![]()
Tarih: 21 Haziran 2008 Cumanın ertesi
Maç Saati: 21:45
Yayın: Lig TV - ATV
![]()
Tarih: 21 Haziran 2008 Cumanın ertesi
Maç Saati: 21:45
Yayın: Lig TV - ATV
Last edited by goosfraba : 19.Haziran.2008 at 10:20
Bu maç 6-3 falan biter heralde.Rusya savunmasının çok hata yaptığını İspanya maçında gördük. Turnuvanın en zevkli maçı olmaya aday. Tabii bu zevki Hollanda tek başına çıkarabilir, o da ayrı birşey.
Oğuz'a katılıyorum.
Bu arada 21 haziran cumartesi![]()
RusLar HoLLanda yı eLeyecekLer. Aha buraya yazıyorum.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Hollanda kazanır.Wesley Sneijder ve Arshavin kilit adamlar.
Rusya bu turnuvadaki hiçbir takıma kolay lokma olmaz.Kağıt üstünde İtalya, Almanya, Fransa'dan daha kötü kadroları var gibi gözüküyor ancak onlardan daha iyi oynuyorlar.Rusya'nın bu turnuvadaki bir şansızlığı Pogrebnyak'ın olmayışıydı diğeride Hollanda ile eşleşmeleri oldu.Hollanda şuan turnuvanın tartışmasız en iyi futbolunu oynayan takımı ancak bu maçta çok ama çok zorlanacaklarını düşünüyorum.Mantığım Hollanda, gönlüm Rusya diyor..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Hollanda elenirse üzülürüm. Oynadığı üç maçlada futbol zevki veren ve insaları futbol'a bağlayan bu takım finali hak ediyor. Hollanda'nın farklı kazanacağını düşünüyorum. Çünkü Rusya'nın kadrosu bu tarz büyük kulüplere yetebilece kadar iyi değildir. Kendi gücünde ki iki ülkeyi eleyip buraya gelmeyi başardılar.
Hiddink gittiği her takımı başarıya taşıyor.Rusya ile biraz geç olsa,sonunda Euro 08'de varlıklarını ispatladılar.Bu maç için söyleyebileceğim;Hollanda kazanır gibi,fakat ben Rusya'dan vir süpriz bekliyorum![]()
Hollanda için kolay bir maç olmayacak ama tur atlarlar ...
Rusya adına şanssız bir eşleşme.Hollanda turnuvanın en iyi performans gösteren en formda takımı.Rusya'da Hiddink'le beraber olumlu ve hücumu düşünen bir futbol oynuyor.Ama Hollanda kalite farkıyla galip gelir...
Gönlüm Rusya,mantığım Hollanda diyor.Hollanda süper bir performans gösteriyor.Bunu da bu maçta devam ettirirler.
Ruslara Arshavin çok şey kattı ama Hollanda yedekleri ile birlikte bile rumenleri yendi sistemleri çok iyi oturdu... Hollanda yarı finale gelir...
Arshavin Mostovoi'nin 10 numarasını başarıyla taşıyor olsada bu maçta yeterli olamaz diyorum ve Hollanda turu geçer.
Aslında dileğimde bu yönde.Çünkü 2006 Dünya Kupası oynana futbol mantalitesi nedeniyle çok sıkıcıydı ve o kupanın 2 finalisti yine aynı mantaliteyile sahya çıkmanın bedelinin pozitif futbol oynayan Hollanda'dan fark yiyerek ödedi.Umarım seyir zevki vermeyen bütün takımlar ağır mağlubiyetler alırda biraz düşnürler.O yüzden Hollanda'nın eğer bizle oynamazlarsa kupayı çok rahat kazanmasını isityorum.
Söylediklerimi yanlış anlamayın Rusya'da seyir zevki veren futbol oynuyor ama yarı finale veya finale çıkarsa İtalya,Portekiz gibi takımları yenemez.
En heyecanla beklediğim maç bu. Süper bir maç olacak. Turnuvada bence en iyi futbol oynayan iki takımın maçı olacak. Kim elenirse üzüleceğim ama hakeden turu geçsin. Rusya çok olumlu futbol oynuyor, Hollanda da öyle. Maçın düğümünü bence kaleciler çözer, iki takım da bol pozisyona girer, kalecilerin performansı maçın kaderini çizer.
Rusya'da Pogrebynak'ın olmaması eksiklik ama şu anki vaziyet bile gayet iyi. Arshavin'in cezasının bitmesi ve takımın formda olması Hollanda'yı korkutuyordur. Guus Hiddink'in çok iyi tanıdığı bir Hollanda var, Rusya'nın da şansı oldukça fazla.
Hollanda ise kalecisi ve ofansına güveniyor. Hollanda bulduğunu atabilen bir takım. Çok kaliteli ofansif adamlara sahipler. Turu geçebilirler.
Gerçekten süper bir maç bizi bekliyor olacak, maç bence 90 dakikada bitmez, uzatmalara hatta penaltılara gidebilir.
Bol pozisyonlu süper bir maç olur Arshavin Hollanda savunmasını zorlayacaktır ancak Hollanda'nın kalitesi ortada ofansif güçleri çok yüksek. Hollanda 4-2 - 3-1 gibi gollü bir skorlar adını Yarı Final'e yazdırır.
Kesinlikle sürpriz beklemiyorum. Formunun zirvesinde bir Hollanda'yı bu turnuva da tutacak takım yok gibi.
Hollanda ölüm grubunda müthiş bir performans sergileyerek 3 maçınıda kazanarak çıktı.Oynadıkları oyun bir çok futbolseveri mest etti.Oturmuş bir sistemleri var ve bu sistem yedek kadro oynasada bozulmuyor..
Rusya ise gruba İspanya hezimetiyle başladı.O maçta fena oynamadılar aslında ama hücumda final vuruşları iyi yapamayıp savunmadada hatalar yapınca fark kaçınılmaz oldu.Diğer maçlarda galibiyet alarak gruptan çıkmayı başardılar.İsveç maçında çok iyi oynadılar.Yunanistan ile oynadıkları maçı seyretmedim.O yüzden bir fikrim yok..Arshavin'inde katılmasıyla dahada güçlendiler.Ben Rusya'yı ilk defa bir turnuvada bu kadar iddialı görüyorum.Genelde hep plase takım oluyorlardı.Bunda kuşkusuz Hiddink'in payı çok büyük..
2 takımda futbolu çirkinleştirmeyecek tarzda oynuyorlar.Bu maç gollü geçebilir.Ben Hollanda'nın daha iyi kadrosu olması sebebiyle turu geçeceğini düşünüyorum.
Hollanda rahatca yarı finale cıkar bence...
Zevkli bir maç olacağı kesin.Hollanda etkili futboluyla 3-1'le geçer bence Rusya'yı.
ben rusyadan bı suprızz beklıyorum
Rusya teknik direktörü Guus Hiddink ilginç açıklamalarda bulundu. EURO 2008 çeyrek finalinde, memleketi Hollanda ile karşılaşacak olan Rusya'nın başında bulunan Hiddink, turnuvanın belki de en zor maçlarından birini oynayacaklarını fakat Hollanda'yı eleyerek yollarına devam edeceklerine inandığını söyledi. Kendisine Hollanda'lı olduğunun hatırlatılması üzerine ise "Takımın Rusya ile memleketim olan Hollanda'yı yenmek ve orada vatan haini olarak anılmak istiyorum" diye konuştu.
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Konuyu maç konusuyla birleştirdim.Rusya'nın işi zor ama bir sürpriz yapabilirler bence..
Ruslar orta sahada dirençli ama sağlam oynayabilen, teknik, yetenekli oyunculara sahip değiller.Hollanda futbol ile ezer, belki under biter ama Ruslar gol atmak için pozisyon bile bulamayabilir..
Banko Hollanda..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
bol gollü bir maç bizi bekliyor inşallah seyir zevki yüksek klasik hollanda maçı olur
Turnuvanın ilk maçından beri Rusya'ya çok güvendim inandım ve İsveçi Yunanistanı saf dışı bırakarak çeyrek finale kalmayı başardılarHollanda'nın yenmesine kesin gözüyle bakılsa da durum biraz karışık , çok gol yiyip çok gol de atabilirler, şuana kadar hollanda takımının defansını görme şansımız olmadı, piere van hoijdonk defansta zaaflarımız var demişti eleme grupları maçlarından sonra, üzerine gidildiğinde ne yapacaklarını kimse bilemez ve inşallah Rusya turu geçen taraf olur ..
Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..
Bu maçta 6-7 gol olur. Tahminim; 5-3 veya 4-3 Hollanda şeklinde.![]()
Valla bol gollü , bol pozisyonlu bi mac olsunHollanda tura yakın ama Rusya yı da yabana atmamak lazım. Hiddink gercekten büyük hoca.
İlk yarı itibariyle Rusya daha iyi oynuyor bence. Güzel maç oluyor.
Pilaycacık attı..
1-0..Rusya önde ..