Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
22. You may not vote on this poll
  • Sivasspor

4 18.18%
  • Kayserispor

10 45.45%
  • Beraberlik

8 36.36%
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 40 sonuç

Konu: Sivasspor - Kayserispor [ TSL 1. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Sivasspor - Kayserispor [ TSL 1. Hafta ]

(/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Sivas bence bu sene geçen seneki çıkışını sürdüremeyecek ve ligi 8-12 arası bi yerde bitirecek.Berabere kalırlar...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

kayseri kazanır... bu sezon çok kaliteli bir kadro kurdular,iddialılar... sivas'a gelince ,bu sezon iyi transferler yapmadılar geçen sezon başarılarını tekrarlamak bi yana ben orta sıralarda bile zar-zor yer bulacaklarını düşünüyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İlk haftanın en cekişmeli macı. Bende Sivas'ın gecen seneki çıkışını sürdüremeyecegini düşünüyorum. Beraberlik yüksek ihtimal; ama Kayseri de kazanabilir. 0-2 makul 2 Takıma da basarılar...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Her sonuca açık bir maç ama ben sivasın zorda olsa kazanacağını umuyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bu maçla birlikte olembe escobar aydın ragıp gibi isimlerde kadroya katılacak kazanacağımızı umuyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Kayseri kazancak gibi çünkü Sivas geçen seneden çok uzak bir performanstaydı.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Kayserispor zorda olsa kazanır.Sivasspor'un geçen seneki çıkışını bu sene sürdüremeyeceğini düşünüyorum bir çok kişi gibi.Kayserispor M.Topuz,Purovic,M.Eren gibi önemli isimleri ile sonuca gider...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Önümüzeki ilk iki maçı alırsak rakiplerimize büyük gözdağı veririz

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İnter-TOTO kupasındaki kötü performans nedeniyle bende Sivasspor'un bu sene tepe takla gideceğini düşünenlerdenim.Maç için skor tahminim 2-2 olur.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Çok çekişmeli bir maç olucak.Beraberlik veya Kayseri diyorum ben.Ne olacağı belli olmaz bu maç.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bence beklenilenin aksine bu maçı Kayseri rahat kazanacak.Sivasspor geçen senekinden çok uzakta.Kayserispor ise Gökhan Ünal'ı kaybetti fakat yerini Puroviç ve Aghahowa ile doldurdu diye düşünüyorum.Mehmet Topuz faktörünü de düşünürsek banko Kayserispor diyorum.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Kayserispor gercekten kaliteli bir kadro olusturmus.Genc,dinamik bir takim olmus.
    Sivasspor ise gecen seneki cikisini sürdüremez,ilk macta Kayseriye yenilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kayseri geçen seneye oranla kadrosunu güçlendirirken Sivas ise yerinde saydı,hatta geriyede gitti diyebilirim.Bende bir çok kişi bu sene geçen seneyi ararlar diye düşünüyorum.Dün fena değillerdi Galatasaray karşısında.Dün maçta olmayan isimlerden katılan olacaktır mutlaka.Kayseri kazanır bence.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence Kayseri Çok rahat Kazanacaktır Maçı Sİvaasspor geçen senekı gıbı olacagını sanmıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Her iki takımda geçen sene ki gibilerse güzel bir maç bekliyor olabilir bizi. Kayseriyi izleme fırsatı bulduk iyi bir Kayseri geliyor ama iyi bir Sivas geliyor mu bakalım. Beraberlik olmazsa Kayseri'nin lehine bitebilecek bir maç olabilir.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Kayseri'yi kupa maçında, Sivas'ı da toto maçlarında gördük.Kayseri bence maçın favorisi..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

sakary Ali Misafir

Güzel zevkli çekişmeli bir maç olacak Sivas-Kayseri maçlar zevkli olur bu maçta zevkli olacaktır.Kayseri kazanır gibime geliyor

Nesil
    2006

Sivasspor geçen yıl kendinden çok söz ettirdi. Bu sezonda mutlaka kendinden söz ettirecektir. Kayserispor, Süper Kupa'da ki mücadelesini burada gösterirse Sivasspor'u yenebilir ama; Sivasspor üst sıraların tadını aldı ve bu taddan kurtulamak için bu başarıyı tekrarlıyacaklardır bu nedenle kıran kırana bir maç izleyeceğiz ve bu maçında berabere biteceğini düşünüyorum.

20. Default

Lige 3 puanla başlamamız gerekiyor..Eksiklerimiz var Ragıp-Olembe vs..Sivasspor'da ise Mohammed Ali,Hayrettin oynamayacak..

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Sivassporum 2-1 Kayserispor
    Öncelikle Dostça Bir Maç Olsun Ve Anadolu Derbisine Yakışır Bir Futbol Olsun Bu Maça Biletimi Aldım Ve Gideceğim Rakibimiz İyi Takım Ama Bizdede Balili-Mehmet İyi Olursa Gol Atamayacağımız Takım Yok Ve Biz Yenceğiz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kayseri Alır
    Cok İyi Bır Kadro Kurduk Super Kupa Macındada Gayet Guzel Oynadık Sezona Hazırız Bence

23. Default

Topuz takımdan ayrı çalıştı..

Kayserispor, Turkcell Süper Ligi 2008-2009 sezonunun ilk haftasında deplasmanda Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdürüyor.
    Milli Takım kadrosundan çıkartılan Mehmet Topuz, antrenmanda fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default Muhtemel 11 ler

SİVASSPOR

Petkoviç- Abdurrahman, Diallo, Bilica, Murat- Musa, Sylla, İbrahim, Sergio- Mehmet Yıldız, Balili

SAKAT: Mohammed Ali, Hayrettin, Sezer

KAYSERİSPOR

Süleymanou - Durmuş, Ali Turan, Aydın (Eren Güngör), Toledo - Mehmet Topuz, Abdullah, Saidou, Mehmet Eren - Puroviç, Aghahowa

Sakat: Ragıp, Koray
    So what?
    Saike

Nesil
    2007

maç bitti sonuç 0-0

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

nasıl bir maçtı bilgisi olan varmı , izleyen ?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Nereden izleyelim.Ligtv'de zaten maç vardı daha yeni bitti.gece yarısıda GS maçının tekrarı var.Ancak Maraton'da izleyeceğiz galiba maçı.

Geçtiğimiz sezonun iki flaş ekibi Sivasspor ile Kayserispor Turkcel Süper Lig'in l ilk haftasında Sivas'ta karşı karşıya geldi. İki takımın da vasat bir futbol ortaya koyduğu müsabaka başladığı gibi 0-0 sona erdi. Kayserispor'da 89. dakikada Mehmet Eren kırmızı kart gördü.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Nereden izleyelim.Ligtv'de zaten maç vardı daha yeni bitti.gece yarısıda GS maçının tekrarı var.Ancak Maraton'da izleyeceğiz galiba maçı.
    forumda kayserili arkadaşlar var gitmiş olabilirler diye söyledim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Sakin Muro sakin

Tahmin ettigim gibi berabere bitti. Beraberlik yüksek ihtimal 0-2 makul demiştim.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Tahmin ettiğim gibi berabere bitti Kayserispor kupa yorgunu olmasaydı kesinlikle kazanırdı bu maçı.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri