Sayfa 1 / 18 12311 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 521 sonuç

Konu: Oyuncu Tartışma Platformu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Default Oyuncu Tartışma Platformu

Arkadaşlar bundan böyle hangi futbolcuyu nerede kullanacağımızı, hangi futbolcuyu hangi kulübe ne kadar fiyata satmamız gerektiğini, hangi futbolcunun hangi mevkide daha başarılı olabileciğini ve oyuncular arası kıyaslamaları bu başlık altında paylaşacağız...Lütfen bu tür soru ve sorunlarımız için ayrı ayrı konular açmak yerine bu başlığı kullanalım ve forumumuzun düzenli olmasını sağlayalım...Duyarlılığınız için şimdiden teşekkürler...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Default patrice evra

arkadaslar evra ile yılsonu için anlastım fakat arkadasım bana benim oyunda hic bisey yapamadı sezon sonu sattım dedi sizde nasıl oynuyor ona göre yeni bi oyuncuyla daha anlasıcam

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by nekop
    arkadaslar evra ile yılsonu için anlastım fakat arkadasım bana benim oyunda hic bisey yapamadı sezon sonu sattım dedi sizde nasıl oynuyor ona göre yeni bi oyuncuyla daha anlasıcam

Evra gayet iyi oynuyor...Ben 2 sezon oynattım ve oldukça memnun kaldım daha sonra da Roma'ya sattım...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by demirhan1984
    Evra gayet iyi oynuyor...Ben 2 sezon oynattım ve oldukça memnun kaldım daha sonra da Roma'ya sattım...
    saol usta onu aldım ayrıeten bide yedege fawcetti aldım artık olmazsa evrayı ortasahada oynatırım

Nesil
    2006
    Yer

saol usta onu aldım ayrıeten bide yedege fawcetti aldım artık olmazsa evrayı ortasahada oynatırım
    Çok çok mantıklı transferler yapmışsın bravo...Ayrıca Fawcett antrenman programına bağlı olarak gelişimini doğru orantıda yaparsa Evra'yı yedek de bırakabilir hiç belli olmaz

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Çok çok mantıklı transferler yapmışsın bravo...Ayrıca Fawcett antrenman programına bağlı olarak gelişimini doğru orantıda yaparsa Evra'yı yedek de bırakabilir hiç belli olmaz
    abi ikisinide oynatmayı düsünüyorum bu arada su leyrieltona baktım teklif yaptım ama romanınkini kabul etti kactı güzelim oyuncu onuda alsaydım defans cosardı

bu bahsettiğniz antreman progmanı hangisi oluyor

2012 de milanda harikalar yaratıyor.En pahalı oyunculardan biri.Ben ne zaman milanla oynasam bütün highlightstaki atakları kesiyo.Harika oyuncu

Quote Originally Posted by mummy
    neymiş bu adam ya 2009 dayım 17 yaşında takımdan ümit karanı 18 yaşında necatiyi 19 yaşında yeni transfer ronaldoyu sildi attı ınanılmaz goller atıyor ...
    ama eksığı sadece tek forvet oynatırsan ... bundan sonra vazgeçılmezlerımden bırısı bu oyuncu
    bayernde bile takır takır oynadı bende. Ama bir dünya starı beklemeyin. Oyunda tuncay ve nihat gerçek dünyastarları

Exclamation

bence sen orta sahanın güçlendir şu isimlerle genç orta sahanın sağında :deniz baykara solunda:sezer öztürk ortada adu diğeri de senin kendi tavsiyen olsun

ya beyler defans soluna emanuelsen dıe bırını aldım aklınız durur herıf manyak cıktı ya ev ra yanında halt etmıs valla

ya killy i 1.4 milyon pound ilhan mansızıda 1.2 milyon pounda sattım sizce iyi mi?? yerinede silvestre yi alıcam 10 milyona sizce değer mi??

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by hurmet
    ya killy i 1.4 milyon pound ilhan mansızıda 1.2 milyon pounda sattım sizce iyi mi?? yerinede silvestre yi alıcam 10 milyona sizce değer mi??
    çok ucuza gitmiş be abi.

bence arjantinli gonzalo hepsınden ıyı bı tercıh olur....

bence 8m ye yine manchester united da oynayan gabriel heinze yi al tabi yinede sen bilirsin

Nesil
    2006
    Yer

Bence çok daha ucuza Leandro Gioda'yı ve Vanden Borre'yi alabilirsin...Kaliteli bir antrenman programı ile ikisini de dünya starı yapabilirsin...Gioda'yı 100-150 bin euro, Vanden Borre'yi ise 1.500.000 euroya alabilirsin...

