http://img338.imageshack.us/img338/9...351ebak7qo.jpg
arkadaşlar vakın oyuncum virüse yakalnmış bende onu eve gönderdim acaba diğerlerine bulamşma ihtimali varmı
http://img338.imageshack.us/img338/9...351ebak7qo.jpg
arkadaşlar vakın oyuncum virüse yakalnmış bende onu eve gönderdim acaba diğerlerine bulamşma ihtimali varmı
geçmiş olsun...Allah(c.c) acil şifalar versin...
eve gönderdiysen bulaşmaz kimseye
(inşallah)
bende olmuştu bi kere yolladım eve kimseye bulaştırmadı
evdeyhse bişey olmaz bana sık sık oluyo bu
seninki gene iyi. benim oyuncum 6 ay uzak kalmıştıı![]()
ewet gönder bence bulaşmaz
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
arkadaşlr physio doktora gönermek değilmi yaaa . çünkü ben hep öyle yapıyorum da
valla endişelendim oyuncuya bişey olur felan adam ii oyuncu olmasa isterse verem olsun(o kadarda diil ) ii demekki normal bu oyunda grip olması
abi bu gayet dogal bi olay büyütmeye gerek yok![]()
eve gönder gitsin fm oynasın kimseye bulaştırmasın![]()
ver igneyi oynasın
Originally Posted by ceyhun127
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hala guluyorum koy igneyi namussuza
bol meyve yedir oynucuya biras bal ve aspirin 2 günde geri döner :P ...cok gecmiş olsun acil şifalar
bu adam kuş gribi olmasın...
Eve gönder kardeş virüs ve gripte digerlerinde doktorlara gönder...Ben bi kere youth u eve yollamayı unuttum bulaştırdı ş.eref.siz)
valla gönderip çok iyi yapmışın yoksa takımının adı hastanespor olur du![]()
ben hiç değiştirmiyorum walla...neyse o...şu ana kadar da ters bi durum görmedim...
eğer çok önemliyse senin için bence eve yollama ama banko oyuncun değilse yolla
eve yollasan da yollamasan da bulaştırıyor o yüzden oyununa bak boşver takma bunları
Bendede oLmuştu sora ben kaLsın dedim nerdeyse 3-4 oyuncuma buLaştı gönder gitsin
dikkat et sana da bulaştırır uzak dur
doktor yerine eve gönder. zaten öyle yapınca doktor, "en iyisini yaptın, diğerlerine bulaştırma riskini en aza indirdin." diyor.
resme bakınca anlaşılıyor zaten.
rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
gömün gitsin....
Bu konuda, KOMİKAZE sanatı zirveye ulaşmış. Pes yani, adam can derdinde yaw. Gülmekten zor yazıyorum. Kardeeşş, sizin orda dr. yok mu. Ya adamın evde ölürse...Hadi kal sağlıcakla.
Esen Kalın/FM siz Kalmayın.