Servet Çetin, Uğur Boral ve Semih Şentürk. 15 Haziran'da Çek Cumhuriyeti maçı öncesi İsviçrede bir gözetmen eşliğinde ÖSS'ye girecekler.
Servet Çetin, Uğur Boral ve Semih Şentürk. 15 Haziran'da Çek Cumhuriyeti maçı öncesi İsviçrede bir gözetmen eşliğinde ÖSS'ye girecekler.
İlginç ama çok iyi yapacaklarını düşünmüyorum.![]()
sabah gazetede okudum servet bogazıcıne gırecek gorursunuz![]()
yok artıkhepsi nerdeyse 25 yaş üstü..Kazanamamışlar bıraksınlar bu işleri
![]()
Ya okuyup napacakalr top koşturyolar ya işte![]()
Arkadaşlar üçüde Spor Akademilerine girmek için giriyorlar.Zaten milliler,fazla puan yapmalarınada gerek yok...
Ya ellerinde ne güzel meslekleri var.Bıraksınlar böyle stresli işleri![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
İnşallah kazanırlar![]()
Okumuş topçu olacaklar.![]()
uğur boral ve semih şentürk 0 çekecekler görürsünüz![]()
Herhangi bir alınma yok ama niye?![]()
Harbi bu strese girmeye ne gerek var AçıkÖğretim kazanırlar büyük ihtmalle![]()
![]()
Ne güzel ellerinde meslekleri var. Mesleksizlerin önünü kesmesinler :P
Servet 28 yaşında hala kazanamamış mı ?Kazanırsa gider bunlar üni'ye.Sonra proje ödevleri,sınavlar falan derken futbolu unuturlar
![]()
Milli kafilede ÖSS heyecanı
14.06.2008 12:11
Avrupa Futbol Şampiyonası'nda yarın Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak (A) Millilerde 3 futbolcuyu maç öncesi bir başka heyecan bekliyor.
Semih Şentürk, Servet Çetin ve Uğur Boral üniversiteye girebilmek için yarın maç öncesi kaldıkları otelde ÖSS sınavına girecek.
Grubun ikinci maçında İsviçre karşısında attığı kafa golüyle beraberliği sağlayan ve Türkiye'nin karşılaşmadan 3 puanla ayrılmasında büyük rol oynayan Semih Şentürk ile Servet Çetin ve Uğur Boral, Ankara'dan gelen ÖSYM temsilcilerinin karşısında sınava tabi tutulacaklar.
Üçüde spor akademisi istiyormuş barajı geçmeleri yeterli olacak heralde![]()
Niye giriyolarki sınava anlamadım (: Başka takıma transfer olurken ne mezunusun falan diye de sormuyolar.Başarılar hepsine.Servet ÖSS 1.si olabilir dikkat
![]()
servet semih geçer boral takılır![]()
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
hepsı gecer bence![]()
Servet'in sınavda kolu kırılır ancak Servet sınava devam eder ve sınavı kazanır.
Ertesi Gün gazete manşetleri
'' Aslan Yürek Servet ''![]()
Konu daha önceden açıldığı için öncekiyle birleştirilmiştir.
Arkadaşlar bi İlköğretim Mezunu olmak var bir de Lise..
Srvetten türkiye derecesi bekliyorum![]()
Aklıma bir anda Servet'in soruyu yaptıktan sonra sınav salonunda o meşhur hareketi yaptığı geldi.![]()
I'm back...
Spor Akademisine girmek için işte öff. Çok zor bişe deil girerler.
Sınav sırasında Uğur ve Semih Servet'ten kopya çekerler. Servet sınavın 179. dakikasında sakatlanır ve sınavı terketmek zorunda kalır. Semih ve Uğur sınavı kazandıkları için kutlama yaparlar. Servet ise emeklerinin unutulduğunu düşünerek küsüp soyunma odasına iner. Podyum kurulur. Önce Semih ve Uğur gelir. Sonra Servet anons edilir. Servet sakatlıktan kaynaklanan ağır adımlarla gelir podyuma doğru. Semih ve Uğur podyumdan iner, Servet'i podyuma kadar taşırlar. Kutlama sonunda Servet'le röportaj yapılır.
Spiker: Servet, sınav arkadaşların seni podyuma kutlama için taşıdılar. O anda neler hissettin?
Servet: Hiçbişey hissetmedim. Sadece biraz acı hissettim
( Yaşanmış bir olaydan çevrilmiştir)
Servet birinci olursa şaşırmayın![]()
Spor akademisini kazanmak istiyorlarmış ...