şu anda greene yi almaya çalışıyorum 2.5milyona adam baya iyi 25 yaşında markin 20 pace 18 stre stam 20 tacklin 19 ama dediğin borre 4 milyon pounda satıyo ve gioda da yok hangi takımda oynuyo acaba
    bide iyi bi kaleci polat ve volkan hariç

Nesil
    2006
    Yer

Lanus adlı takımda oynuyor...Oyun başlangıcında 20 yaşında...İyi bir program ile Marking 20 Tackling 20 Heading 20 Positioning 20 oluyor çok rahat....

Lanus adlı takımda oynuyor...Oyun başlangıcında 20 yaşında...İyi bir program ile Marking 20 Tackling 20 Heading 20 Positioning 20 oluyor çok rahat....
    gioda yı ben pek fazla beğenmiyorum ama size ilk sezonda asla almamalısınız diyebilirim nedenleri ise

neden 1:

18 önünde çok gereksiz fauller yapıyo karşı takımda duran top ustası varsa ...

neden 2:

yavas oldugundan arkasına çok adam kaçırıyor sonuç: forvetin becerisine kalmış

neden 3 ve en onemlisi:

18 içinde girdiği ikili mücadelelerin %70inde penaltı yapıyo (bu oran gerçek)hemde en olmadık yerde

bu herifi aldım ilk maçında hem penaltı yaptırdı,penaltı yetmedi bide gol yedirdi
    bitime 15 dk kala oyundan atıldı maç sonunda sovemedim bile

oyunda nefretimi kazanmayı ilk maçında başarabilen ender ve yegane oyuncudur

ama hakkını veriyim yaptıgı bu saçmalıkların yanında bu herifi as oynayacagı bi takıma kiralarsanız 3 sezon sora kendini afettire bilio
    ama yanılmayın emin olunki eskiden gelen alışkanlıkları herzaman devam edio......

giado yok bende uyuz oldum düzeltiyorum adamı buldum ve 1.5 milyona teklif ettim bakalım gelicek mi

giado yok bende uyuz oldum düzeltiyorum adamı buldum ve 1.5 milyona teklif ettim bakalım gelicek mi
    Gioda oyunda ki en iyi genç defanslardan biridir. Demirhan'ında dediği gibi iyi bir antreman programı ile çok iyi artıyor profili.. Eğer oyunun ilk başında alırsanız hemen gelir.. Yalnız 1-2 ay geçti mi başka takımlara gidiyor hemen işiniz zor olabilir.

3 milyona bile vermediler onun için alamadım

Nesil
    2006
    Yer

3 milyona bile vermediler onun için alamadım

Nasıl olur ya Ben 150 bin euroya almıştım oyunu ilk açtığımda...Şimdi hala bende ama 2 sezondur gelişmesi için başka takımlara kiralıyorum...

Ayrıca Goias'lı Leyrielton'u da takibe al...Defansın sağında şov yapıyor ve çok genç...

Nasıl olur ya Ben 150 bin euroya almıştım oyunu ilk açtığımda...Şimdi hala bende ama 2 sezondur gelişmesi için başka takımlara kiralıyorum...

Ayrıca Goias'lı Leyrielton'u da takibe al...Defansın sağında şov yapıyor ve çok genç...
    İlk başlarda hemen alabiliyosun ama daha sonraları büyük takımlara gidince zorlaşıyor inat ediyolar..

24. Default

bence diegoyu sat zaten hepside hemen hemen aynı kalitede futbolcular ama sakın ümit karanı kesme hem böylece yabancıo kontenjanın boşalmış olur

25. Default

bence klebersonu sat macherango yu kaçırma derim

Default yardımınıza ihtiyacım vaaar

arkadaşlar david villa nasıl oynuyo?
    hiç transfer edeniniz oldu mu?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by metehanberber
    arkadaşlar david villa nasıl oynuyo?
    hiç transfer edeniniz oldu mu?
    adam süper oynuyo.tavsiye ederim.

arkadaşlar ne kadar paramız olduğunu balance den mi bakıyo. anlatırsanız sevinirim

Question

YA ben fenerbahceyi aldım tuncayı juve istedi del piero+camoranesi+10 mn $ + soraki satıstan % 10 verdi bende verdim ii yaptımmı acaba

Cool defansın solu

defansın soluna taiwo-sezgin sezer-lahm üçünden birini alın rahatınıza bakın

Sayfa 1 / 18 12311 ... SonSon

Mesaj Yetkileri