Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
30. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

18 60.00%
  • Berabere biter

3 10.00%
  • Bursaspor kazanır

9 30.00%
Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 98 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Bursaspor [ TSL 8. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default Fenerbahçe - Bursaspor [ TSL 8. Hafta ]

So what?
    Saike

Artık bir şeylerin değiştiği bir maç olsun.Bizim Fenerbahçe taraftarı olarak desteğimiz Hep Destek Tam Destek.Takımımıza sonuna kadar güveniyoruz.Temennim,dileğim şu an içinde bulunduğumuz durumdan çıkacağımız maç bu maç olsun,hem skor olarak hem de oynanan futbol olarak güzel bir maç izleyelim.Bilinir ki 2-3 maç üstüste kazanılırsa artık herşey düzelmese bile belli şeyler yerine oturur.1-0 olsun,bizim olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eskişehirspor maçını izlemiştim geçtiğimiz hafta. Üzerlerinde gereksiz bir baskı oluşturmuşlar ve çok şuursuzca oynamışlardı, Bursasporlu oyuncular...

Bursa da güzel bir yapılandırma var bu sene. Ha kimin kadrosu daha iyi? Elbette Fenerbahçe'nin.
    Tuhaf bir maç olacağı kesin. İzlemek lazım
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

fenerbahce kötü gidişe dur der oyumuda ona verdim ancak bursa feneri deplasmanda yenmşt. yanlış hatırlanmıyorsam geçen yıl bu yılda yapabılır heleki fener böle bi durumdayken daha rahat yapablr bakalım neler olacak

Bursaspor son senelerde Fenerbahce´yi 1 kere yeniyor en azindan.Fenerbahce formsuz,Bursaspor kaliteli,mücadele eden bir kadroya sahip.Favorim Bursaspor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bursa'nın bu mactan en azından bir beraberlik ile ayrılacagını düşünüyorum. Fenerbahcede durumlar cok kötü, takımın üstünde bir baskı var. Defansı ve ortasahası büyük acıklar veriyor, Bursaspor Yusuf , Sercan gibi etkili hucum silahları; Mustafa Sarp gibi mücadeleci oyuncularıyla Fenere zorluk cıkarabilir. Fenerbahce muhtemelen ileri ikilide Güiza-Semih , arkalarında Alex ile baslayacak. Bu sekilde cok gol de atabilir; tam tersi cok gol de yiyebilir. Enteresan bir mac olacak, dediğim gibi Bursa dan puan yada puanlar bekliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Aragones Roberto Carlos'u kesip yerine Vederson'u deneyecekmiş bu maçta.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Fener yine kazanır bazı şeylerin üstü örtülür ne yazık ki..
    Ha futbol bu kazanamaz ise artık destek köstek olmaya başlar!Çok köklü değişiklikler olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Fenerbahçe'nin kötü gidişe yine dur diyemeyeceğini düşünüyorum. Bu nedenle oyumu Bursa'ya verdim.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by skinclub View Post
    Fenerbahçe'nin kötü gidişe yine dur diyemeyeceğini düşünüyorum. Bu nedenle oyumu Bursa'ya verdim.
    zaten bir maçı kazanmak ile düzelecekse..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

takım berbat durumda.Bursaspor adam akıllı oynarsa onlarda yener bizi.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Bursaspor Kayserinin Oynadığı Tarzda Bir Futbol Oynarsa Fenerbahçeyi Yenecektir Ama Herşeye Rağmen Fenerbahçe Bana Daha Yakın Geliyor Oyumuda Fenerbahçeye Veriyorum

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Kazanacağımızı düşünüyorum.Taraftar takımın ve Aragones'in hala arkasında olduğunu gösteridi.E bu takımda artık şu taraftara biraz olsun borcunu ödesin.

Deivid ve Vederson kadroda

Fenerbahçe'de Deivid ve Vederson, Bursaspor ile yarın yapılacak maçın 18 kişilik kadrosuna alındı.

Temmuz ayında Avusturya'da yapılan kamp çalışmaları sırasında ayak bileği kırılan Deivid ve dizinden ameliyat olan Vederson, o tarihten bu yana takımdaki yerlerini alamıyorlardı. Bu iki futbolcunun yarın Bursaspor karşısında 18 kişilik kadroda olacağı öğrenildi. Ayrıca teknik direktör Luis Aragones, Tümer Metin ve Deniz Barış'ı 18 kişilik kadroya almadı. İspanyol teknik adam, Colin Kazım'a ise 18 kişilik kadroda yer vermeyi planlıyor.

Bu arada Fenerbahçe, Bursaspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Basına kapalı gerçekleştirilen antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan futbolcular, daha sonra 3 grup halinde top çalma çalışması yaptı. İdman, taktik ve teknik ağırlıklı çalışmalarla sona erdi. Antrenmana, Aragones'ten izin alarak Almanya'ya giden Önder Turacı katılmadı. Emre Belözoğlu ise kondisyoner eşliğinde saha kenarında koşu yaptı.

Fenerbahçe'nin yarın Bursaspor karşısına şu 11 ile çıkması bekleniyor:

Volkan - Gökhan Gönül - Edu - Lugano - Roberto Carlos - Selçuk - Maldonado - Semih - Alex - Uğur Boral - Güiza

24.10.2008
    Kaynak : DHA

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Fenerbahçe'nin saha avantajı olsada geçenlerde bir yazı okumuştum, Fenerbahçe kaç maçtır Kadıköyde deplasmanda diye... Fenerbahçe'nin yenmesi gerekiyor ama Bursaspor'da yabana atılacak bir takım değil. İki takımın değerlendirmesini aldığımızda beraberlik veya Bursaspor'un galibiyeti olarak maçın sonuçlanacağını düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Volkan - Gökhan Gönül - Edu - Lugano - Roberto Carlos - Selçuk - Maldonado - Semih - Alex - Uğur Boral - Güiza
    Anelka gibi çok üst düzey bir oyuncunun barınamadığı sağ kanatta Semih'i denemek yanlış. Hem sağ kanat açık verir hem de Semih asıl bölgesinde oynamadığından yeteri kadar yararlanamayız.

Sanıyorum Tümer Dede'nin kara listesine girdi. Tümer'in ne yaptığını bilmiyoruz fakat kameralar önünde yapmadığını bırakmayan Kazım'ın bile hala ilk 18 hatta ilk 11 gördüğünü göz önüne alırsak; Tümer'in çok ağır bir harekette bulunması gerekir ki ilk 18 yüzü göremesin. Aksi halde Aragones'in adaleti tartışılır ki; bu da güvenilirliğini kaybeden bir hocanın başarılı olmasını zorlaştırır, imkansıza yaklaştırır.

Bursaspor'u yeneceğimizi düşünüyorum fakat en az galibiyet kadar oynanan oyun ve tribünlerin durumu da önemlidir. Arsenal maçında tribünler birbirleriyle mücadele etmekten takımla ilgilenemediler. Erken gelen goller de tabi bunda etkiliydi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Anelka gibi çok üst düzey bir oyuncunun barınamadığı sağ kanatta Semih'i denemek yanlış. Hem sağ kanat açık verir hem de Semih asıl bölgesinde oynamadığından yeteri kadar yararlanamayız.

Sanıyorum Tümer Dede'nin kara listesine girdi. Tümer'in ne yaptığını bilmiyoruz fakat kameralar önünde yapmadığını bırakmayan Kazım'ın bile hala ilk 18 hatta ilk 11 gördüğünü göz önüne alırsak; Tümer'in çok ağır bir harekette bulunması gerekir ki ilk 18 yüzü göremesin. Aksi halde Aragones'in adaleti tartışılır ki; bu da güvenilirliğini kaybeden bir hocanın başarılı olmasını zorlaştırır, imkansıza yaklaştırır.

Bursaspor'u yeneceğimizi düşünüyorum fakat en az galibiyet kadar oynanan oyun ve tribünlerin durumu da önemlidir. Arsenal maçında tribünler birbirleriyle mücadele etmekten takımla ilgilenemediler. Erken gelen goller de tabi bunda etkiliydi.
    Abi Semih bu maçta sağda oynamayacak.Selçuk yada Maldonado sağa yardım eder , ilerde Alex - Semih ikilisi olur en önde Guiza.

Tümer'in basına yansıyan hiç bişeyi yok açıklamada yok bende merak ediyorum.Maça gelirsek Bursa formda şu formda bu formdayı geçiyorum.Fenerbahçe puan kaybeder normal olan bu ama Aragones'in devre arasına kadar kalacağını düşünürsek gitmeyecek bi skor almalı..

Nesil
    2006

Fenerbahçe eğer bu maçı kazanırsa ligde havasını yakalar ve seri gelir. Çok kritik bir maç. Bu maçı kazanırsak iki maç üst üste kazanmış olacağız. Bursa'ya iki yıldır şansımız tutmuyor ama; üçüncüsünde tutacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bursaspor lige çok iyi bir başlangıç yaptı.Fenerbahçe ise aksine kötü bir başlangıç.Kadro olarak daha iyi olan taraf Fenerbahçe takımı.Saha avantajıda onlardan yana.Fakat form durumlarına bakarsak (her ne kadar geçen hafta Bursa kaybetmiş Fenerbahçe kazanmış olsada) genel olarak Bursa'nın daha iyi olduğunu söyleyebilir.Fenerbahçe'nin bu sezon kendisini zorlayan ve hücumda etkili olabilen takımlar karşısında puan kaybettiğini biliyoruz.Bursaspor Galatasaray maçındaki gibi oynarsa (hem savunmada hem hücumda) ve Fenerbahçe bu sezon alışılagelmiş oyununu sürdürürse Bursa kazanır.Eğer Fenerbahçe çok iyi bir performans sergilerse ki bu oyuncuların ekstra performans göstermelerine bağlı 3 sonucunda çıkabileceği zevkli bir karşılaşma olacaktır.Son bir şeye değinmek istiyorum.Aragones Kayseri ve Arsenal maçlarını düşünerek savunma ile ilgili önlemler almak zorunda.Çünkü Bursa'da Yusuf gibi bir beyin var..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Şu maça gitmek için neler vermezdim.Şuan da tamda takımın arkasında olma zamanı gerçek F.Bahçe taraftarı bugün belli olacak.İnşallah oyunculara sahaya çıkar çıkmaz bir protesto filan gelmez.

Oyuncularımıza çok güveniyorum.Bugün inş. kazanıcaz.Ve artık ligde bir seriye bağlıycaz.Ayrıca skoru erken yakalarsak Deivid ve Vedo inş. oyuna girer.

Nesil
    2006

Deivid ile Vederson iyileşmiş. Bu iki oyuncuda kadroda olacağı söyleniyor. Deivid'i ise ilkonbirde başlatabilirmiş. Maldonado'yu çıkartıp Gürhan'ı sağ kanatta oynatmak gerek. Semih ile Güiza'da çift forvet oynar.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Turkcell Süper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bu akşam saat 19.00'da Bursaspor ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçemiz sahaya şu on birle çıkacaktır: Volkan Demirel, Lugano, R.Carlos, Edu, Alex, Güiza, Selçuk, Semih, Uğur, Gökhan, Josico.

fenerbahce.org

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

------------------------Volkan------------------------------

------- Önder--------Lugano--------Edu---------------

---G.Gönül-------------------------------------R.Carlos---

--------------Selçuk---------Josico-----------------

------------------------Alex-----------------------------

--------------Semih-----------Güiza----------------------

Gibi bir sistem olsa daha iiyi olurdu.Tabi bize düüşmez ama bunda daha iyi olacağı kanaatindeyim.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    ------------------------Volkan------------------------------

------- Önder--------Lugano--------Edu---------------

---G.Gönül-------------------------------------R.Carlos---

--------------Selçuk---------Josico-----------------

------------------------Alex-----------------------------

--------------Semih-----------Güiza----------------------

Gibi bir sistem olsa daha iiyi olurdu.Tabi bize düüşmez ama bunda daha iyi olacağı kanaatindeyim.
    Hocam böyle bir sistemle gol atmak bence mümkün olmaz. Bu nedenle Fenerbahçe 3 stoper 2 bek 2 de ön libero ile oynatılamaz...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Hocam böyle bir sistemle gol atmak bence mümkün olmaz. Bu nedenle Fenerbahçe 3 stoper 2 bek 2 de ön libero ile oynatılamaz...
    Aslında ortada Emre olması lazım ama sakat.Ayrıca G.Gönül ve R.carlos kanadı boydan boya kulllanabilirler.Bence rahat gol atılır ama çok rahat gol yenir diye düşünüyorum ben.

Fenerbahçe

MAÇ KADROSU
    1 Volkan Demirel
    77 Gökhan
    4 Edu
    2 Lugano
    3 Roberto Carlos
    16 Josico
    21 Selçuk
    10 Alex
    15 Uğur
    23 Semih
    14 Güiza
    YEDEK KULUBESİ
    6 Vederson
    8 Colin Kazım
    18 Ali Bilgin
    33 Maldonado
    53 Yasin
    88 Volkan Babacan
    99 Deivid

Bursaspor

MAÇ KADROSU
    27 İvankov
    2 Serdar
    4 Ömer
    20 Veli
    6 Bekir Ozan
    22 Romaschenko
    15 Mustafa Sarp
    23 Mustafa Keçeli
    5 Yusuf
    9 Sercan
    24 Gökhan
    YEDEK KULUBESİ
    1 Yavuz
    7 İsmal
    28 Emrah
    30 Cihan
    77 Zuniga
    88 Melo
    91 Marcelo Rodrigues

*Bu arada ısınma hareketleri sırasında Gökhan Gönül sakatlandı... Yedek kulübesinde tedavisini yaptırıyor genç oyuncu...

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Hiç umudum yok Bursa macından hele ki kadroyu görünce yine 2 ön libero amrsiz takımı...Bursa kazanır

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Lugano 1-0 dk 6

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Lugano'yu boş bırakırsan affetmez 1-0 ...
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

nasıl gidiyor maç arkadaşlar.Kim iyi oynuyor izleyenler yazabilirmi acaba?

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri