1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: TV Geliri ------> FM08

Hybrid View

Default TV Geliri ------> FM08

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak, ben yıllardır FB yi yönetiyorum hep aklıma TV geliri takılmıştır. Neden Türkiye Liginde TV geliri çok düşük. Fm 2007 Barça Sezon Başlagıcı 202 MN E idi galiba para alırken neden Türkiye Liginde ayda en fazlla Bin € TV Geliri var?

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

ya bu gercek hayattla alakalı ıspanyada buyuk kulupler kendı tv anlasmalarını yapıo mesela barca bı tv ıle anlaşıo ondan paraya sadece kendı alıo burda bı pasta var o pastadan 18 klup yaralanıo.ingilterede se o pasta cok buyuk cunku ızlenme oranı fazla tr lıgı oyle degıl ondan kaynaklanıo

Ne alaka ya 70 milyonn nufus var Türkiyede. Kimsemi izlemiyo bu kanalı :d

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by sanalkaos View Post
    Sen Türkiye'den İspanya ligini izliyorsun ayrıca türkiyegibi birçok ülkede izleniyor ispanya ligi türkiye liginde böyle bişey yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

işde cok alaka

adam nufusuna gore para vermıo sana ızlenme oranına gore verıo o ispanya lg koredekı ,berzılyadakı,afrıkadakı,avusturalyadakı adam ızlıo turkıyeyı ızleyen varmı boyle

Yani eziğiz,eziksin,ezik. Öylemi?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Yani eziğiz,eziksin,ezik. Öylemi?
    Hayır sadece onlar kadar kaliteli bir ligimiz yok vede pazarlama açısındanda onlar kadar başarılı degil başımızdakiler.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Premier de de baya veriyorlar

Nesil
    2007
    Yer
    Amasya

ben ingilterede acayip para elde ediyorum yıllık 40 küsür milyon paund geliyor diye hatırlıyorum...

Turk takimlarinda ispanya ve ingilteredeki gibi buyuk tv geliri elde edilememesi mantikli olmus. Newcastle ile yada sevilla ile belediyespor un ayni raytingi almasi ne kadar olagan olabilirki

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

yav arkadaşlar tamam ispanya veya italya gibi değil ama Türkiyede de en az alan klüp 2-3 milyon dolar para alıyor yaın geliri olarak...hatta 3 büyükler 8-10 milyon dolar gelir elde ediyor burdan...
    ama oyunda bu gerçek değerinden çok daha düşük oluyor ve gereçkden önemli bir eksik İnşallah 2009 da düzeltilir...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence çok normal. Bu kafayla ancak o kadar olur. Diyelim Barca 10 yıllık maçlarını bir tv ye satıyo 500-600 milyon euro alıyor. Ayrıca yurtdışından da bir sürü ülkede maçları verildiği için oradanda para geliyor ve de Tekel TV yayını olmuyor sanırım. Bir kaç TV ye satılıyor maçlar.Bizdeki basit bir sistem ayrıca onların gibi yapsak bile ilgi olmaz Tr'deki insanlardan hariç dünyadada izlenecek ki fazla gelir olsun ve Tr Tvleride daha fazla versin. Düşünün Tr deki Lig TV şuan kendine göre çok düşük bir ücret ödüyor. Ama dünyada ilgiyle maçlarımız izlense fiyatıda artar Lig TVde bi kaç kat fazla para öder. Oyundada küçük yanlışlıklada olsa iyi aktarılmış gelirler..

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

tamam diğer liglere oranla düşük olması normalde bu kadar düşük olması hiç normal değil...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanBul

eyytt ben geldim bune yav meclisteki siyasetçiler gibi atısma lanına dönmüş burası ama haklı thehel61 izlenme oranı da var ayrıca tabiki

Nesil
    2007
    Yer
    Amasya / Merzifon

Birde bana ilginç gelen birşey daha var sporting lizbon'u aldıydım oyunda adamların tüm maçları televizyonda yayınlanıyor ama Türkiye liginde Fener'i alsan bile 10-15 maçın yayınlanıyor anca bunu da düzeltmeliler ...

Arkadaşlar konuyu anlamamak için elinizden geleni yapıyorsunuz.

Biri Diyor Sevillayla Belediye Aynı Parayımı Alacak.Sevillala ile belediyeyi kıyaslıyorsan sen futbolu bırak.

Ben burda barçayla-fb yi karşılaştırıyorum. Oyunda Fenerbahçenin yılda en fazla 50.000 YTL TV Geliri kazanması kadar saçma bir şey olamaz.

Nesil
    2003

Diger konuda karsilastigin sorun ile ilgili yapman gerekeni yazdim.

Mesaj Yetkileri