Gaziantep B.Ş. Bld. Spor - Güngören Belediyespor
11.10.2008
17:00
Gaziantep B.Ş. Bld. Spor - Güngören Belediyespor
11.10.2008
17:00
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Karşılaşmayı Hüseyin Sabancı yönetecek.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Gaziantep BŞB rahat kazandı!
Bank Asya 1. Lig karşılaşmasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Güngören Belediyespor'u 3-0 yendi.
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'A galibiyeti getiren goller, karşılaşmanın 16. ve 76. dakikasında Mustafa Şahintürk, 33. dakikada Uğur'dan geldi.
Stat: GASKİ
Hakemler: Hüseyin Sabancı, Volkan Narinç, Emre Suna
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: Eser, Cihan Can, Fatih Şen, Mustafa Şahintürk, Cafer Can (Dk. 69 Fumaça), Uğur Erdoğan (Dk. 84 Azula), Kadir Keleş, Efe Can (Dk. 60 Mehmet Ayaz), Osman Fırat, Onur Kalafat, Mustafa Marangoz Güngören Belediyespor: Harun, Mustafa Ün, Güray, Turan, Uğur Tülümen, Baykal, Ahmet Mercan (Dk. 38 Ersin), Hakan Arslan, İzzet, Hamza (Dk. 63 Fatih), İlkay (Dk. 38 Adem)
Goller: Dk. 16 ve Dk. 76 Mustafa Şahintürk, Dk. 33 Uğur (Gaziantep Büyükşehir Belediyespor)
Sarı kart: Dk. 17 İlkay (Güngören Belediyespor)
Kırmızı kart: Dk. 47 Baykal (Güngören Belediyespor)
11.10.2008Kaynak : AA