.. Bundan sonra böyle bi saçmalık olmayacaktır merak etmeyin..Sonuçta taraftar kendi takımı için Şam'a da gider Papua Yeni Gine'ye de...
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Karar yanlış.

Nesil
    2006
    Yer
    maltepe-ist

karar sonuna kadar dogru..ılk macta bız yoktuk ıkıncı macta da bejekelıler olmasın..besıktas taraftarı stadın ambıansını da kullanarak cok ıyı bagırıyo edıyo ama su bı gercekkı ıse yaramıyo futbolcular ınonuye cıkmak ıstemıyo,,bu da unutulmamalı,,fblıyım ama kadıkoyde mac ızlemekten cok zewk almıyorum,,maraton trıbununu ozluorum yaa,,bıletler cok pahalı azız baskan!!

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

Quote Originally Posted by imperius
    karar sonuna kadar dogru..ılk macta bız yoktuk ıkıncı macta da bejekelıler olmasın..besıktas taraftarı stadın ambıansını da kullanarak cok ıyı bagırıyo edıyo ama su bı gercekkı ıse yaramıyo futbolcular ınonuye cıkmak ıstemıyo,,bu da unutulmamalı,,fblıyım ama kadıkoyde mac ızlemekten cok zewk almıyorum,,maraton trıbununu ozluorum yaa,,bıletler cok pahalı azız baskan!!
    şu bejeke yazmaktan vazgeçin yoksa bende kötü yazmaya başlayacağım
    bu da iyi olmaz biz nasılki fenerbahçe veya fb yazıyorsak sizde bjk olarak yazın
    insanları daha fazla sinirlendirmeyin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sanalman_34
    şu bejeke yazmaktan vazgeçin yoksa bende kötü yazmaya başlayacağım
    bu da iyi olmaz biz nasılki fenerbahçe veya fb yazıyorsak sizde bjk olarak yazın
    insanları daha fazla sinirlendirmeyin
    arkadaşım ben febe gese yazıyorum ya ordan görmüşler.fazla üstlerine gitme bırak takılsınlar.bestelerimizi tezahuratlarımızı çalanlar onuda çalmışlar çokmu..

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri