1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Basketbol Bölümü

Hybrid View

Question Basketbol Bölümü

Merhaba arkadaşlar beni sitede çoğu kişi tanımaz..Genelde basketbol bölümüne takılıyorum.Son zamanlarda orayada hiç bakmaz olmuştum ama neredeyse 2 aydır takip ediyorum..Fakat birşey dikkatimi çekti baksetbol bölümüne yazılan mesajlar neredeyse 2 ay önce yazılmış ve ne bir güncelleme var ne bişey.Ayrıca sabit başlıkda olan konular tek tek konu halinde açılmış bunlar ne kaldırılmış ne silinmiş..Yeni konular hiç eklenmiyor.Acaba ilgilenen yokmu orayla ?

Eğer bu şekilde devam ederse benim bi önerim olacak silinse daha iyi olur..

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

kardeş şahsen bende basketbolla çok ilgiliyim ama basketbolu basketbol sitelerinde takip ediyorum burası genel olarak futbol ağırlıklı olduğundan o bölümde fazla bir hareketlilik bekleme

O zaman sen burayı Ti-Ti yöneticiyken görseydin anlardın hareketi Şuan yönetici olmadığı için böyle bence..

Ayrıca bende oralardan takip ediyorum ama burdadaki paylaşımlar tartışmalarda güzel oluyor

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Evet basketbol bölümü genellikle maçlar varken hareketli oluyor ama keşke her zaman hareketli olsa.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Her zaman hareketli yapmak bizim elimizde değilmi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet ama Futbol daha yaygın bir spor.Bu yüzden bence.Mesela basket maçlarıBENİM pek ilgimi çekmiyor.

Senin ilgini çekmiyor olabilir ama belki çoğu kişinin ilgisini çekiyor olabilir

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

basketbola şu an için kimseyi düşünmüyoruz. bu konuları açıp başka kişilerden bahsetmek de biraz garip geliyor bana.

Mesaj Yetkileri