Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 131 sonuç

Konu: G.Saray'ın rakibi Steaua Bucharest

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default G.Saray'ın rakibi Steaua Bucharest

G.Saray'ın muhtemel rakipleri!
    Süper Lig'de şampiyonluk unvanını koruyup, müzesine bir Türkiye Kupası daha götürmek isteyen Galatasaray, Devler Ligi'ndeki hedefini de ‘en az çeyrek final' olarak belirlemişti. Bu doğrultuda kadrosunu koruyup, Harry Kewell ve Fernando Meira gibi yıldız transferler yapan Sarı-Kırmızılılar'ın hedefe ulaşabilmesi için önce gruplara kalması gerekiyor. Ancak 1 Ağustos'ta çekilecek olan 3. ön eleme turu kurasında Aslan'ı birbirinden güçlü rakipler bekliyor.

İlk maç 12/13 Ağustos'ta...
    Kulüplerin son 5 yılda Avrupa kupalarında elde ettiği başarılara göre yapılan puanlama sisteminde çok gerilerde kalan Cim Bom, seri başı olamadığı için kurada hayli zorlanacak. 15 muhtemel rakip arasında Liverpool, Barcelona, Arsenal, Juventus ve Fiorentina gibi devler var. 2. ön elemeden gelmesi muhtemel Glasgow, Basel, Panathinaikos ve Anderlecht gibi ekipler ise tam Aslan'ın dişine göre. 3. turda ilk maçlar 12/13, rövanş 26/27 Ağustos'ta oynanacak.

İşte muhtemel rakipler

Liverpool İngiltere
    Barcelona İspanya
    Arsenal İngiltere
    Schalke Almanya
    Juventus İtalya
    * G.Rangers İskoçya
    Marsilya Fransa
    Steaua Bükreş Romanya
    * Panathinaikos Yunanistan
    * Basel İsviçre
    Olympiakos Yunanistan
    Shakhtar Ukrayna
    *Anderlecht Belçika
    Fiorentina İtalya
    S.Moskova Rusya
    * 2. ön elemeden gelmesi muhtemel rakipler

Nesil
    2007
    Yer
    34

Kim Gelirse Gelsin Rakiplerimiz Okadarda Zorlu Değil Sırasıyla ilk 3 Takım Hariç.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

[QUOTE=uAsamet91;1204407]
    [B]

* G.Rangers İskoçya
    Marsilya Fransa
    Steaua Bükreş Romanya
    * Basel İsviçre
    Olympiakos Yunanistan
    Shakhtar Ukrayna
    *Anderlecht Belçika

S.Moskova Rusya

Liverpool İngiltere
    Barcelona İspanya
    Arsenal İngiltere
    Schalke Almanya
    Juventus İtalya
    Fiorentina İtalya
    Shakhtar Ukrayna

Yukardaki takımlar kesinlikle çıkmamalı kuradan..

* G.Rangers İskoçya
    Marsilya Fransa
    Steaua Bükreş Romanya
    * Basel İsviçre
    Olympiakos Yunanistan
    *Anderlecht Belçika
    S.Moskova Rusya

Bu takımlar ise GS'nin biraz daha dişine göre.En kolayı Basel gibi gözüküyor.Marsilya, Steaua, Yunan takımlarıyla çok zor mücadeleler olur.Galatasaray'ın işi gerçekten zor..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Baya zorlu ekipler var.Gerçi eğer hedef başarı ise kim gelirse gelsin fark etmez ama yinede şöyle güzel bir kur'a da fena olmaz.Geçen sene Fenerbahçe'nin çektiği kur'a gibi bir kur'a gelir inşallah.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Rakipler çok zor.Basel,S.Moskova,Panathinaikos ve S.Bükreş çok iyi kuralar olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

İlk beş takım hariç hangisi gelirse gelsin GS çıkar diye düşünüyorum..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

İnşallah Juventus gelir . juve çıksında ben elenmeye razıyım sadece Nedvedi canlı olarak görmek istiyorum
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    İnşallah Juventus gelir . juve çıksında ben elenmeye razıyım sadece Nedvedi canlı olarak görmek istiyorum
    Sen kendi şahsın olarak razısında kaç milyon taraftar razı mı sence

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by attiilla View Post
    Sen kendi şahsın olarak razısında kaç milyon taraftar razı mı sence
    Valla isterse milyar taraftar olsun ben illede Juve diyorum burda olmasa gruplarda çıksın bari

Yarın 1 de olması kötü olmuş yav bende cumada olucam
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

sakary Ali Misafir

Bence GSye Rangers gelecek ve eliyecek GS

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Liverpool
    Barcelona
    Arsenal
    Juventus

Dışındakileri eleyecek güce sahibiz. He bunlar da gelirse sansımız yok degil; ama zor olur...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Gs'ın seviyesinden üstün takımlar ;
    Liverpool İngiltere
    Barcelona İspanya
    Arsenal İngiltere
    Juventus İtalya
    Fiorentina İtalya

Galatasaray'la aşağı yukarı eşit seviyedki takımlar;
    Schalke Almanya
    Olympiakos Yunanistan
    Shakhtar Ukrayna
    G.Rangers İskoçya
    Marsilya Fransa

Galatasaray'dan bence daha düşük seviyede olanlar, yani Gs'ın büyük ihtimalle eleyebileceği takımlar
    Steaua Bükreş Romanya
    * Basel İsviçre
    *Anderlecht Belçika
    S.Moskova Rusya

Bunlar benim görüşlerim, birisi gelip ''Olur mu yahu, biz bu takımdan güçlüyüz, ezeriz geçeriz '' diyip alıntı yapmazsa iyi olur.Neyse hayırlısı olsun...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

İlk 5 takım hariç Galatasaray rahat geçer
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Vallahi Galatasaray'ın oyun sistemini ve kurgusunu bilmiyorum o yüzden teknik yorumda bulunamayacağım ama geçen yıl Avrupada oynadığı gibi oynarsa kimse kusura bakmasın ama bu iş çok zor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    Vallahi Galatasaray'ın oyun sistemini ve kurgusunu bilmiyorum o yüzden teknik yorumda bulunamayacağım ama geçen yıl Avrupada oynadığı gibi oynarsa kimse kusura bakmasın ama bu iş çok zor.
    En başta hoca değişti, transfer gerçekleşiyor ve geçen seneden alınan dersler var. Geçen sene oynadığı gibi oynamayacaktır.

Baktığımızda elbette güçlü takımlar var ama son yıllarda Türk takımları olarak iyi kuralar çekiyoruz, bu sene de eleyebileceğimiz rakiplerle eşleşiriz umarım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ön elemelerde hep böyle seyler konuşulur genelde. Zor rakip, eleyemeyz falan filan yazar basın. Şu ana kadar hiç bi ön elemeyi kaybetmedik, umarım yine öyle olur. Gecen seneden cok farklı hersey. Yeni transferler, Yeni gelecek oyuncular var daha. Dediğim gibi
    Liverpool
    Barcelona
    Arsenal
    Juventus
    bu 4 takım haricindeki takımları eleyecek güce sahibiz. Bunlar da cıkarsa elemee sansımız olur; yalnız zor bi ihtimal olur

Nesil
    2006

Galatasaray bu yıl iyi bir kadro kurdu ama; bu kadronun yeni olmasından dolayı bu turda zorlanacağını düşünüyorum. Özellikle Liverpool, Barcelona ve Arsenal önünde şans tanımıyorum. Juventus, Marsilya ve Fiorentine'da çok zorlanacaklarını diğer rakiplerlede başbaş mücadele edeceklerini düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence çok zorlu bir rakip çıkacak bize ama sürpriz yapacağız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Vallaha benim içimden Marsilya ya da Fiorentina geçiyor. Gönlümün istediği ekipse Basel. İsviçre'de bir Arda mucizesi daha gerçekleşir belki

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Basel'i elemek mucize olmaz ki Galatasaray için.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Umarım şansları yanında olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Umarım Liverpool, Barcelona, Arsenal, Juventus'a nazaran daha zayıf bir takımı kurada çekilir ve Fenerbahçe'ninde 2 ön elemeyi geçmesiyle 2 takımla birden ülkemiz temsil edilir.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Liverpool,barca,juve,arsenal gelirse hiç şansımız yok diye düşünüyorum.tabi ki mücadele ederiz savaşırız ama genç ve yeni bir takımız . diğerleri için yeneriz eleriz geçeriz demek istemiyorum ama yenebilecek güçteyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Liverpool ve Juventus hariç her takımı eleyebileceğimizi düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

İnsallah Basel çıkacak
    Bundan önce grasshoppers,sion,st.galleni elemiştik CL ligi ön elemelerinde,yine bir isviçreli gelecektir

Serkan'ında dedigi gibi son yıllarda Kuralarda çok sanslıyız:

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

İnşallah kolay bir takım gelirde eler

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

Valla benim çok fazla endişem yok...çünkü
    1- Galatasaray hiçbir ön elemede elenmemişdir bugüne kadar...

2- devleri devirmek ruhumuzda var...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Manchester United'ı en güçlü dönemlerinden birinde eleyerek katılmışdık ilk kez bu kupaya ve o günden bugüne kadar gediklisi olduk bu kupanın son dönemler bizim için çok karanlık geçmiş olsada yepyeni bir sayfa açdık ve güzel günlere yelken açıyoruz...
    Last edited by kral_67 : 31.Temmuz.2008 at 00:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Liverpool'un Galatasaray'dan daha kaliteli bir takıma sahip oldugu tartşılmaz..Ayrıca Liverpool'un Avrupa'da daha bir farklı oynadıgını biliyoruz ki Galatasaray'da bu özelliğe sahip..Çıkması pek iyi olmaz..

Barcelona Bu sene yepyeni bi oluşum ve hocayla girecek sezona Şampiyonlar Liginde gruplara kalmasına kesin gözüyle bakıyorum dolayısıyla Galatasaray Barcelona'yı çekerse yazık olur..Arsenal'da aynı şekilde..Schalke bu sene gerçekten merak ettiğim bir takım..Açıkcası kestiremiyorum Galatasaray ile eşleşirse olacakları..

Juventus Yıllar sonra katıldıgı Şampiyonlar Liginde kolay elenmez..Umarım Galatasaray'a düşmez..

G.Rangers karşısında Galatasaray'ın bir adım geride oldugunu düşünüyorum..Tabi eleyemez anlamına gelmez..Çok büyük farklar yok ortada..

Marsilya karşısında kesinlikle Galatasaray'ı şanslı görüyorum..Sezona kötü başlamayı alışkanlık haline getirdiler..Nasri gibi bir oyuncularıda yok ayrıca..

Steaua Bükreş..Romen futbolundan çekinsemde Gs için Steaua torbadaki takımlar içinde ideal..

Panathinaikos karşısında Galatasaray daha ağır basıyor..Tabi Yunan takımları ile aramızda oynana maçlarda sadece futbol ön plana çıkmıyor..Medya olayı abarttabiliyor ki bu da bazen olumsuz etkilebiliyor takımları..Çıkmasını istemem..

Basel..Kuşkusuz kuranın en kolay ekibi olarak görünüyor..Bence Basel'i içerde dışarda yenerek bile eleyebilir Gs..

Olympiakos hakkındaki görüşlerim Panathinaikos hakkında yazdıklarımla örtüşüyor..Kadro olarakta pek fark yok hatta Olympiakos'un daha kaliteli bir takıma sahip oldugunu söyleyebilirim..

Shakhtar bu sene korktugum takımlardan..Gs umarım böyle bi kura çekmez..

Anderlecht'i geçen sene az çok gördük..Büyük klüplerimiz için rakip sayılmaz

Fiorentina..Kesinlikle çıkmasın..Şampiyonlar Ligine katılmak için Milan gibi takımı ligde geride bıraktı..En az gruplara kalacagını düşünüyorum..

S.Moskova;Rus futbolu büyük bir atak içinde..S.Moskova'da ülkenin büyük takımlarından..Gs ile eşit olarak görüyorum şanslarını..

Rakiplere bakarsak Anderlecht,Steaua ve Basel Gs için biçilmiş kaftan olur gibime geliyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Anderlect ve Rangers avantaj kaybettiler !!

Anderlecht bugün kendi sahasında Bate Borisov’a 2-1 mağlup oldu.Yani elenme ihtimalleri yüksek.

Rangers’ta Kaunas ile 0-0 berabere kalmış.Sanırım bizim muhtemel rakipler arasında Rangers’ta vardı.Şu an bizim muhtemel rakipler arasında elenme ihtimali olan 2 takım Rangers ve Anderlecht.

Bate rakibimiz olurmuş.Kura çekilirken şu maçın galibi diyecekler ya..Anderlect maçının galibi çıkarmış

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Anderlect ve Rangers avantaj kaybettiler !!

Anderlecht bugün kendi sahasında Bate Borisov’a 2-1 mağlup oldu.Yani elenme ihtimalleri yüksek.

Rangers’ta Kaunas ile 0-0 berabere kalmış.Sanırım bizim muhtemel rakipler arasında Rangers’ta vardı.Şu an bizim muhtemel rakipler arasında elenme ihtimali olan 2 takım Rangers ve Anderlecht.

Bate rakibimiz olurmuş.Kura çekilirken şu maçın galibi diyecekler ya..Anderlect maçının galibi çıkarmış
    Ntvsporda Güntekin Onay Anderlecht elenirse yerine Atletico Madrid seribaşı olck dedi

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri