thehell61 (CSKA Moskova)
PeskoLik (Zenit)
Shamur1 (Spartak Moskova)
[SIGPIC][/SIGPIC]
cska elindeki futolcuları tutarsa 1-2 transferle başarılı olur eminim...
3 karadenizli'yide severim.Hepinize başarılar.Favorim thehell61![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
İlginç ve zevkli bir kariyer olur inş. Başarılar ...
Hepinize başarılar..Favorim thehell61Forza CSKA
csk oyuncularını satmaz veya yerlerını doldurabılırse lıgı alır goturur
Cska işi götürür
Başarılar hepinize
şimdi favori olduk yorumlarda ama oyunculara cok talıp varve bütce aza ama elımden gelenı yapacam rakıpler kucumsenmıyecek derecede zor
fatihi elınden cıkarmaya bak bence .oynamıo fatih .yerine ise middlesbrough dan aliadiere yi oneririm
Kimz faktörüyle Zenith ve Spartak bir adım daha önde.
Güzel bir kariyer olur gibi, hepinize başarılar dilerim.Favorim CSKA Moskova![]()
mesaj yazıorm ama siliio neden acaba....nese 3 unuzede basarılar. favorim zenit fatih gitsin aliadiere gelsin zeniit sapmıyon olur![]()
fath kmse yollayamaz onu satarsalar alırım![]()
Spartak Moskova Rusya'nın başkenti Moskova'nın ünlü futbol kulüplerinden biridir. Maçlarını UEFA'nın 5 yıldız verdiği stadlardan biri olan 84,475 kişilik Luzhniki Stadı'nda oynayan Spartak Moskova kırmızı-beyaz renklere sahiptir. Spartak Moskova bugüne kadar 12 SSCB Şampiyonluğu ve 9 Rusya Şampiyonluğu kazanmıştır. Avrupa'nın 3 büyük kupasında da yarı final oynamayı başaran Spartak Moskova son yıllarda daha önceden yakalamış olduğu başarıların uzağındadır.
Rusya Ligi Şampiyonluğu 1992, 1993, 1994, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001
Oyuncu Kadromuz
5 Yıldızlı Stadımız
Amacımız Rusya Premier Liginin en çok şampiyon olan takımı ( 9 kez ) Spartak Moscow'u yeniden eski günlerine döndürebilmek. 2001 yılından beri şampiyonluğa hasret olan taraftarlarımıza bu mutluluğu tekrardan yaşatmak istiyoruz.
10 M Avro'luk transfer bütçemiz var bunu en güzel şekilde değerlendirmek istiyoruz. Ayrıca kimseye meydan okumuyoruz biz sadece işimizi yapıp sene sonunda mutlu sona ulaşacağız..
Ve son olarak..
Trabzon'dan çıktım yola vardım geldim Moskova'ya ..![]()
başarılar merakla bekliyorum kariyerinizi favorim zenit![]()
ilginç bir o kadar da zevkli olacağa benziyor benim favorim spartak moskova
Zenit sampiyon olsun Fatih Tekke de gol kralı![]()
TariboWest
arkadaslar yarıın sınav var anca pazartes baslarız karıyere değerli yorumlarınız çin tesekkur ederiz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
kadro
1Veniamin Mandrykin33Evgeniy Pomazan35Igor Akinfeev51Sergey Zhideev60Alexander AbakumovDefans2Deyvidas Shemberas4Sergey Ignashevich6Alexey Berezutskiy15Chidi Odiah24Vasiliy Berezutskiy38Oleg Malukov41Valeriy Safonov50Anton Grigoriev52Grigoriy Dolmatov55Vadim Gagloev68Vasiliy PenyasovOrta Saha-Alan Dzagoev-Lubos Kalouda10Jo11Pavel Mamaev17Milos Krasic18Yuri Zhirkov20Dudu22Evgeni Aldonin25Elver Rahimic36Alexey Blokha39Ivan Taranov43Amir Kashiev54Alexey Vasiliev56Vladimir Tatarchuk57Sergey Gorelov88Erkin CanerForvet-Jesus da Silva Ricardo5Ramon7Daniel Carvalho9Vagner Love19Dawid Janczyk42Dmitriy Tikhonov44Nikita Burmistrov47Igor Kuzmin48Renat MiftakhovTeknik EkipCoach:mustafa bilek
mustafa bilek
elimizde rusyanın en iyi kadrosu var ancak kadroda olan oyunculara bı haylı talıp var bu oyuncuları kulubun en ıyı parayla satıp yerıne alabıldıgımız en ıyı oyuncuları almaya calısacagız.ligde favori gösterldiğimz için takım üzerinde bir baskı var ama bu baskı bıze artı motivasyon sağlar inşallah avrupa kupalarındada iyi yerlere gitmek istiyoruz.taraftarı herzmn yanımızda görmek istiyoruz.
Last edited by Trabzonspor : 01.Haziran.2008 at 00:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
zenit favorim arshavin ve pogremnyak muhteşem oyuncular..
Herkese başarılar dilerim favorim Emrah abi.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
hepinize baaşrılar favorim cska
başarılar herkeze cska benimde favorim
Emrah abi favorim başarılar![]()
Trabzon'dan çıktık yola..
Bu sabah Rusya’nın Soçi kenti açıklarında görülen Boztepe adlı Türk Ro-Ro gemisi kuvvetli esen fırtınadan dolayı batma tehlikesi yaşadı.. Ro-Ro gemisinin içinde daha önceden Spartak Moskova,Cska Moskova ve Zenit Peterburg takımlarını ile anlaşan ve Rusya'ya doğru yol olan 3 Türk Teknik adam da bulunuyordu ..
Ünye Limanı açıklarına çekilen gemi, limana tehlikeli olabileceği gerekçesiyle sokulmadı. Bunun üzerine Cevizdere Irmağı ağzına getirilen ve burada karaya oturtulan gemi batmaktan kurtarıldı.
5 TIR, 7 Grand Cheroke cip , 70 ton mermer ve 3 Türk Teknik adamla birlikte yola çıkan geminin içindeki suyun boşaltılmasından sonra Ünye Limanı Tersanesi’ne çekileceği, burada su alan yerlerin kapatılmasından sonra da römorkörler vasıtasıyla Aliağa’ya götürüleceği belirtildi. Ünye Liman Başkanı İsa Pehlivan, geminin içinde denizi kirletecek malzemenin olmadığı ve emniyetli şekilde karaya oturtulan gemi çevresinde de gerekli önlemlerin alındığını açıkladı.
Kaynak
![]()
Hepinize Rusya da başarıLar.
Anketiniz ekLenmiştir.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
saol hayrettn abi.emrah yazı guzel olmus bu arada
Hayrettin abi'nin Anketi ekledigini söylemeden anladım.''L'' den dolayı
SS'leri en yakın zamanda bekliyoruz...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
3 karadenizli rusyadan başka nereye gideblrdikifavorim mustafa..