1 ile 3 arası toplam 3 sonuç

Konu: 7.Hafta / Gaziantep Bşb. - Güngören Bld.

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Default 7.Hafta / Gaziantep Bşb. - Güngören Bld.

Gaziantep B.Ş. Bld. Spor - Güngören Belediyespor

11.10.2008

17:00

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Karşılaşmayı Hüseyin Sabancı yönetecek.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Gaziantep BŞB rahat kazandı!

Bank Asya 1. Lig karşılaşmasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Güngören Belediyespor'u 3-0 yendi.
    Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'A galibiyeti getiren goller, karşılaşmanın 16. ve 76. dakikasında Mustafa Şahintürk, 33. dakikada Uğur'dan geldi.
    Stat: GASKİ
    Hakemler: Hüseyin Sabancı, Volkan Narinç, Emre Suna
    Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: Eser, Cihan Can, Fatih Şen, Mustafa Şahintürk, Cafer Can (Dk. 69 Fumaça), Uğur Erdoğan (Dk. 84 Azula), Kadir Keleş, Efe Can (Dk. 60 Mehmet Ayaz), Osman Fırat, Onur Kalafat, Mustafa Marangoz Güngören Belediyespor: Harun, Mustafa Ün, Güray, Turan, Uğur Tülümen, Baykal, Ahmet Mercan (Dk. 38 Ersin), Hakan Arslan, İzzet, Hamza (Dk. 63 Fatih), İlkay (Dk. 38 Adem)
    Goller: Dk. 16 ve Dk. 76 Mustafa Şahintürk, Dk. 33 Uğur (Gaziantep Büyükşehir Belediyespor)
    Sarı kart: Dk. 17 İlkay (Güngören Belediyespor)
    Kırmızı kart: Dk. 47 Baykal (Güngören Belediyespor)

11.10.2008
    Kaynak : AA

Mesaj Yetkileri