Almanya maçı alır ve gruptan çıkar.Avusturya'nın gol atabileceğini dahi düşünmüyorum.Klose'nin maçı olur...
Almanya alır çıkar
Almanya mutlak favori ancak içimden bir ses bu maçta bir süpriz olabileceğini söylüyor..
[SIGPIC][/SIGPIC]
herhalde bu maçı da yenilmez almanya ayıp olur artık
Almanya alır. Avusturya'nın gücü belli yapabilecekleri belli.
Bence Almanya sürprize izin vermeyecek.Vermesinde zaten.Çeyrek Finalde Portekiz-Almanya maçı daha güzel bir eşleşme olur biz futbolseverler için.Hem Hırvatistan'ı geçersek yarı finalde Avusturya karşısında fazla zorlanmamış bir Portekiz pek işimize gelmez.Diğer durumda Almanya veya Portekiz çok zorlanarak geleceklerdir..
Mejuto Gonzalez otoritesini konuşturarak maçın 40.dakikasında iki takımın teknik direktörü Löw ve Hickersberger'i maçın başından beri tartıştıkları için tribüne gönderdi.Çok ilginç bir maç oluyor gerçekten.
Gönlüm Avusturya istiyor ama zor.Almanya 1-0 önde.Ballack frikikten çok güzel bir gol attı.
Ballack köşeye çok güzel taktı.2 hocanında atılması ilginçti gerçekten.Avusturya golden sonra dağılmıştı.Şimdi nasıllar bilmiyorum ama çevirmeleri çok zor.En fazla beraberlik alırlar oda işlerine yaramıyor..
Maça bi ara baktım almanya kötü oynuyor izlediği kadarıyla..Yinede ballack klasını konuşturdu..
Gomez miili takım forvetine 9numaraya 5gömlek ufak...
Bir süpriz olmadı.Avusturya turnuvanın başından beri çok iyi mücadele ediyor.3 maçta 3 gol yediler.Bence büyük bir başarı bu.Onları da tebrik etmek lazım.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Avusturya iyi futbol oynamasına rağmen tecrübesizliğinin kurbanı oldu yine de tebrikler Avuturya'ya.