arkadşlar oyuna başlamadan önce kaç lig açarsınız .örneğin ingiltere ispanya türkiye liglerini açtınız. gs ile başlayıp şu yıl şu takıma gitcem die planlıyormusunz? yada daha değişik yollara mı başvuruyosunuz . sadece fikrinizi almak istedim![]()
arkadşlar oyuna başlamadan önce kaç lig açarsınız .örneğin ingiltere ispanya türkiye liglerini açtınız. gs ile başlayıp şu yıl şu takıma gitcem die planlıyormusunz? yada daha değişik yollara mı başvuruyosunuz . sadece fikrinizi almak istedim![]()
evet küçük bir takımla oyun açtığımda en az büyük bir ligi de yanına eklerim vardır böyle kariyer planlı oyunlarım zevkli olabilir
ben her zaman şu 5 ligi açarım. türkiye, italya, ispanya, almanya, ingiltere
tanınan avrupa liglerinin 1. liglerini bi de türkiye den hepsini seçerim
italya ing isp tr acarım ben bide brezilya cameroon ve nigeria dan butun oyuncuları yuklerim
bazen bi lig actıgımda olur ama genelde 6 lig acarım
italya tr ispanya kesin
Ben FM2006 da hep 1 lig açtım. O da çoğunlukla Italya oldu![]()
ben hep 1 lig acarım
Ben de çoğunlukla 1 lig açarım.Ama altliglerin takımları ise durum değişiyor.
4 + 1 açarım..
Türkiye, Türkiye 2.Lig, İtalya, İspanya ve İngiltere
ben türkiye liginden 2lig ve üstünü açıyorum
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
3 tane acarım italya-ispanya ve ingiltere..yavaslamayacagını bilsem almanyayıda acacamda yavaslar diye acmıyorum...
Türkiye-Brezilya-Arjantin-İtalya-İspanya-Almanya-Fransa-Amerika
3lig seçerim..Türkiye-İngiltere-İtalya.Fenerbahçe'de büyük başarıları yakaladıktan sonra bu iki ligden birine,büyük bir takıma transfer olurum...
ben tr ligini açtıysam yanına ispanya ve ingiltereyi açarım genelde. yada ingiltere ligini açtıysam ispanya ve italyayı açarım. ve galatasarayla başladığım oyunda 7 sezon oynadım. 3 sezon galatasarayda 2 sezon barcelona da, 1 sezon chelsea da, bir senede fulham da görev yaptım.
önceden sadece bir lig açardım. ama foruma üye olduktan kelli uyandım. artık en az 2 lig açıyorum. neden daha önce aklıma gelmedi ki birden çok lig açmak alla alla...
En fazla iki lig açıyorum..öbür türlü çok yavaş oluyor ya katlanılmayacak derecede bende
ben hep tek ligle oynarım ama canıma tak etti 3gb ram bide 64bit işlemci alacam o zaman 7-8 ligle kariyer oynama zevkini tadarım bıktığım yerde bi dakka durmam![]()
3 gb ram çıktımı yaOriginally Posted by zalayeta
geride kalmışız harbiden
![]()
ben çıktı diye biliyorum ama çıkmamaış da olabilir çıkmışta ama büyük bir ihtimalle çıkmıştır.Originally Posted by LaKe
Anakartına doğru şöle bi bak ram yuvalarını göreceksin oraya 1gb lık ramlardan 3 adet taktığında 3gb olmuş olacak biraz karışık anlattım ama olsunOriginally Posted by LaKe
![]()
nasıl olacak bu iş ya bende yapıyım basitseOriginally Posted by zalayeta
onu biliyodum. bende 3 gb ram alcam direk dedin sandımOriginally Posted by zalayeta
![]()
![]()
![]()
şaşırdım baya
Muhakkak Türkiyenin yanına İng.İspanya İtalya yı açarım.. ve küçük bir takımdan başalyıp gerekli başarıyı gösterip bu ülkelerden birinde teknik direktörlük yapmayı hedefliyorum ve bu çok zevkli oluyor...
türkiye kesin olmak üzere italya ispanya ingiltere den biri ve asya afrtika amerika ülkelerinden bir lig daha açar tanıma fırsatı bulurum
ben transfer olcam die 4 lig açıyom ama fenere aldıım genç oyuncuları terk edip başka takıma gidemiyom
7-8 lig açıyorum ama 7-8 lkeden 36 lig filen oluyor ülkelerin bütün liglerini açıyorum
kesin türkiye yi açıyorum bir kere diğreleri de büyük ligler oluyor
ben tek lig açarım o da genelde türkiye 2.lig falan hepsi dahil
walla 2.5 gb (2560 mb) ramim olduundan 33 ülkeden 84 lig açıorm