Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 101 sonuç

Konu: EURO 08 | Final | Almanya - İspanya

Hybrid View

Default EURO 08 | Final | Almanya - İspanya

29 Haziran 2008 Pazar
    21.45
    Ernst Happel - Viyana
    Lig TV - ATV

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Almanya mutlak favori. İyi futbol oynayıp alırlar kupayı.
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Favorim Almanya umarım panzerler 4.şampiyonluklarını kazanırlar...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Almanya kazansın, bu şampiyonu ezdik diye göğsümüzü gerelim

Almanya ile İspanya'yı değerlendirecek olursak;

Oyun olarak İspanya bence daha iyi futbol ortaya koyuyor, şu ana dek maçlarda İspanya hep iyi olan taraftı, İtalya beraberliği dışında bütün maçları kazanmasını bildiler. Almanya ise Hırvatistan'a yenildi sadece, onun dışında tüm maçları kazandı, ancak oyun olarak bence iyi değiller ve İspanya'nın futbol olarak Almanya'dan üstün olduğunu düşünüyorum.

Kadro olarak İspanya'nın kadrosu Almanya karşısında ağır basıyor. Her mevkiide İspanya üstün, yedekleriyle bile.

Bir futbol mucizesi gerçekleşmezse, normal şartlar altında İspanya kupaya uzanan taraf olur ama Almanya bu, Lineker'in sözü bir kez daha gerçekleşip Almanya şansla geldiği atakları gol yapabilir.

Güzel bir final olacağı kanısındayım ama İspanya bence kupayı alacaktır.

futbol basit bir oyundur 22 kişi ile oynanır sonunda hep Almanlar kazanır

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İspanya çok rahat kupayı alır...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Almanların uzun ama ağır defansını rahat geçer İspanya.Savunması da çok iyi İspanya'nın.Schweinsteiger,Podolski,Klose'ye adım attırmazlar ve kupayı alırlar.Ve kalede Casillas varsa gerisini düşünmesinler

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Almanlar bize karşı oynadıkları oyunun aynısını oynarlarsa İspanya şampiyon olur. Ya da İspanya bizim gibi oynarsa diyelim
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bize bu turnuvada şanslı diyorlar ama en şanslı takım bence Almanya.Bir kere grupları çok kekti.Üstün bir performans sergilemeden adamlar çeyrek finale çıktılar.Grupta adam akıllı top oynayan Hırvatistan'ın arkasında kaldılar.Sonrasında Portekiz karşısında 1 kontra,2 duran top golüyle(1 i %100 faul) Portekiz'i geçtiler.Yine ortada iyi bir oyun yok.Ve yarı finaldede bize karşı ezildiler ama savunmamızın ve kalemizin hatalarından maçı kazanmasını bildiler.Turnuvadan önce favorimdi Almanya ama bu kötü oyunları beni şaşırttı açıkcası.

Almanya'nın karşısında bu sefer İspanya var.İspanya bütün mevkilerinde çok iyi isimlere sahip ve Almanya'yı zor duruma düşürecek oyun stilleri var.Yerden çok iyi paslaşmalar yapıyorlar ve buda Alman savunmasının en zayıf yanı.Senna ile Ballack'ıda etkisiz hale getirirlerse Almanya iyice biter.Almanya şu ana kadar oynadığından farklı bir oyun oynamalı bence.Löw bir şeyler bulmalı..

Valla şu ana kadar 2 takımın izlediğim maçlarını aklıma getirince İspanya kazanır diyorum.Aklımda İspanya diyor gönlümde.İspanya'nın kazanmasını istiyorum.Fakat Almanları yabana atmamak lazım.Sonuçta adamlar turnuva takımı,finallerin takımı.Hiç belli olmaz ne yapacakları ama yinede İspanya uzun süre sonra zafere bu kadar yaklaşmışken bırakmaz diyorum bu kaliteli kadrosuyla..

