Fenerbahçe
Gençlerbirliği
Beraberlik
Son zamanlarda işler hiçte beklediğimiz gibi gitmiyor.Bu maç yaralarımızı bir nebze olsun sarma maçı.Bu maçı kazanıp D.Kiev maçına kadar olan süreçte çıkışa geçmeliyiz.Gençlerbirliği bu sene iyi takviyeler yaptı.Maçı kazanacağımızı düşünüyorum.
Ayrıca bu maç Volkan Babacan'ın vitrin maçı olacak.İnşAllah iyi bir performans gösterir Babacan![]()
fener maçı alır helek böle br döneme mutlak 3 puan alması lazımken alır egerk b puan kaybı olursa buda babacan yüzünden olur gb gelyor çünkü henüz hazır değil ve buda fenere dezavantajlar getireblir.
Fenerbahçe için kazanmaktan başka alternatif yok. Büyük takımlar üç maç üst üste kaybetmezler. Bu nedenle Fenerbahçe kazanır.
Güiza'dan şov bekliyorum.
Umarım bu maçta Çubukluyu giyeriz.
Semih ne durumda beyler eğer semih-güiza ikilisi oynarsa maç için gerçekten olumlu bir gelişme olur bizim için.Semih olmasa bile yerine İlhan oynasın ama takım çift forvet oynasın aksi halde ileride Güiza çok yalnız kalıyor.
Zor da olsa bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum.
Moralsiz Fener Kötüde Oynasa Gençlerbirliğini Yener Ama Gençlerbirliğinin Galibiyetide Sürpriz Olmaz
İşler iyi gitmiyor. Ancak bu maçta Fenerbahçe'nin puan bırakacağını sanmıyorum.
Önümüzdeki 4-5 maç puan kaybına tahammülümüz yok hepsini kazanmalıyızBen hala takıma çok güveniyorum 7 eksiğe rağmen kazanıp çıkışa geçicez
![]()
Sarı Lacivert çubuklu dendimi Avrupada bile akla gelen ilk takım biziz çünkü sarı lacivert çubuklu forma giyen başka takım yok.Mümkünse her maç özellikle avrupa maçlarında çubuklu giyilmeli.
Kara kara düşünüyor!..
Fenerbahçe sakatlıklardan yakasını kurtaramıyor. Sarı Lacivertlilerde Edu ve Semih'in yanı sıra Porto maçında sakatlanan Josico'nun da Gençlerbirliği karşısında forma giyemeyeceği öğrenildi.
Edu'nun baldırındaki ağrıların dinmediği ve Brezilyalı Futbolcunun önümüzdeki hafta oynanacak Sivasspor maçına yetişmesinin bile zor olduğu ortaya çıktı.
Semih'in ise ayak tarak kemiğindeki ödemin bir türlü indirilemediği ve bu nedenle dolayı golcü futbolcunun antrenman yapamadığı belirlendi.
Porto maçında sahada sadece 8 dakika kalabilen Josico'nun da baldırında sertleşme olduğu ve İspanyol futbolcunun da Gençlerbirliği karşısında forma giyemeyeceği öğrenildi.
Bu üç futbolcunun yanı sıra henüz iyileşemeyen Deivid, Tümer, Vederson ve kırmızı kart cezalısı kaleci Volkan ile birlikte sarı lacivertlilerde eksik sayısı 7'ye yükselirken, Teknik Direktör Aragones'in kadro kurmakta zorlandığı ifade edildi.
İspanyol hocanın, yedek kaleci Volkan Babacan ile özel görüşmeler yaparak maça motive etmeye çalıştığı, savunmada da Edu'nun yokluğunda Yasin'in yerine Önder alternatifi üzerinde durduğu bildirildi.
Bu arada kaptan Alex, kendi internet sitesinde ligin ilk üç haftasında kaybedilen 6 puan için "Çok fazla" yorumunu yaptı.
Alex açıklamasında, "Turkcell Süper Lig'in üçüncü haftasında ikinci mağlubiyetimizi yaşadık. Zorlu bir lig için bu kadar hata fazla. Bu 6 puanı bundan sonraki deplasman maçlarında kaybedemeyiz. Henüz ligin başındayız, telafi edebiliriz ama bundan sonra daha fazla hata yapmamalıyız. Çünkü biz şampiyonluk için yarışan bir takımız" ifadelerini kullandı.
Hiç yoktan 3-5 dakika faydalansaydık. Kısmet..
Bu maçta en az galibiyet kadar iyi futbol da önemli. Oynadığımız maçlarda geleceğe yönelik ışık vermedik, artık bu ışığı vermeli futbolcular ve Dede.
Merak ettiğim konu ise; Dede'nin Önder'e artık şans verip vermeyeceği. Can'ı denedi, patladı. Yasin'i denedi, patladı.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
--------------V.Babacan------------
-------G.Gönül Önder Lugano RC
---------------Maldonado------------
Kazım-----------Emre---------------Uğur
------------------Alex-------------------
------------------Güiza-------------------
Düzeni ile çıkarız büyük ihtimal.
Fb galibiyete yakın ama Gb den bir sürpriz bekliyorum...
fenerde çok eksk var ya bu mac zora gırebılır
-------------------------Volkan B.----------------------
Gökhan---------Önder-----------Lugano---------RC3
----------------Maldonado-----Emre B.---------------
Kazım---------------------Alex--------------------Uğur
---------------------------Güiza-------------------------
Böyle bir kadro olmasını isterim.
Fenerbahçenin çalkantılı bir dönem geçirdiği doğrudur. Bu maç ile toparlanacağından şüphem yok.
bence de Fenerbahçe bu maçı alacak ama Gençlerbirliği de bir sürpriz yapsa da fena olmaz hani.![]()
Arkadaşlar fanatizme gerek yok.Geçen seneki çeyrek finalden FBnin en iyi olduğunu çıkaramayız.Bir aurelio gitti doğru kadro korundu ama Aurelio gideceğine Alex gitseydi bence FB için daha az bir kayıp olurdu...Her neyse FB büyük ihtimalle 3 puanı alır.Maçın kilit adamı kuşkusuz Babacan olur.
Kesin İlk 11'Ler
FENERBAHÇE: Volkan Babacan, Gökhan, Önder, Lugano, Roberto Carlos, Burak, Maldonado, Emre, Uğur, Alex, Güiza
TEKNİK DİREKTÖR: Luis Aragones
GENÇLERBİRLİĞİ: Periç, Erkan, El Saka, Traore, Ergün, Kerem, Koray, Mehmet Nas, Engin, Burhan, Mustafa
TEKNİK DİREKTÖR: Mesut Bakkal
.
.
.
----------------
-------------------Volkan-----------------
Gökhan-----Önder---Lugano-----R.Carlos
-----------------Maldonado----------------
-------------------Emre--------------------
Burak------------Alex-----------------Uğur
-------------------Guiza---------------------
-------------------Peric----------------------
Erkan-------El Saka---Traore--------Ergün
---------------Koray--Kerem-----------------
------------------M.Nas---------------------
Burhan---------------------------------Engin
------------------Mustafa--------------------
----------------- Volkan Babacan
Gökhan------Önder----Lugano----R3
-----------------Maldonado----------------
-------------------Emre---------------
-------------------
----------------------Alex------------------
Burak--------------------------------------Uğur
-------------------Guiza------------
Diziliş Böyle Muhtemelen..Görünüşe göre Kazım'ı silmiş Aragones ..
Aykut,Alex Emre'nin yanında değil Guiza'nın hemen arkasında oynar...
Burak'tan bugün kendisini göstermesini bekliyorum...
Aragones elindeki oyunculardan çıkarabileceği en iyi kadroyu çıkarmış.Maçtan sonra kadro sebebiyle eleştirileceğini sanmıyorum.Bu maçta bir Beşiktaş'lı olarak umudum Mustafa Pektemet.
Maç hakkında tahminim ise aldığı mağlubiyetlerle zor günler yaşayan Fenerbahçe'nin seyircisi önünde galibiyete ulaşan taraf olacağı yönünde.2.ihtimal ise beraberlik diye düşünüyorum..
Engin ve Burhan'da etkili olabilecek oyuncular.Burhan süratiyle,Engin'de tekniğiyle önplana çıkabilir...
gencler puan cıkartabılır .. fenerde ısler yolunda gıtmıyor. .
GoL geldii...Alex De Souza ...1-0
Statta kaç bin seyirci var bileniniz var mı acaba?
alex gerçekten güzel bir gol attı iki rakibinin önünden dar açıdan uzak köşeye çok sert bir vuruş