Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç sonucu ne olur?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

29 87.88%
  • Beraberlik

0 0%
  • Olympiacos

4 12.12%
Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 121 sonuç

Konu: Galatasaray - Olympiakos [UEFA Kupası B Grubu 1. Maç]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Galatasaray - Olympiakos [UEFA Kupası B Grubu 1. Maç]

Yayın : Futbol Smart

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bu maçı alacağımızı düşünüyorum.Haftasonundaki Trabzonspor galibiyetle iyi moral bulduk.Takım olarak iyi oynuyoruz.Fazla hata yapmazsak bu maçı alacağımızı düşünüyorum.Umarım kazanırız.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Biletler 10 dk da bitmiş . Ben gidemiyorum ama abimde kombine olduğu için gidiyor

Biletler 10 dk da bittiğine göre gene tribünlerde şov olacaktır. E bu şova karşılıkta bir galibiyet gelir
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Oo bitmiş mi ? :S Bende belki giderdim maça

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Şu takımı evire çevire bir güzel yensek..
    Ama adam gibi!Sahaya bişey atmadan , küfür etmeden , futbol ile sadece oynayarak rezil etsek..

Arda formda ve istekli.Baros haftasonu çok kaçırmasına rağmen pozisyona giriyor olması çok iyi , elbet bir gün atacaktır.Zor maç değil , normal bir oyun ile kazanabiliriz.

Ama ben Skibbe'den korkuyorum ve puan kaybederek gruplara başlayacağını düşünüyorum Galatasaray'ın.
    Gönülden başarılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Olypiacos'un defansı tam Allah'lık. Ama ortasaha ve forvet hatları defanslarının tam tersi şeklinde. Özellikle ortasahalarına Galletti-Dudu Cearense-Djordjevic-Belluschi gibi hızlı oynayabilen ve etkili oyuncuları var. Forvette Kovacevic-Diogo oynayacaktır büyük ihtimalle.

Baros, Arda - Lincoln - Kewell'a iyi alanlar açarsa ( Trabzon maçında yaptığı gibi ) Galatasaray çok rahat kazanır. Ama skibbe meira'yı defansa çeker ortasahada sadece Ayhan'ı bırakırsaa o zaman hiçbirşey beklemiyorum maçtan.

Az önce hi5 sitesinde yunanlıyla tanıştım sinirlerim tepeme çıktı. Bunlar gibilere inat kazanır inşallah Galatasaray'da hepsi kalırr
    Last edited by DisCo : 22.Ekim.2008 at 19:26 Reason: İmla hatası düzeltildi :)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Biletler dün satışa cıkmış ve tükenmiş. Türkiye'de Kareografide öncü olan ultrAslan'ın yine bir görsel show yapacagı söyleniyor; fakat bi acıklama yok elbette. ultrAslan hiç bir zaman önceden olacak diye duyurmuyor, olacaksa mac baslarken bunu görüyoruz. Büyük ihtimalle olacak ...

Maca dönersek; Kendi fikrim Ts macındaki kadronun bozulmaması. Meira - Ayhan ikilisinin ortasahada olması, Arda'nın solda olması gerektigidir. Tek Fc gol bulmakta zorlanırız diye düşünmemek lazım; keza Arda - Lincoln - Kewell - Baros 4 ü de forvette oluyor sık sık. Bir nevi 4-2-4 oynuyoruz. Rakip takımdan Galletti ve Belluschi ye dikkat etmeliyiz. Atmosfer müthiş olacak, bu mutlaka oyuna da yansıyacak. Saha ve seyirci avantajı ile galibiyete yakın taraf olarak görüyorum kendimizi. Gruba galibiyet ile baslamak da cok cok önemli. Eger kazanırsak %70 gruptan çıkarız. Kazanacagımızı düşünüyorum, 11 Aslan'a güveniyorum...

Başarılar Cimbom'um!

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

İyi savunma yaparsak elbet gol buluruz..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

3 Puan %99 gruptan çıkarır diye düşünüyorum.
    bende bir kaç yunan sitesine baktım onlarda çok hırslı , çok gerginler..Yapılan şovun üstüne yenilirlerse senelerce unutmazlar..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maçtan galibiyet çıkaran bu gruptan kesin çıkar.

Olympiakos'un küçümsenmemesi gereken bi kadrosu var. Eğer kalede Nikopolidis oynayacaksa Galatasaray'lı oyuncuların uzaktan kaleyi yoklamaları tehlike yaratabilir. Maçın süpriz adamı Sabri olacak bence. İçimde gol atacak diye bir his var.

