Sivasspor
Kayserispor
Beraberlik
Sivas bence bu sene geçen seneki çıkışını sürdüremeyecek ve ligi 8-12 arası bi yerde bitirecek.Berabere kalırlar...
kayseri kazanır... bu sezon çok kaliteli bir kadro kurdular,iddialılar... sivas'a gelince ,bu sezon iyi transferler yapmadılar geçen sezon başarılarını tekrarlamak bi yana ben orta sıralarda bile zar-zor yer bulacaklarını düşünüyorum...
İlk haftanın en cekişmeli macı. Bende Sivas'ın gecen seneki çıkışını sürdüremeyecegini düşünüyorum. Beraberlik yüksek ihtimal; ama Kayseri de kazanabilir. 0-2 makul2 Takıma da basarılar...
Her sonuca açık bir maç ama ben sivasın zorda olsa kazanacağını umuyorum..
Bu maçla birlikte olembe escobar aydın ragıp gibi isimlerde kadroya katılacak kazanacağımızı umuyorum
Kayseri kazancak gibi çünkü Sivas geçen seneden çok uzak bir performanstaydı.
Kayserispor zorda olsa kazanır.Sivasspor'un geçen seneki çıkışını bu sene sürdüremeyeceğini düşünüyorum bir çok kişi gibi.Kayserispor M.Topuz,Purovic,M.Eren gibi önemli isimleri ile sonuca gider...
Önümüzeki ilk iki maçı alırsak rakiplerimize büyük gözdağı veririz
İnter-TOTO kupasındaki kötü performans nedeniyle bende Sivasspor'un bu sene tepe takla gideceğini düşünenlerdenim.Maç için skor tahminim 2-2 olur.
Çok çekişmeli bir maç olucak.Beraberlik veya Kayseri diyorum ben.Ne olacağı belli olmaz bu maç.
Bence beklenilenin aksine bu maçı Kayseri rahat kazanacak.Sivasspor geçen senekinden çok uzakta.Kayserispor ise Gökhan Ünal'ı kaybetti fakat yerini Puroviç ve Aghahowa ile doldurdu diye düşünüyorum.Mehmet Topuz faktörünü de düşünürsek banko Kayserispor diyorum.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Kayserispor gercekten kaliteli bir kadro olusturmus.Genc,dinamik bir takim olmus.
Sivasspor ise gecen seneki cikisini sürdüremez,ilk macta Kayseriye yenilir.
Kayseri geçen seneye oranla kadrosunu güçlendirirken Sivas ise yerinde saydı,hatta geriyede gitti diyebilirim.Bende bir çok kişi bu sene geçen seneyi ararlar diye düşünüyorum.Dün fena değillerdi Galatasaray karşısında.Dün maçta olmayan isimlerden katılan olacaktır mutlaka.Kayseri kazanır bence.
So what?
Saike
Bence Kayseri Çok rahat Kazanacaktır Maçı Sİvaasspor geçen senekı gıbı olacagını sanmıyorum.
Her iki takımda geçen sene ki gibilerse güzel bir maç bekliyor olabilir bizi. Kayseriyi izleme fırsatı bulduk iyi bir Kayseri geliyor ama iyi bir Sivas geliyor mu bakalım. Beraberlik olmazsa Kayseri'nin lehine bitebilecek bir maç olabilir.
(/s)
Kayseri'yi kupa maçında, Sivas'ı da toto maçlarında gördük.Kayseri bence maçın favorisi..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Güzel zevkli çekişmeli bir maç olacak Sivas-Kayseri maçlar zevkli olur bu maçta zevkli olacaktır.Kayseri kazanır gibime geliyor
Sivasspor geçen yıl kendinden çok söz ettirdi. Bu sezonda mutlaka kendinden söz ettirecektir. Kayserispor, Süper Kupa'da ki mücadelesini burada gösterirse Sivasspor'u yenebilir ama; Sivasspor üst sıraların tadını aldı ve bu taddan kurtulamak için bu başarıyı tekrarlıyacaklardır bu nedenle kıran kırana bir maç izleyeceğiz ve bu maçında berabere biteceğini düşünüyorum.
Lige 3 puanla başlamamız gerekiyor..Eksiklerimiz var Ragıp-Olembe vs..Sivasspor'da ise Mohammed Ali,Hayrettin oynamayacak..
Sivassporum 2-1 Kayserispor
Öncelikle Dostça Bir Maç Olsun Ve Anadolu Derbisine Yakışır Bir Futbol Olsun Bu Maça Biletimi Aldım Ve Gideceğim Rakibimiz İyi Takım Ama Bizdede Balili-Mehmet İyi Olursa Gol Atamayacağımız Takım Yok Ve Biz Yenceğiz
Kayseri Alır
Cok İyi Bır Kadro Kurduk Super Kupa Macındada Gayet Guzel Oynadık Sezona Hazırız Bence
Topuz takımdan ayrı çalıştı..
Kayserispor, Turkcell Süper Ligi 2008-2009 sezonunun ilk haftasında deplasmanda Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdürüyor.
Milli Takım kadrosundan çıkartılan Mehmet Topuz, antrenmanda fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı düz koşu yaptı.
![]()
SİVASSPOR
Petkoviç- Abdurrahman, Diallo, Bilica, Murat- Musa, Sylla, İbrahim, Sergio- Mehmet Yıldız, Balili
SAKAT: Mohammed Ali, Hayrettin, Sezer
KAYSERİSPOR
Süleymanou - Durmuş, Ali Turan, Aydın (Eren Güngör), Toledo - Mehmet Topuz, Abdullah, Saidou, Mehmet Eren - Puroviç, Aghahowa
Sakat: Ragıp, Koray
So what?
Saike
maç bitti sonuç 0-0
nasıl bir maçtı bilgisi olan varmı , izleyen ?
Nereden izleyelim.Ligtv'de zaten maç vardı daha yeni bitti.gece yarısıda GS maçının tekrarı var.Ancak Maraton'da izleyeceğiz galiba maçı.
Geçtiğimiz sezonun iki flaş ekibi Sivasspor ile Kayserispor Turkcel Süper Lig'in l ilk haftasında Sivas'ta karşı karşıya geldi. İki takımın da vasat bir futbol ortaya koyduğu müsabaka başladığı gibi 0-0 sona erdi. Kayserispor'da 89. dakikada Mehmet Eren kırmızı kart gördü.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Tahmin ettiğim gibi berabere bitti Kayserispor kupa yorgunu olmasaydı kesinlikle kazanırdı bu maçı.