1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Free Kick Masters

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Lightbulb Free Kick Masters

Bu sene yapılan Free Kick Masters'ı Rafael Marquez kazandı. En iyi kaleci de David James oldu. En ilginç olay ise Ronaldinho ve Messi'nin sıfır çekmesi...

Rafael Marquez finalde Jared Borgetti ile yarıştı ve kazandı...

NOT: Alıntı haber değil kendim yazdım ve sonucu özetledim, ayrıntılı haber için Google'ı kullanın.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

ilk 20-25 dk sını izleyemedim en çok messi ve borgettiyi beğendim.kaleci messinin 3-4 pozisyonda son anda çıkardı.bana kalırsa çok iyiydi messi çünkü normalde frikikçi biri değil zaten şov amaçlı turnuva.
    çinli ve bir tane arap vardı onlarda iyi sayılırdı.

muntari vasattı.
    beni en çok şaşırtan ronaldinhoydu.6 ya da 7 tane frikik kullandı.1 tanesi dışında 5-6 tanesi baraja takıldı çok bariz toplara ölü gibi vurdu hiç havalandıramadı.öbürüde auta çıktı.

marquez frikikleri çok kötü kullandı bir tanesi hariç onuda atınca finale çıktı.final penaltıları ise malum yarım penaltı adeta.baraj yok ordan da kazandı.

bana kalırsa en iyi kaleci toldoydu david james hiç bir şey yapmadan 500 bin dolar kazandı.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Finalde baraj olmaması çok saçmaydı. Ayrıca finalde Amerikalı adam bir türlü yazı-tura atamadı. Borgetti ve Marquez adama yazı-tura atmayı öğrettiler.

Ayrıca Arap çok iyi vuruyordu toplara ama şansına(şanssızlık mı yoksa?) kalede Toldo vardı...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

stadda mikrofonla bağırıp konuşan adamda düğünlerde takı takı takanların başında duran adamlara benziyordu.gelinin teyzesinden bir cumhuriyet altını...

messinin yanına gitmek isteyen bir taraftar girdi sahaya adam speedy gonzales adeta polis rahat 1-2 dk sahada kovaladı.

toldo da aklınca dalga geçmeye çalıştı yazı tura atmaya çalışanla,o da güzeldi.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Borgetti çok şanssızdı..O Dungayı hakem yapanın ...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Berbat bi organizasyondu.Topa en iyi vuran Fayel'di ama kalede Toldo müthiş toplar çıkardı.Finalde barajsız nerdeyse yarı penaltı olarak atılması çok saçmaydı.Beklenen oyuncuların oğu katılmadı.Sönük kaldı.

7. Default

Harry Kewell NE YAPTI KATILMIŞ TA

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by cagri10 View Post
    Harry Kewell NE YAPTI KATILMIŞ TA
    harry kewell hangi ara katıldıyayok yok katılmadı.gelmedi yani.çağrılmıştı.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Çağrıldı fakat gelmedi..

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Kewell gelse kazanırdı yarışmayı..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Açıkçası pek zevkli bir organizasyon olmadı.Futbolcularda pekiyi kullanamadılar frikikleri.Ronaldinho frikik atmayıda unutmuş, her topu barajda kaldı.Messi frikikçi olmamasına rağmen yine de iyiydi.Bunun dışında dikkat çekenler Borgetti, Fayel ve Çinli Shen'di.Ama yarışmayı şansıda yanında olan Marquez kazandı.James'ten parayı kaptı direkler sayesinde..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Mesaj Yetkileri