Galatasaray'a güveniyorum, gollü bir maç bekliyorum ve skor tahminim 3-2.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bilet tükenmiş çok iyi..Görsel show'ları insallah dsmart en iyi şekilde gösterir..Koreagrafi ekibi bakalım bu sefer ne planlıyor..Bu maçı kazanırsak yüzde 90 grubtan cıkarız diyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Dudu Cearense ve Djordevic sanırım yok, ki bu da bizim için avantaj olacaktır. Trabzon maçındaki gibi oynarsak, yani Ayhan'ı yalnız bırakmazsak bu maçı rahat alacağımıza yürekten inanıyorum. Hele de milliyetçilik öne çıkarsa, bu maçı ölümüne oynayacak oyuncularımız da var. Skibbe'nin bunu kullanması gerekli bence. Adnan Polat da gazı verirse bu maç bizim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Dudu, Stoltidis, Leonardo, Djordjevic yokmuş.

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Dudu, Stoltidis, Leonardo, Djordjevic yokmuş.
    Çok iyi bir haber. Hep biz mi rakiplere karşı eksik oynayacağız, bu seferde onlar eksik oynasın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

djordjevic nedir yahu, 3 yıl önce domine etmişti oyunu zaten eleman, hala mı oynuyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

En çok Stoltidis in olmayısına sevindim. Gecen sene oli ŞL de iyi maclar cıkarırken ortasahada takımın en iyisiydi. Uzaktan etkili sutlar ve goller atıyordu.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Galletti-Diogo-Kovacevic'e önlem almamız gerekiyor yani.Kovacevic'i Servet tutar anca.(:

Ankette oyumu galatasaraya kullandım. Galatasaray'a başarılar dilerim inş. kazanırlar.

Ben çok etkili oynayacağımızı fakat maçın berabere biteceğini düşünüyorum.

Tek forvet yerine klasik 4-4-2 ile çıkarsakki bu zor bir ihtimal o zaman daha avantajlı taraf olan Galatasaray olur.

İçimden bir histe diyorki bu maç Baros'un maçı olacak.

Bugün iyi oyun oynarsak,3 puan alabiliriz.Taraftarinda yanimizda olmasi cok buyuk avantajimiz.İnşallah acilişimiz mühteşem olur.Baroşa güveniyorum arkaya iyi sarkip,gol bulacaktir.Başarilar galatasaray...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

AdamLarın orta saha ve forvetLeri inanıLmaz tehLikeLi. Rakibi orta sahada iyi karşıLayıp iLeride ki oyuncuLara hızLı bir şekiLde topu aktarabiLirse GaLatasaray fazLa zorLanmaz. Ama onLarın orta sahayı hızLı geçmesine izin verirsek bu sefer GaLatasaray sıkıntı çeker.

İnşaLLah kazanırız.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ayhan - Meira 2'lisinde Sıkıntı Yaşamazsak
    Kewell - Baros - Arda - Lincoln 4'lüsü İleri Ucta Isı Bıtıreceklerdır

Defansta Emre Aşık'a Cok Guvenıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Galatasaray'dan galip gelmesini istiyorum. Es-Es-Galatasaray maçına gitmem için bu maçı kazanmalılar.
    I'm back...

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Galatasaray zorlanir ama evinde yenilmez , kazanmalarini ümit ediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yunan ekibinde, Geraldo Leanordo, Raul Bravo, Ieroklis Stoltidis, Dudu Cearense, Mirres Sisic, Predrag Djordjevic ve Kyriakos Papadopoulosun İstanbula getirilmediği bildirildi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bu maç artık kazanılmalı..Ülkenin puan ihtiyacı giderek artıyor..

Bu maçi mutlaka kazanmaliyiz.Avrupada ülke olarak ve takimlarimiz olarak çok geride kaldik.İnşallah kazaniriz..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Diogo nun da kafilede yer almadıgını yazmışlar nette ama NTvspor da sayılan 7 oyuncularda onun ismi yoktu. Sanırım kafilede o.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    The 18 man squad for this match is:
    Nikopolidis, Kovac, Pantos, A.Papadopoulos, Zewlakow, Antzas, Domi, Galitsios, Mitroglou, Patsatzoglou, Torosidis, Galletti, Oscar, Belluschi, Leto, Diogo, Mendrinos, Kovacevic.

Olympiacos will train at 19:00 in the Ali Sami Yen stadium. Earlier at 18:30 Valverde will attend a press conference.

----

Diogo kafilede
    Last edited by PesimiSTyLa : 22.Ekim.2008 at 18:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Geçen sene olduğu gibi bu senede maça GS TV deki çekiliş sayesinde bilet kazandım tam biletler bitti diye umutlarım bitmişken GS TV de MAC yaz 3004 e gönder yazısını gördüm ve 120 kontör harcayarak (yani 10 kez yolladım ) bileti kazandım

Geçen sene 2 saat beklememe rağmen bileti alamamıştım umarım bu sene alırım
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Son maçtaki taktik tuttu bir aksilik olmazsa kazanacağız kendi sahamızda..

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri