Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 93 sonuç

Konu: İ.Üzülmez ve İ.Toraman Süresiz Kadro Dışı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default İ.Üzülmez ve İ.Toraman Süresiz Kadro Dışı

Beşiktaş’ın Avusturya kampı olaylı başladı. Takımın kaptanları İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman terlik yüzünden kavga etti. Yumruk yumruğa giren iki futbolcuyu menajer Sinan Engin kamptan kovdu

Yeni sezon hazırlıkları için Avusturya’ya giden Beşiktaş’ın kampı olaylı başladı. Siyah-beyazlı takımın iki kaptanı İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman terlik yüzünden yumruk yumruğa birbirine girince kamptan kovuldu.

Milliyet gazetesinin haberine göre; Öğle yemeğine terlikle gelen İbrahim Toraman’ı İbrahim Üzülmez “Yemeğe neden terlikle geliyorsun, ayakkabı giysene” diye uyardı. İbrahim Toraman ise “Ayağım ağrıyor o yüzden terlik giyiyorum” yanıtını verdi. Üzülmez’in “Benim de ayağım ağrıyor ama ben terlik giymiyorum” sözüne İbrahim Toraman “Sanane” diye çıkışınca ortam bir anda gerildi. İbrahim Üzülmez “Ben bu takımın kaptanıyım” diye konuşarak ayağa kalktı. Toraman’ın “Ben de bu takımın kaptanıyım” savunmasını yapmasının ardından iki oyuncu bir anda birbirine girdi. Yumruk yumruğa kavga eden oyuncuları yemekteki diğer futbolcular güçlükle ayırdı.

İkisi de yaralandı
    Ortalığın yatışmasından sonra idmana giden siyah-beyazlı takım daha sonra akşam yemeği için tekrar otele döndü.
    Yemekte bulunan Beşiktaş Genel Menajeri Sinan Engin iki kaptanı barıştırmak istedi. Ancak iki futbolcu bir kez daha tartışmaya başladı, ardından tekme tokat birbirine girdi. Birbirine vurdukları yumruk ve tekmeler sonucu yaralandıkları gözlenen iki kaptanı araya girenler güçlükle ayırdı.
    Olaya büyük tepki gösteren Menajer Sinan Engin iki oyuncuyu İstanbul’a geri gönderme kararı aldı. Kamptan kovulan ve bugün İstanbul’a gelmesi beklenen İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman hakkındaki kararı Başkan Yıldırım Demirören’in vereceği bildirildi. İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toroman’ın yine kavga etmemeleri için aynı uçağa bindirilmeyeceği, birinin Salzburg, diğerinin ise Münih üzerinden İstanbul’a gönderileceği bildirildi.

MARATON.COM.TR NOTU: İbrahim Toraman ve İbrahim Üzülmez, yaşanan bu olaylar üzerine Beşiktaş yönetimi tarafından süresiz kadrodışı bırakıldı. İki futbolcuda kamptan ayrılarak İstanbul'a dönecek.

Kesinlikle Affetmeyeceğiz

Beşiktaş'ta, Avusturya kampında takımın iki kaptanı İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman'ın kavga etmesinin ardından konuyla ilgili ilk açıklama Menajer Sinan Engin'den geldi.

Sinan Engin ''İki oyuncunun arasında daha önceden gelen bir husumet varmış. Dün artık son noktaya geldi. Barıştırmaya çalıştık ancak olmadı. Bundan sonra böyle şeylere kesinlikle taviz vermeyeceğiz. İkisi de çok ağır para cezası alacak ve affetme durumu olmayacak'' diyerek İbrahim Toraman ve İbrahim Üzülmez'in süresiz kadrodışı bırakıldığını ve çalışmalarını takımdan ayrı olarak İstanbul'da sürdüreceğini ifade etti.

Menajer Engin, iki oyuncu için teklif gelmesi halinde değerlendirebileceklerini de belirtti.

İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman, Beşiktaş kampından ayrılarak, ayrı uçaklar ile İstanbul'a gönderildi.

MARATON.COM.TR

Kaptanlara bak kaptanlara,helal olsun size.Söyleyecek hiç bir şey yok.Burası Beşiktaş kimse istediği gibi davranamaz,haydi yolunuza...

sanana ße adam ister terlikle gelir ister çıplak ayakla...

Besiktasta gormek istemedigin 3 futbolcu kim deseler
    toraman ,uzulmezdir ve ali tandogan derim.
    umarım ikisinide gelecek yıl takımımızda gormeyiz. fakat bence bi basın toplantısıyla özür dilerler ve olay kapanır gibime geliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yaptığınız yakıştımı şimdi bir terlik yüzünden kamptan kovulmuşlar cahillik işte tek çözüm kavgaymış gibi her ters cevapta saldır.. birde bunlar kaptan olucaklar

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Şimdi okudum bu haberi çok saçma iki takım kaptanına yakışmayacak hareketler yapmışlar bence büyük suç İ.Üzülmez'de sonuçta kampta pek çok futbolcu terlikle dolaşıyor diye biliyoruz

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Toraman affediLir. İbo ise gönderiLir kesin.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006

Türkiye'de eğitimsiz Sporcular yetişiyor. NBA Kuralınıda Türkiye'ye getirmek gerekiyor. NBA'de oynayan yerli oyuncular, üniversite mezunu olmadığı taktirde oynayamıyorlar. Ama ne yazıkki Türkiye'de hiçbir futboclu Spor Akademesini bile bitirmiyor. Türkiye'de de Spor Akademisi bitirilme zorunluluğu getirilmesinden yanayım. 35 yaşında ki bir oyuncu terlik yüzünden kavga ediyorsa bunun tek sorunu eğitimsizliktir. Cehallettir.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Hala takmışsınız terliğe beyler.Kırmızı ile yazdığım yeri okumuyormusunuz?

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Hala takmışsınız terliğe beyler.Kırmızı ile yazdığım yeri okumuyormusunuz?
    Böyle bir husumet var ise, takım kaptanı bu olayları Teknik Drektöre veya Menejerlere bildirmesi ve buna önlem alınması gerekir. Sinan Engin & Ertuğrul Sağlam bunu bilmelerine rağmen önlem almamalarının sonucu bu kampta ortaya çıktı. Gerekli önlemler alınsaydı bunlar yaşanmazdı.

Beşiktaş bu iki oyuncuyu derhal satması gerekiyor. Eğer satılmassa yeni gelen oyuncular ne güzel kavga ediyorlar iki gün sonra affediliyorlar havasında davranışlar gösterir ve takımda huzursuzluk başlar. İyi bir ekip kurmak isteyen Beşiktaş'ın önünde ki iki handikap olarak görüyorum. İbrahim Üzülmez'de zaten Beşiktaş'ı ileriye taşıyabilecek bir oyuncu değil. Beşiktaş'a yararından çok zararı dokunduğunu düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Böyle bir husumet var ise, takım kaptanı bu olayları Teknik Drektöre veya Menejerlere bildirmesi ve buna önlem alınması gerekir. Sinan Engin & Ertuğrul Sağlam bunu bilmelerine rağmen önlem almamalarının sonucu bu kampta ortaya çıktı. Gerekli önlemler alınsaydı bunlar yaşanmazdı.

Beşiktaş bu iki oyuncuyu derhal satması gerekiyor. Eğer satılmassa yeni gelen oyuncular ne güzel kavga ediyorlar iki gün sonra affediliyorlar havasında davranışlar gösterir ve takımda huzursuzluk başlar. İyi bir ekip kurmak isteyen Beşiktaş'ın önünde ki iki handikap olarak görüyorum. İbrahim Üzülmez'de zaten Beşiktaş'ı ileriye taşıyabilecek bir oyuncu değil. Beşiktaş'a yararından çok zararı dokunduğunu düşünüyorum.
    Aralarında husumet olan zaten takım kaptanları.Demek ki teknik ekip ve S.Engin bilmiyorlarmış ki.Önceden gelen bir husumetleri varmış diyor S.Engin...

Zaten ikiside satılığa çıkarıldı...

Nesil
    2006

Aralarında husumet olan zaten takım kaptanları.Demek ki teknik ekip ve S.Engin bilmiyorlarmış ki.Önceden gelen bir husumetleri varmış diyor S.Engin...

Zaten ikiside satılığa çıkarıldı...
    "mış" ekine dikkat etmedim. Sinan Engin'in bu olayları bildiğini düşünüyordum. Satılığa çıkartılmasıda doğru karardır.

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Güya kaptan oLacakLar

Profesyonellere yakışmayan hareket.

Affedilmezlerse de zararlı yine Beşiktaş çıkıcak...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

besıktas zarar gorecek bu olaydan oyuncular elbet bı klup bulur gokhan zanda sozlesme ımzalamassa ı bjk defanstan 3 oyuncu ayrılmıs olacak.

bu arada gokhan zan ile anlaştık.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İki profosyenel bir futbolcunun yapmayacağı hareketler.İlginç..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

bence ibrahim üzülmez bu takımdan yollanmalı

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yeni Kaptan Rüştü, ikinci kaptan da Nobre yi yapsınLar.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Ertuğrul Sağlam ne diyor peki ?

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Ertuğrul Sağlam ne diyor peki ?
    adamı konuşturmuyorlarkii S.Engin açıklama yaptı ...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İbrahim Üzülmezi bu saatten sonra kimse almaz.Toramanda gözden çıkarılamaz.Sinan Engin gene yapmış şovunu 2 gün sonra barışır kampa dönerler.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

aralarında husumet varmış, kendilerince çözmeye çalışmışlar. demek ki çözülmemiş, şimdi daha büyük husumet çıktı..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Sinan Engin' e ne oluyo anlamadım.. Satlık Listesine Koyarsa Ertuğrul Sağlam koyar.. Belki hoca planlarını bu futbolculara göre yapmıştı şimdi napcak adam.. Başarısız olunca da direk hoca Sorumlu.. Sol kanat sadece Tello ile yürümez ki

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    Sinan Engin' e ne oluyo anlamadım.. Satlık Listesine Koyarsa Ertuğrul Sağlam koyar.. Belki hoca planlarını bu futbolculara göre yapmıştı şimdi napcak adam.. Başarısız olunca da direk hoca Sorumlu.. Sol kanat sadece Tello ile yürümez ki
    S.Engin tek başına vermedi bu kararı,teknik ekip ile beraber konuşulup karar verildi.Ayrıca Ertuğrul Sağlam için ilk önce efendilik gelir.İsterse Bobo olsun Holosko olsun.Bu konuda Ertuğrul Hoca hepsinden daha tutucudur...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    Sanmiyorum bunlar başkalarının gazına gelip kavga etsinler, kendi istekleri üzerine etmişlerdir...
    Anlamadım...
    Last edited by anilton : 04.Temmuz.2008 at 15:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

ÜzüLmez gider ama Toraman gitmez. GöndermezLer, bırakmazLar. O kadar koLay değiL.

Ha giderLerse de gitsinLer o da farketmez

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

"Pişman değilim"

Beşiktaş'ta takım arkadaşı İbrahim Toraman ile ettiği kavga nedeniyle kadro dışı bırakılan kaptan İbrahim Üzülmez, yönetimin vereceği her karara saygılı olacağını söyledi.

Kadro dışı bırakılmasının ardından İstanbul'a dönüşünde Münih Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İbrahim Üzülmez, "Bu saatten sonra söylenecek çok da şey yok. Yönetimin vereceği her karara uyacağım. Yaşanması gereken bir olaymış ve yaşandı. Bir takımda bazı kurallar vardır. Bu kurallara herkes uyar. Eğer yemeğe terlikle inilmeyecekse inilmez. Bu kuralları ben koymuyorum. Yönetimin kararını bekleyeceğim. Pişman değilim. Karşı tarafında böyle bir olayda neler düşündüğünü ve niyetinin ne olduğunu bilmek lazım. Beşiktaş'ın kaptanı olarak böyle bir olayın içinde bulunduğum için çok üzgünüm ama yaşanması gerekiyormuş ve yaşandı" dedi.

04.07.2008
    Kaynak : DHA

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Beşiktaş’ın Avusturya kampı olaylı başladı. Takımın kaptanları İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman terlik yüzünden kavga etti.

Kaptanlara bak kaptanlara,helal olsun size.Söyleyecek hiç bir şey yok.Burası Beşiktaş kimse istediği gibi davranamaz,haydi yolunuza...

Sanmiyorum bunlar başkalarının gazına gelip kavga etsinler, kendi istekleri üzerine etmişlerdir...

Nesil
    2005
    Yer
    ev

cok sacma olmaya basladi futbol ve futbolcular profesyonellik terliklerin altinda eziliyor Eger i.toraman BJK dan yollanirsa buyuk kayip olur onlar icin i.uzulmezin kalmasi bile hata zaten

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

pire için yorgan yakılmaz.yollarsın ikisini paf takıma anlarlar yaptıkları olayın ne kadar saçma bişe olduğunu

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri