Fenerbahçe
İstanbul BŞB
Beraberlik
Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi maçını oynadıktan sonra konu açılacaktır.
So what?
Saike
Fenerbahçe maçını oynadığına göre konu açılmıştır.
So what?
Saike
Partizan'ı eleyerek takım moral kazandı. Süper Lig'e artık bu maçla başlayacaklar. Galibiyet bekliyorum.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi geçen sezon büyüklerin korkulu rüyası olmuştu bu sezona istedikleri gibi başlayamadılar ama puan alabilirler gibi tam kontra atak takımı gibi zaten ibrahim akın'la sonuca gider İst.Büyükşehir Bld.
Saraçoğlunda hiç şansları yok.Rahat bir galibiyet alırız.
Artık lige dönme vakti,geçen sene 2 maçtada deviremediğimiz İstanbul BB bu sene eksik olan yerlere,yerinde takviyeler yaptı,bakalım bu sene de geçen seneki performanslarını sürdürebileceklermi.Fakat Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne kalmanın verdiği moralle İstanbul BB'yi yenip ligde ilk galibiyetini alacağını düşünüyorum..
fener ş.lye kaldı bu moralle sahasında beledıyeyı rahat yener dıye düşünüyorum.heralde guiza ligdeki ilk golünüde bu maçda atar.
Fenerbahçe kazanır.Geçen seneki gibi bir süpriz olmaz![]()
Şampiyonlar Ligi'nin verdiği moralle seyircimizin önünde kazanırız..
Bence Beraberlik İBB Büyüklere Karşı Daha Motivasyonlu Oynuyor
Banko Fenerbahçe Kazanır diyorum...
Eğer Fenerbahçe ilk maçta puan kaybı yaşamamış olsaydı bu maçta bir kayıp olabilir diye düşünebilirdim ama hem ilk maçta kaybedilen maçtan sonra mutlak 3 puan zorunluluğunun üstüne ŞL'ye kalma moralinin üstüne birde Saracoğlu faktörünü göz önünde bulundurursak Fenerbahçe kazanır diyorum.
So what?
Saike
Fener zorlanır; ama galip gelir.
Rahat bir galibiyet bekliyorum.Artık eve dönme zamanı geldi.
Fenerbahçe, İ.B.B. geçen sene her iki maçta da zorlanmıştı ve 5 puan kaybetti ama galibiyet zamanının geldiğini düşünüyorum. Fenerbahçe kazanır.
Geçen senenin rövanşı olacak.. Kaçırmaz 3 puanı fener..
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Geçen seneden kalan hesabı kapatıp İBB yi taraftarımızın önünde güzel futbolla devireceğimizi düşünüyorum
Fenerbahçe, 2-0, 3-0 gibi skorlarla rahatlıkla rakibini yenecek güçte.
Fenerbahçe bir süpriz daha yaşatmaz taraftarına bu maçı alır
Bu maçta sorun çıkacağını sanmıyorum pek zorlanmadan kazanırız
FENERBAHÇE
Volkan
Gökhan
Lugano
Yasin
Carlos
Kazım
Maldonado
Alex
Uğur Boral
Semih
Güiza
İSTANBUL B. BELEDİYE
Hasagiç
Kerim
Metin
Marcus
Ekrem
Efe
Okan
Tjikuzu
Serhat
İlyas
Bebe
So what?
Saike
Partizan maçı ile aynı kadro ile çıkıyoruz. Bu gün Alex'den resital ve Semih & Güiza'dan gol şovlar bekliyorum. Kazanırsak farklı kazanırız.
Çok ilginç bir maç olmasını bekliyorum Fenerbahçe Antep maçındaki gibi bir oyun oynarsa İ.B.B rahat kazanabilir ama böyle bir oyun olacağını pek de düşünmüyorum![]()
Fener 2 Net gol pozisyonunu cömertce harcadı bide yazık valla uğur boralın kaçırdığı pozisyonu anlatmak imkansız diyebilirim![]()
İBB'den Metin kırmızı gördü..
İBB'nin 10 kişi kalması Fenerbahçe'nin işini kolaylaştıracaktır.
So what?
Saike
10 kişi kalan İBB karşısında dahi tam manasıyla üstünlük kuramadık. Şimdilik parlak bir görüntü vermiyoruz.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Fenerbahçe uyum sorunu yaşıyor. Bir türlü topu ayağında tutamıyor ve oyunda olumlu kullanamıyor. Girdiğimiz pozisyonlarda takım olarak sorun yaşadı. Eğer bu sorunlar olmasa gol ile sonuçlanabilir. Güiza yetenekli bir oyuncu topu iyi kontrol ediyor ve iyi ara koşular yapıyor. Kırmızı kart gösterirkende yaptığı bu koşu sayesinde geldi. Fenerbahçe bu maçı ne yapar ne eder kazanır.
Bu maçı şansımızla kazanırsak çok büyük kazanç olur.
Takım iyi oynuyor.Maldonado biraz daha iyi her geçen gün ısınıyor.
Uğur hala ve hala hatta yine hala top ezmeye devam ediyor.
Guiza çok iyi niyetli oynuyor giriyor çıkıyor koşuyor çabalıyor.Gol gelirse ondan gelebilir.