İtalya şokta resmen.Son Dünya Şampiyonu,Hollanda karşısında bozguna uğradı adeta.Romanya ise Fransa'dan istediğini aldı...
İtalya'nın ilk maçtaki kadro yanlışına düşmeyeceğini,Del Piero,De Rossi,Grosso gibi isimlerin 11'de başlayacağını ve İtalya'nın maçı alacağını düşünüyorum...
Buffon
Zambrotta - Panucci - Chiellini - Grosso
De Rossi - Pirlo - Perrotta
Camoranesi - Toni - Del Piero
![]()
Geçen maç Fransa Romanya'nın ekmeğine yağ sürdü.Romanya zaten her maç beraberliğe oynayacak bu turnuvada.İtalya geçen maçtaki hatalarından ders çıkaracaktır.2-0 kazanır İtalya..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Milan'ı serie-a 5.si yapmış 3'lüyü oynatırsa tabiki 3yer v Materazzi değişiklilkler doğru umarım gök maviler kazanır.
Kaka'nın bebeği çok tatlı,küçücükAllah analı babalı büyütsün.
Maça gelince Romanya kazansın istiyorum açıkçası.
Umarım Romanya kazanır. Gönlüm Romanya,mantığım beraberlik diyor.
İtalya bu maçı alacaktır, zaten bunu kesinlikle almaları lazım, şansları kalmıyor, Romanya ne kadar iyi olursa olsun, bence İtalya 3 puan alır
İtalya kazanmak zorunda olduğu bu maçı kazanır.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
romanya'nın kazanmasını istiyorum ama zor da olsa italya alacak gibi duruyor
İki takımda birbirini çok iyi tanıyor , çok sıkı mücadele olacağı kesin ancak Donadoni akıllanıp Del Piero , De Rossi gibi oyuncuları sahaya sürerse İtalya 1 adım önde olur .
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
romanya'nın bir topu direkten döndü yetmiyormuş gibi radoi ciddi bir şekilde sakatlandı inşallah kötü değildir durumu hastaneye kaldırılmıs sanırsam
Donadoni'ye yol göründü.İtalya'nın bu kadar aciz duruma düştüğünü hatırlamıyorum..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Toni nin golü buz gibiydi ofsayt falan yoktuilk yarı 0-0 bitti.
İtalya bu maçı ne yapar ne eder alır.Almak da zorunda.Zaten kadro da değişcek.Çok daha akıl kârı bir kadro çıkacak.
netten izliyebileceğim bir yer var mı ?
Romanya 55'te 1-0 yaptı ama 56'da Panucci eşitledi skoru..
Last edited by Cyzio : 13.Haziran.2008 at 21:44
[SIGPIC][/SIGPIC]
Tüh Romanya 1-0'ı koruyamamış bari berabere bitse.![]()
İki golde aynı dakikada mı atıldı?
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Ah be Mutu
Mutu penaltı kaçırdı kısacası Buffon süper çıkardı penaltıyı
bu italyanlar 2maçtır hakem hatalarına maruz kalıyorlar..yedikleri goller de çok komik.zambrotta geçen maç kendi kalesine yolladı.şimdi de mutu ya al da atıver dedi..bakalım sonuç ne olur
Penaltı pozisyonu tartışılır ama bence Mutu'nun atması da tartışılır.. Daha önce penaltıdan gol attığı bir kaleciye penaltıyı kullanmamalıydı Mutu.. Toni'nin golünü gol olarak gördüm.. Yine de İtalyanları sevmediğimden benim açımdan fazla sorun teşkil etmiyorUmarım akşam Hollanda kazanır.. Son maçlarda da Romanya ile Hollanda kol kola çıkar
![]()
ah be mutu, eh be mutu...!
Son maç Fransa İtalya'ya fark atacaktır yaşlı oyuncularla olmuyor artık bu iş :P
barcelona zambrottayı paketlemekle çok güzel bir iş yapmış bunu tekrar gördük.
de rossi,buffonu beğendim,grosso ve cassanoda eh işte.
romanya güzel takım oyunu oynadı.galibiyet alabilirlerdi ama olmadı.şansları devam ediyor.
italyanın kurtarıcısı ambrosini![]()
Donadoni 83.dakikada Ambrosini'yi oyuna alarak yine İtalya'yı sattı.
Lobont'un şansıyla birlikte iyi performansı beraberliği getirdi
Ama İtalyanlar bu futbolla bu maçı yenseydi bile karşılarına hava toplarında etkili bir takım çıkarsa ne yaparlar bilemiyorum
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Go Romanya Go![]()
son maç fransa bence fark atamayacak ama fransanın galibiyete daha yakın oldugunu düşünüyorum, italya bir türlü toparlanamadı romanya dönüm noktası olarak görülmesine rağmen italyanlarda gerekli gayreti göremedim, aslında en başından beri italya ve hollandanın çıkmasını istiyorum ama, sanırım hollanda ve fransa bu gruptan çıkacak
Romanya Fransa'dan sonra İtalya'dan da istediğini aldı.Hatta daha fazlasını alabilirlerdi ama Mutu'nun kaçırdığı penaltı,daha doğrusu Buffon'un kurtardığı penaltı buna engel oldu...
Savunması ile yedi düvelde takdir toplayan İtalya'yı ilk defa bu kadar kötü savunma kurgusu ile izliyorum.Romanya pozisyona giremiyor,ama asisti İtalyan defans oyuncuları yapıyor.Bu kadar hata yapılmaz.İtalya'nın gol umudu Toni'ye sağdan soldan şişirilen toplar.Orta sahadan top yaparak pozisyon üretemiyorlar.Çünkü ilk maçta oynayan Gattuso,Ambrossini bu maçta oynayan Perrotta,De Rossi kötü bir turnuva geçiriyorlar.Pirlo'da idare ediyor.Bu oyun anlayışı ve savunma kurgusuyla İtalya'nın Euro 2008 macerası uzun sürmez...