UEFA Kupası 2.Ön Eleme Turu İkinci Maçı
Beşiktaş - Siroki Brijeg
Tarih : 28 Ağustos 2008 Perşembe
UEFA Kupası 2.Ön Eleme Turu İkinci Maçı
Beşiktaş - Siroki Brijeg
Tarih : 28 Ağustos 2008 Perşembe
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Brijeg Surpriz Yapmaz Heralde
Bjk Alır
MoraL maçı oLacak bizim için,5 garantide,bir 8-0 güzeL oLurdu.![]()
bence de büyük farkla alırız,moral depolarız...(ama o kadar da uçmayalım bizim son yıllarda değil 8-0,4-0 5-0 filan yendiğimiz bile görülmemiştir...)
Antreman maçı gibi bişey olur, 5-0 biter....
Ekrem Dağ,Batuhan falan oynamalı bence onları izlememiz de lazım.Özellikle Ekrem'in oynamasını bekliyor ve istiyorum.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
4-5 farkla kazanırız.
çift forvet oynayıp fark atarız ilerde Bobo-Holosko arkada Delgado süper olur farka gideriz en az5 inş.
BJK bu maçı rahatla geçer
Bu maçı seyircimizin önünde kazanırız diye düşünüyorum.Farklı bir galibiyet beklentim var..
So what?
Saike
Bende Beşiktaş açısından rahat bir maç olacağını düşünüyorum.4-0,5-0 gibi farklı skorlar gelebilir.
3-0'dan 3-3'e gelir turu atlarız![]()
Kartal'a İsviçreli hakem
Beşiktaş, UEFA Kupası 2. ön eleme turu rövanşında yarın Bosna Hersek'in Siroki Brijeg ekibi ile karşılaşacak.
BJK İnönü Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak karşılaşmayı İsviçreli hakem Rene Rogalla yönetecek.
Rogalla'nın yardımcılıklarını, Jean-Paul Remy ve Thomas Habegger yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Jerome Laperriere.
Siyah-beyazlılar, deplasmanda oynanan ilk karşılaşmayı Delgado ve Mert Nobre'nin golleriyle 2-1 kazanmıştı.
Çok farkLı bir gaLibiyet bekLiyorum. Aşağısı oLursa artık patLarım ha.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Arkadaşlar karşılaşayı Hotbird'den fln bir kanal veriyormu biligisi olan varmı?
Bu maçta Ertugrul Saglam Bi Holosko'yu Forvet hattında denesiN. Baksın sagdamı daha iyi forvettdemi.
Zaten öyLe oLacak. HoLosko bu maçta Bobo iLe beraber çift forvet oynicak.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Beşiktaş'ın muhtemel 11'i
Beşiktaş, UEFA Kupası ikinci tur rövanşında Siroki Brijeg ile yarın yapacağı karşılaşma öncesi, son antrenmanın bugün akşam saatlerinde gerçekleştircek. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, deplasmanda alınan 2-1'lik skora rağmen rakiplerini ciddiye aldıklarını ve iyi bir futbol ortaya koymaya çalışacaklarını ifade etmişti. Genç teknik adam, yarınki mücadeleye ise yine 4-2-3-1 sistemi ile çıkacak. Siroki Brijeg ile iki hafta önce oynanan ilk karşılaşmada ve Süper Lig'in açılış haftasında oynanan Antalyaspor maçının ilk yarısında da bu sistemle takımını sahaya süren Sağlam, Antalya deplasmanında yenilen 2 golden sonra ikinci yarıda çift forvetli sisteme dönmüştü.
Ancak genç teknik adamın, Siroki Brijeg maçına çıkacağı iki ön liberolu, tek forvetli sistemin oyuncu kadrosunda, Antalyaspor maçının ilk 11'inden bazı isimleri değişeceği öğrenildi. Teknik direktör Sağlam'ın, defans hattında Gökhan Zan'ın yerine Zapotocny'e görev vermesi, sol kanatta ise Aydın Karabulut'un görevini Serdar Özkan'a vermesi bekleniyor.
Sağlam'ın Siroki Brijeg karşısına şu ilk 11 ile çıkması bekleniyor: Rüştü, Ali Tandoğan, Sivok, Zapotocny, Tello, Uğur İnceman, Cisse, Holosko, Delgado, Serdar Özkan, Bobo
Kaynak : DHA
So what?
Saike
yine tek forvet mi oynayacağız ya muhtemel 11 böyle ise Holoskoyu ileri alırsa Serdar ya sağda yada solda uğur mu oynayacak ya sağ yada solda
bu arada serdar kurtuluş niye oynamıyor
4 veya 5 atarız.Beşiktaş'ın bu sene Türkiye puanı için iyi sonuçlar alması lazım.![]()
5 atarak turu geçeriz
Beşiktaş eze eze nasıl yener adlı film oynayacakmış bu akşam. (:
Bu maç saat kaçta?
21:00'da.
Beşiktaş turu atlar.
Oh oh iyiymiş belki staddaki yerimizi alırız.![]()
Bilet kaldıysa tabikide alBol fotoğraf çek varsa makinen
![]()
Bir arkadaşın teklifi vardı hala geçerliyse![]()
abi haberlerde gördüm biletler tükeniyormuş o arkadaşın bileti yoksa işin zor bence büyük ilgi varmış maça taraftarımızdan sezonun ilk maçı ya İnönüdeşov yapacaz şovv