Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
6. You may not vote on this poll
  • Denizlispor

1 16.67%
  • Antalyaspor

3 50.00%
  • Beraberlik

2 33.33%
1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Denizlispor - Antalyaspor [ TSL 2. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default Denizlispor - Antalyaspor [ TSL 2. Hafta ]

So what?
    Saike

sakary Ali Misafir

Denizli ilk hafta berbat bir performans gösterdi ya berabere yada Antalyaspor kazanır

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Antalyaspor, Beşiktaş maçının ilk yarısında oynadığı oyunu 90 dakikaya yayarsa kazanır diye düşünüyorum.Diğer türlü beraberlik kokan bir maç..

Nesil
    2006

Antalya'nın Beşiktaş önünde ki oyununu beğendim. Galibiyet bekliyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Tipik Bir Beraberlik Maçı Denizli 1 Puan Alır

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Açıkcası Antalya'yı bu kadar iyi beklemiyordum bizim karşımızda.Denizli karşısında kaybetmezler diye düşünüyorum.Ya Antalya kazanır yada berabere biter diyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Maçı Denizlispor 3-2 kazandı..

Nesil
    2007
    Yer
    .

Denizlispor Roberts ile coştu: 3-2

Turkcell Süper Lig'in 2. hafta karşılaşmasında Denizlispor evinde Antalyaspor'u 3-2 yendi. Maçın gollerini Denizlispor'dan 31. dakikada Fatih Yiğen, 60. ve 65. dakikalarda Roberts atarken, Antalyaspor'un golleri 49. dakikada Mustafa Özkan ve 90+2. dakikada Straka'dan geldi.

Bu sonuçla Denizlispor puanını 3'e çıkarırken, Antalyaspor ikinci haftanın sonunda da puanla tanışamadı. MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
    4. dakikada Antalyaspor'un kullandığı taç atışında ceza sahası içinde yaşanan karambolde kaleci Cenk topu elinden kaçırdı. Defanstan gelen topu kaleye gönderen Ertuğrul'un şutu üstten auta çıktı.
    9. dakikada gelişen Denizlispor atağında, ceza sahası içinde topla buluşan Roberts topa vuramadı. Antalyaspor defansının uzaklaştırmaya çalıştığı topa uzaktan sert vuran Tomas'ın şutu az farkla auta çıktı.
    24. dakikada Uğur'un sert şutunu kaleci Cenk çıkardı, defans topu uzaklaştırdı.
    31. dakikada Denizlispor'un kazandığı serbest vuruşta Tomas'ın ceza sahasına gönderdiği top defanstan döndü. Dönen topu önünde bulan Fatih'in sert şutu defansa çarparak filelere gitti.1-0
    MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
    46.Dakikada Mustafa Özkan'ın ceza alanı dışından sert şutu kalecide kaldı.
    49. Abdullah'ın sağ kanattan ortasında Mustafa Özkan'ın kafa vuruşu filelere gitti.1-1
    60.Dakikada Tomas'ın ceza alanı içine uzun gönderdiği taç atışında, Antalyaspor defansının uzaklaştıramadığı topu önünde bulan Roberts'in sert vuruşu filelere gitti. 2-1

65.Dakikada gelişen Denizlispor atağında sol kanatta topla buluşan Musa Sinan rakibini çalımlayıp yerden sert vurdu. Topu önünde bulunan Roberts plase vuruşla topu ağlara gönderdi. 3-1
    90+2'de gelişen Antalyaspor atağında sağ kanatta topla buluşan Straka ceza alanına girip sert vurdu. Top filelere gitti. 3-2

STAT: Denizli Atatürk
    HAKEMLER: İlker Meral, Cemal Bingül, Fatih Kalaycı
    DENİZLİSPOR: Cenk, Süleyman, Roman, Couto, Selahattin (Musa Sinan dk.46), İsmail (Burak dk.83), Tomas, Braga, Çağlar, Fatih Yiğen, Roberts (Ali Helvacı dk.89)
    YEDEKLER: Vega, Feridun, Carlos Alberto, İzzet
    TEKNİK DİREKTÖR: Ali Yalçın
    ANTALYASPOR: Ömer, Şenol, Dzeiewicki, Bieniuk (Yalçın dk.79), Sedat, Abdullah (Volkan dk.66), Mustafa Özkan (Straka dk.75), Zitouni,, Ertuğrul, Ngewnya, Uğur
    YEDEKLER: Fevzi,Vahap, Hakan, Fatih
    TEKNİK DİREKTÖR: Josef Jarabinsky
    GOL: Fatih Yiğen (dk.31), Mustafa Özkan (dk.49), Roberts (dk.60-65), Straka (90+2)
    SARI KART: Uğur, Sedat (Antalyaspor)
    Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu Roberts adından bu sezon daha çok sözettirir. Gerçekten çok kaLiteLi bir oyuncuya benziyor.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Antalyaspor yine 3-2 kaybetmiş.Lige kötü başladılar.Umarım toparlanırlar..
    So what?
    Saike

sakary Ali Misafir

Denizli hiç beklemediğim bir 3 puan aldı tebrikler Denizli

Nesil
    2006

Denizlispor, geçen hafta fark yemesine rağmen iyi bir oyun segilemişti ama; Beşiktaş önünde ki Antalya'nın kazanacağını düşünüyordum ama; gol düellosu olan maçı Denizlispor kazandı. Tebrikler.

Mesaj Yetkileri