Eklemek istediğim bir şey daha var.David Villa'nın sakatlanması belkide İspanya için iyi oldu.Almanlar kalabalık orta sahalara karşı çok zorlanıyorlar.(Bkz.Hırvatistan-Almanya,Türkiye-Almanya) Villa'nın yerine Fabregas oynar ise Rusya maçındaki gibi şansları daha fazla olabilir.Olmazsa 2.yarı Güiza'yı alırlar..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

İspanya alır die düşünüyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Almanya alır kanımca

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

ALmanya her zaman ki gibi hataLarLa vs.. aLır maçı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Almanya yine berbat oynar ama kupayı alır.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Umarım İspanya kazanır.Almanya'dan 10 kat daha fazla hakettiler.Almanya hiçbişey yapmadan finale geldi..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Almanya bize karşı oynadığı futbolu oynarsa İspanyollar rahat kazanırlar.İspanyollar bence Almanlardan daha güçlüler İspanya şampiyon olur.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Almanların şansı İspanyollara işlemez. İspanya alır kupayı. Fark bile beklioyrum.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

ömer faruk sana katılıyorum arkadaşım bencede ispanya çok rahat bir galibiyet alır ayrıca iddaa oynamak isteyenler için üst seçeneğini öneriyorum çünkü ispanya tek başına 2,5gol üstü atacaktır diye düşünüyorum...

Böle düşünmemin sebepleri ise
    Almanyaya baktığımızda silahları belli ballack,scheweinsteiger,podolski ve klose ve ispanyaya bakarsak ballackı bizim aurelio etkisiz hale getirmişti ispanyada senna var yine ballackı etkisiz hale getirir podolskinin karşısında sergio ramos oynuyor çok rahat marke edecektir kloseyide tutacak adam puyoldur şöyle baktığımızda geriye sadece scheweinsteiger kalıyor o da bu 3 futbolcu oynamadığında etkili olamayacaktır zaten tüm etkisi podolskinin soldan getirdiği topları takip etmek....
    ispanyaya bakarsak hem forvette hem orta sahada hemde defansta çok yetenekli futbolcuları var torres xavi iniesta gibi adamları almanyada tutacak adamlar yok

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

ispanya 3 kat daha iyi kadrosuyla kupayı alması lazım.almanya'nın normal şartlar altında hiç şansı yok.

David Villa finalde yok!

Turnuvanın gol kralı David Villa'nın sakatlığından dolayı Almanya karşısında oynamayacağı açıklandı.

İspanya'nın yarı finalde Rusya'yla karşılaştığı maçta sakatlanan David Villa'nın finalde Almanya karşısıneda oynayamayacağı açıklandı. Aragones maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında “Villa finalde oynamıyor. Kasında çekme var” dedi.

Attığı 4 golle EURO 2008'in gol kralı olan David Villa, Rusya maçının 35. dakikasında oyundan alınmıştı.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

İspanya turnuva takımı Almanya'yı da yenecektir...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    İspanya turnuva takımı Almanya'yı da yenecektir...
    Tam tersi İspanya hiçbir zaman turnuva takımı olmadı. Zaten bu sebeple çok iyi kadrosu olmasına rağmen iyi yerlere gelemiyorlar.

Almanlar alır.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Tam tersi İspanya hiçbir zaman turnuva takımı olmadı. Zaten bu sebeple çok iyi kadrosu olmasına rağmen iyi yerlere gelemiyorlar.

Almanlar alır.
    Bende öyle demedim zaten ;

İspanya , turnuva takımın olan Almanya'yı da yenecektir manasında...

Yoksa neyin ne olduğunu ben de biliyorum

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Bende ilk okuduğumda öyle anladım İspanya Turnuva takımı gibi.Sınavlarda çok çıkıyo bu

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

O zaman virgül koy.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Vallahi Almanya yenilsin de, başka hiç bir şey istemiyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Buralara yıllardan sonra gelen İspanya panzerleri yenip kupayı alacaktır.

İspanyollar çok hırslı, inanmışlar, bu kupayı almak istiyorlar, uzun bir özlem var kupaya duyulan. Bu kupanın alınması demek, 2010 Dünya Kupası'nda İspanya'nın kendine güvenip başarılı olması demek bence. Şanssızlıklarını kırıp kupayı almaları onların önlerini epey açacaktır.

David Villa'nın olmaması aslında daha iyi olmuş, büyük ihtimalle Fabregas takviyesi gelecek orta sahaya ve bence Almanya çok zorlanacak 5'li orta saha bloğuna karşı, bize ve Hırvatistan'a zorlandığı gibi. İleri uçta Torres bir şeyler yapabilir, yapamazsa da Güiza ikinci yarı girer.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

İspanyollar hiçbir zaman turnuva takımı olamadılar almanlar ise finallerin takımı iyi veya kötü oralara geliyorlar mutlaka yine öyler oldu inşallah bu sefer ispanya beni şaşırtır ve kupayı alır

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

umarım ispanyollar alır

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri