Ankaragücü
Trabzon
Beraberlik
Ankaragücü kendi saha ve seyircisi önünde Trabzonu yener bence
Trabzon ilk hafta kendi seyircisi önünde çok güzel bir açılış yaptı lige.İlk deplasman maçlarında Ankaragücü'nü devirip,çıkışlarını sürdüreceklerini düşünüyorum.
Ankaragücü puan veya puanlar alır bu maçtan...
Geri dörtlüsü acayip kötü bir Ankaragücü vardı ilk hafta..Bu performansı sürdürürlerse çok rahat bir galibiyet bekliyorum..Defans konusunda sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum..Yattara-Gökhan-Colman-Selçuk dörtlüsünden en az ikisi gününde olsun yeter ..
bu hafta ılk deplasmanımıza cıkıyoruz rakıp takım bence bzm kalitemöızden çok aşağıda bu maçı gol yemeden kapatırız dıye düşünüyorum.rakbi tam ncelemedım ama gecen hafta defansları cok kötüydü.bzm maçdada kötü olsunlar sora düzelirler.yattara gününde olursa fark kaçınılmaz olur bence
Trabzonspor'un kadrosu iyi ama.güçlüler kendi sahasında bu maçı vermez..Olası bir beraberlik..
Maç suni çimde oynanacak..Çeşitli dezavantajları olsada teknik kapasitesi iyi olan takımlar için güzel bir zemin olacak..En azından eski 19 Mayıs'tan daha iyi olacagı kesin..
Trabzonspor puan veya puanları bırakmaz Ankaragücüne.. ilk deplasman maçımızı kazanıp , lige verilecek olan arayıda güzel bir şekilde geçirerek 3 .haftada ki Beşiktaş maçına ilk 2 maçı kazanmanın moraliyle çıkarız.!
Trabzonspor'un Rahat alacagı maç bence.
Trabzonspor ile Ankaragücü 61. randevuda
Trabzon - Trabzonspor ile Ankaragücü yarın yapacakları maç ile birlikte ligde 61. kez karşı karşıya gelecek.
Bugüne dek iki takım arasında yapılan 60 maçta, bordo-mavililerin galibiyetlerde 30-15 üstünlüğü bulunuyor. 15 karşılaşmada taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.
Bordo-mavililer, 91 gol atarken kalesinde 56 gol gördü.
Trabzonspor iyi hava yakaladı. Şampiyonluk mücadelesinde ilk deplasman maçını kazanmak isteyeceklerdir. Ankaragücü ağzı ile kuş tutsa Tranbzon'u yeneceğini düşünmüyorum.
Tek Bir Düşüncem Var Trabzonspor Kazanır
Trabzon Ka-za-na-cak-tır !
Trabzon'nun güçlü bir kadrosu var tam olarak uyumları üst düzeyde olmasada.Yıldız oyuncularıyla sonuca giderler en kötü.Deplasman olmasına rağmen Trabzon'u favori görüyorum..
So what?
Saike
Maçın suni çimde oynanacak olması iki takımı da olumsuz yönde etkileyecek ama takımlarımızın buna alışmaları lazım. Ankaragücü, taraftarı önüne çıkıyor. Gönlümüzden geçen Ankaragücünün kazanması ama kaybetmemek de iyi olur. Ankaragücü yenilmez...
MKE ANKARAGÜCÜ
Serkan
El Yasa
Dos Santos
Moin
İlkem
Gökhan
İbrahim Ege
Cem Can
Murat Erdoğan
Jaba
Mehmet Yılmaz
TRABZONSPOR
Tolga
Serkan
Egemen
Song
Cale
Yattara
Selçuk
Hüseyin
Colman
Gökhan
Umut
STAT:19 Mayıs
YAYIN:
Lig TV
SAAT:
21.00
HAKEMLER:
Hüseyin Gökçek Tarık Ongun Orkun Aktaş
Hüseyin Gökçek’le
1 galip, 1 mağlup
Ankaragücü-Trabzonspor karşılaşmasını Hüseyin Gökçek yönetecek. Gökçek, bugüne kadar Bordo-Mavililer’in iki maçında görev yaptı. Trabzonspor, Gençlerbirliği ile deplasmanda oynadığı mücadeleyi 3-0 kaybederken, sahası Hüseyin Avni Aker Stadı’nda ağırladığı Sivasspor’u ise 2-0 mağlup etmişti.
Kaybetmiyor.!
Geçen yıl deplasmanda Ankaragücü’nü 2-0 yenen Karadeniz temsilcisi, son 5 sezonda rakibiyle oynadığı karşılaşmalarda 4 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. İki takım arasında 61. randevu öncesi Trabzonspor’un, galibiyetlerde 30-15 üstünlüğü bulunuyor.
Bu maçta önceliğin beraberlik olduğunu düşünüyorum.Fakat kazanırsa Trabzon kazanır kaliteli ayaklarıyla...
Bu maçın beraberlikle kapanacağını düşünüyorum
İki takıma da başarılar
hakem buz gibi golü yedi tsnin ofsayla..0-0
Bu maçın bol gollü geçmesi temennim. İşime yarar doğrusu![]()
Valla Trabzon 2 gol attı arka arkaya ve Trabzon'un oynamış olduğu bu futbolla bence şampiyonluk için önünde hiçbir engel yok
Maçı izlerken Trabzonlu olasım geldi güzel kadro dolayısıyla
Ankaragücü:0 Trabzonspor:2 Dk. 40
Çok güzeL goLLer oLdu süper maç oLuor![]()
Yattara ve Selçuk attı golleri Selçuk böyle giderse geçen sezon Alex'in olduğu gibi gol kralı olur.O degil maçı izleyemiyorum şuan ona yanıyorum.
![]()
İşte bizlerin istediği Trabzonspor bu.!! geçmişte de olduğu gibi gerekiyorsa hakemi de yeneceksin!!
Dk.35 Yattara
Dk.38 Selçuk İnan..!
Selçuk 2 de 2 yaptı helal olsun![]()
Yattara sakatlanmış.. umarım ciddi bir şeyi yoktur yazık olur valla..!
ewet deıgım ooldu bu mac fark olur bu takımı rtık kım tutar yonetım sampıyonluğa 10 tırılyon verdı bıde oda dopıng oldu.selcuk sezonun transferı olur heralde