İlk defa masaüstü fm oynayacağım.NASIL oyun kuruluyor yardım edebilir misniz
İlk defa masaüstü fm oynayacağım.NASIL oyun kuruluyor yardım edebilir misniz
Öncelikle F '008 kurulu olmalı ardın bu programı kuruyorsun oyuna başla diyorsun bu kadar![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
yaptım olmuyor. oyuna ait uygulama dosyası bulunamadı yazıyor
AyarLardan oyunun .exe sinin oLdugu boLumu sececeksin . sonra kaydet diyeceksin başLayacaksın
Yapabildin mi kardeş?
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
exe. derken ney oluyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
denedim ama olamadı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu seferde fm 2008 8.0 açılıyor
Last edited by texas304 : 05.Temmuz.2008 at 12:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Oyunun orjinal değilse 8.0.2 yaması işe yaramaz... Ayrıca TM 2008'de ayarlar kısmından uygulama yerine şunu yapıştır;;;;
Masaüstündeki FM 2008 simgesine tıkla ardından Hedef Bul'a tıkla. Adres çubuğunda yazan yeri kopyala ayarlar kısmındaki yere yapıştır kaydette Türkçe Fm çalıştır de yardımcı olduysam ne mutlu
Futbolcu Bilgileri
Resimdeki gibi yaparsan oyunu rahatlıkla Türkce oynayabilirsin.
Arkadaşlar ben kurdum yamayı dün düzgün çalışıyordu fakat bugün yğine ingilizce oldu
Ne yapmalıyım
Yamayı 1 kereden fazLa açmayın sag aLtta ki Tm simgesine tıkLayarak oynayın.
Ayrıca ayarlar kısmındaki soru işaretli yerlere tıklayın ki sizi yönlendirsin..
Sorunu olan arkadaş hallettiğinde buraya yazarsa seviniriz. Artık bukadar açıklamadan sonra yap be arkadaşım.![]()
bende oyuna girerken su hatayı veriyo ne yapmalıyım
run time error 5
invilaid procedure call or argument