Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Gençlerbirliği

1 8.33%
  • Beşiktaş

8 66.67%
  • Beraberlik

3 25.00%
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 31 sonuç

Konu: Gençlerbirliği - Beşiktaş [ TSL 7. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Gençlerbirliği - Beşiktaş [ TSL 7. Hafta ]

(/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Oyuncular kendilerini yeni hocalarına kabul ettirmek için ayrı motivasyonla çıkacaklar bence bu da bize olumlu etki eder diye düşünüyorum 2-0 2-1 filan alır maçı Beşiktaş'ım

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

denizli ilk maçına çıkıyor oyuncular onun ısteklerını hemen yerne getireceğini sanmıyorum kaybetmezler ama kazanamazlarda dıye düşünüyorum bu maçada 0 dıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bu maçı kazanırız, oyuncularımız yeni teknik direktörlerine kendilerini göstermek isteyeceklerdir.Taktiksel dizlişimizi ve kimlerin oynayacağını çok merak ediyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Beşiktaş 3-0 4-0 Gibi Sonuçlarla Alabilir Mustafa Denizli İlk Sınavını Kazanacaktır

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Beşiktaşım Ankaraya geLio Gidicem Maça İnşaLLar Yeneriz. Mustafa DenizLinin ilk Resmi sınavından başarıyla cıkacagını dusunuyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Mustafa Denizli yönetiminde takımımızın ilk maçında nasıl bir performans sergileyeceğini çok merak ediyorum açıkcası.Söylemlerinde hücum futbolunu esas alacağını belirtiyordu.Hatta 3 forvet oynatacağı söyleniyor.Açıkcası sahada saldıran,hücum oynayan bir takım görmek uzun süredir arzu ettiğimiz bir olay.Üstüne birde iyi oyun gelirse Mustafa hoca kendisine karşı oluşmuş olan bütün önyargıları yok edecektir.

Suni çimden dolayı Ankara'ya erken gitmemiz akıllıca bir hareket ve mutlaka faydası olacaktır bu durumun.Ayrıca oyuncular kendilerini hocaya göstermek için elinden gelenini en iyisini sahaya yansıtmak isteyeceklerdir.Eğer Mustafa hocanın kafasındaki sistem tutarsa kazanırız diye düşünüyorum.Umarım Gs-Ts maçının olduğu bu haftayı kayıpsız geçeriz..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

gazetede 4-3-3 gördüm galiba
    Bobo-Nobre-Holosko
    Tello-Delgado-Uğur
    İ.Üzülmez-Sivok-Zapo-Serdar Kurtuluş
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

-----------------Hakan-------------

---Toraman-----Sivok----Zapotocny

-Kurtuluş--------Uğur-----------Tello

-------------------Delgado--------------

-------Holosko-----------------Bobo----

---------------------Nobre---------------

Uğur'u sarkık oynatmayı düşünüyormuş.Yani savunmanın içine girerek oynatacakmış.İleri dörtlüyü hiç bir zaman bozmayı düşümüyormuş Denizli.Arkadaki Zapo,Toraman,Sivok üçlüsüne çok güveniyormuş,bu yüzden takımı sürekli önde oynatacakmış.Tello sol kulvarı tek başına kullanacakmış.Şili milli takımından aşina bu sisteme zaten.Aynı şekilde Kurtuluş'ta sağ kulvarı kullanacak.Toraman ve Zapo Tello ve Kurtuluş ileri çıktıkları anda hemen onların arkalarını kollamaya gideceklermiş.Çok merak ediyorum,bakalım neler olacak...

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Beşiktaş kaybetmez.Yeni bir teknik direktörün kendini kanıtlaması için iyi bir maç..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

3-5-2 oynarsak yenemeyeceğimiz takım yok. Lucescu yu bu yüzden istiyordum ama bunu DenizLi de yapacaksa kabuLümdür. Ne kadar 433 gibi dursa da bence saha içerisinde 352 gibi oynayacakLar. Bobo iki forvetin arkasında. Onun arkasında DeLgado serbest adam sağa soLa heryere kacıcak, Uğur da orta da.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

TeLLo hariç diziLimi beğendim.Bu maçı kazanmaktan dahada önemLi oLan şey iyi oyun.Bu sistemLe süper oynayaLımda kaybedeLim.Ben bu maçtan ziyade iyi bir hoca kazanmak istiyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Tello atı BJK 1-0 önde dk 3

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Beşiktaş yine rahat kazanacak.Denizli faktörü!
    Eğer Denizli kendi oyuncularını aldırabilirse devre arasında zaten güzel başlayan Beşiktaş sezon sonu ipi göğüsleyebilir.

Holosko ve Bobo topun arkasına ne kadar çok gelirse o kadar rahat maç olur

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Dakika 15, Beşiktaş 3-0 önde..

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Beşiktaş 3-0 öne geçti..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Beşiktaş coştu..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

İkinci golü kim attı acaba?

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Sivok Attı ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

3. golü de nobre attı.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Mustafa Denizli hızlı başlangıçlarından birini yapıyor..Fenerbahce'de iken kocaeliye 4 atmışlardı..Mesut Bakkal zaten 3 büyüklere karşı oynadığı son 13 maçı kaybetti..Yanlız bizi ilginç bir maç bekliyor..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Gençlerbirliğinin artık tek şansı M.Denizli'nin Toraman'ı dışarı alıp oyuna Bobo'yu sokmasına bağlı . Malum sahada şuan 6 yabancı var

Beşiktaş'a bu kan değişikliği çok iyi yaramış.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Yapar mı yapar yapmadığı şey değil zaten

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

2.Golü Sivok atmıs naptı Denizli böyle ya

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

13 dakikada 3 goL attık ama yine istediğimiz futboL yok sahada.Organize bir pozisyonumuz yok.3 goLde kontra atak.Biri korner ama oda kontra sonucu.Tamam goL sorunu yok ama DenizLinin dediği maçı rakip sahada oynayacağız oLayı yok.İnşaLLah ikinci yarı düzgün bir futboL izLeriz...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

3-1 oldu..

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Beşiktaş Kazandı

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Maçtaydım harikaydı ortam özellikle stadı çok beğendim . Maça gelecek olursak çok hızlı başladık iyi de oynadık ama bir aralar çok atak yedik Zapo , Sivok ve Toraman süperdi , İbrahim Üzülmez'de ilk yarı iyiydi ama 2. yarı biraz bocaladı , hücum hattında Nobre harikaydı Tello da çıkana kadar iyi şeyler yapmaya çalıştı , Delgado yine etkisizdi , Cisse'de iyi başladı , Holosko çok koştu iyi şeyler yapmaya çalıştı , sonuçta 3-1 kazandık , iyi başladık yeni hocayla

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Mustafa Denizli yönetiminde ilk maçımızda G.Birliği gibi pek kolay olmayan (hele ki suni çim olayından sonra) bir deplasmanda 3 puanla dönmüş olmamız sevindirici fakat skorla doğru orantılı iyi bir oyun sergilediğimizi söyleyemeceğim maalesef.Ama üst sıralardaki takımların kayıplar yaşadığı bu haftayı kayıpsız geçmek önemliydi.Bunu başardık.Tebrik ediyorum oyuncularımızı..

Mustafa Denizli'de maçtan sonraki açıklamalarında maçtan genel anlamda memnun olmadığını söyledi.Eksiklerin zamanla çalışarak kapatılacağını söyledi.Açıkcası ilk geldiği günden beri yaptıklarıyla Mustafa hoca umut veriyor insana.Ben Ertuğrul hocanın istifasından sonra acayip umutsuzlanmıştım fakat ligimizi ve takımı tanıyan tecrübeli bir hoca getirilmiş olması şu kritik dönemde alınabilecek en doğru kararlardan birisiydi.Fakat maçtan sonraki hep aynı sistemle oynamayacağız açıklaması açıkcası beni düşündürüyor.Belli bir sistem oturtmadıktan sonra nasıl başarılı olacağız hep beraber göreceğız zamanla..Mustafa hocayı iyi veya kötü yönde eleştirmek içinde henüz erken diye düşünüyorum.Dediğim gibi zamanla göreceğiz neler olacağını..

Maç içinde görevini en iyi yapan isimler Rüştü ile Sivok'tu.Tello eski günlerini aratır cinsten oynadı.Delgado iyi gibiydi fakat hala istediğimiz düzeyde değil.Cisse ve Serdar ise en kötü isimlerimizdi.Hadi Cisse ilk geldiğinden beri öyle ahım şahım oynamıyorda Serdar'ın kötü olması gerçekten düşündürücü.Umarım düzelir.Bir ara Aurellio haberleri çıkmıştı.O gelirse Cisse yerine gerçekten harika olur.Birde bu sistem için iyi bekler olması lazım.Serdar ve İbo ile gitmeyecek gibi gözüküyor..

Ayrıca taraftarımızada değinmeden geçemeyeceğım.Deplasman maçı olmasına rağmen stadda yerlerini alarak ellerinden gelenin en iyisini yaptılar.Hiç deplasman havası yaşatmadılar takımımıza..
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Maçın Sonunda zorlada olsa 3Lüyü cektirdik

VaLLahi Çıkmam Çıkmam BiLLahi Çıkmam Çıkmam

Bu arada GençLer Tarafında Korsan Beşiktaş Taraftarları vardı
    Last edited by I3esiktas : 19.Ekim.2008 at 22:30

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri