1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Ama Bu Rekor Çok Tartışılır...

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Talking Ama Bu Rekor Çok Tartışılır...

Fenerbahçeli amigo Rambo Okan, bu kez Avrasya Maratonu'nda ortalığı karıştırdı. Finişe kestirmeden geldiği tespit edilen Okan Güler'in yaş kategorisinde kazandığı birincilik iptal edildi. Organizatörler şimdi kupayı geri almak için Güler'i arıyor.

Fenerbahçe'nin 'Rambo' lakaplı amigosu Okan Güler, 'vukuatlarına' Avrasya Maratonu'nu da ekledi. Geçmişte adı türlü ilginç olaylara karışan Rambo, bu kez maratonda ortalığı karıştırdı. Önceki gün koşulan Avrasya Maratonu'na katılan Güler, 2 saat 48 dakida 39 saniyede finişe vardı. Bu 'muhteşem' derecesiyle 40-44 yaş kategorisinde rakiplerinin 10 dakikadan fazla önünde birincilik kürsüsüne çıkan Rambo Okan, yarış akşamı da kupasını aldı.

Ancak ertesi gün sporcuların ayaklarına bağlanan mikrociplerin kontrolü sırasında bir gariplik fark edildi. Güler, kayıtlara göre maratonun ikinci bölümündeki 21.1 kilometreyi yaklaşık 59 dakika gibi neredeyse dünya rekoruna yakın bir dereceyle koşmuştu. Üstelik, bu dereceyi aynı uzunluktaki ilk bölümü 1 saat 49 dakika 54 saniyede geçtikten sonra yapmıştı!

Adresi kıraathane!

Maraton'un Rambo'su olmayı hak edecek dereceden daha ilginç başka bir detay, Okan Güler'in foyasını ortaya çıkardı. Güler, parkurun 30.km'sindeki kontrol noktasından da geçmemişti. Yenikapı'dan sonra sahilyolunu takip ederek Bakırköy'deki dönüşe gitmesi gerekirken, "kestirme" yaptığı ve yolun karşısına geçerek finişe yöneldiği anlaşıldı.

Kupa sevinci bir gün süren Güler'in derecesi iptal edildi, bu kategoride 2.58.33 koşan Kemal Üney birinci ilan edildi. Şimdi yarış organizatörleri kupayı geri almak için Rambo Okan'ı arıyor. İşleri zor... Zira başvuru formunda Okan Güler'in mesleği 'amigo' adresi de 'Fikirtepe Trabzon Kıraathanesi' diye yazıyor. (Milliyet)

Yarattığı olaylarla gündeme gelen Rambo Okan'ın hiç bir araştırma yapılmadan yarışmaya katılması ve ödül kazanması tartışmalara yol açtı.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Saçmalık. Yarışa katılan tüm yarışçıların ayaklarında Çip vardır ve parkurda koştuklarında belli noktalardan geçerken bu çipler sayesinde sıralama belirlenir. Biraz araştırsaydı kolpa milliyet bunu bulurdu

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Saçmalık. Yarışa katılan tüm yarışçıların ayaklarında Çip vardır ve parkurda koştuklarında belli noktalardan geçerken bu çipler sayesinde sıralama belirlenir. Biraz araştırsaydı kolpa milliyet bunu bulurdu
    Ancak ertesi gün sporcuların ayaklarına bağlanan mikrociplerin kontrolü sırasında bir gariplik fark edildi. Güler, kayıtlara göre maratonun ikinci bölümündeki 21.1 kilometreyi yaklaşık 59 dakika gibi neredeyse dünya rekoruna yakın bir dereceyle koşmuştu. Üstelik, bu dereceyi aynı uzunluktaki ilk bölümü 1 saat 49 dakika 54 saniyede geçtikten sonra yapmıştı!
    (/s)

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

crespo,
    Sence nasıl tespit edildi kestirmeden gittiği?
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006

Tavşan ile kaplumbağa'nın yarışmasına benzemiş. Acaba Rambo Okan kamlumbağa gibi çakallık mı yaptı?

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Tamam yaa ezmeyin yeni kalkmştm aklm gitmiş

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Komedi ya rambo rambo

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Az önce Star Tv'de gördüm.Yerlere yattım gülmekten Adam arayıp kupayı istedi Rambo:Ne kupası kardeşim ben denize attım onu.Verdiğiniz madalyada altın değil bakır zaten kıvırdım ezdim onuda denize attım.Onu bunu bırakın paramı verin kardeşim.Ben kazandım yarışmayı.Diyo Hatta 21 KM yi 59 dakikada koşmuş tabi ki kestirmeden

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Aaa bu Samiyene bayrak dikmeye çalışıpta kulağı kesilen amigo demi Çok özlemişim kendisini ya Star TV de önceden yaptıklarını gösterdi Kısı arabada kucaklarken araba hareket etti kız adamın kucağında kaldı araba bastı gitti
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Aaa bu Samiyene bayrak dikmeye çalışıpta kulağı kesilen amigo demi Çok özlemişim kendisini ya Star TV de önceden yaptıklarını gösterdi Kısı arabada kucaklarken araba hareket etti kız adamın kucağında kaldı araba bastı gitti
    Evet o

Madalya altın bile degil bükülüyor da koptum

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Bayrrağı gayet net dikmişti Sami Yen'e Ayhan'a da bıçak çekmişti sahanın ortasında

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    Bayrrağı gayet net dikmişti Sami Yen'e Ayhan'a da bıçak çekmişti sahanın ortasında
    O sahneyi unutamam. Bıçak çekme anı bile süperdi. Adam reklam panolarına saklanmıştı.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Star haberde gördüm bende öldüm gülmekten

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

İsmi : Rambo
    Mesleği : Amigo
    Adresi : Kadıköy de bir kıraathane

Yetkililer biraz zor bulur şahs-ı muhteremi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Mehmet Topcu View Post
    İsmi : Rambo
    Mesleği : Amigo
    Adresi : Kadıköy de bir kıraathane

Yetkililer biraz zor bulur şahs-ı muhteremi.
    Yoo Adres Gayet Net

Fikirtepe Trabzonlular Kıraathanesi

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Boşuna Rambo Demiyorlar..

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Yalnız Ramboyla fotoğraf cektirmeye kalkarken dikkat eden yanağınıza kocaman bi öpücük yapıstırıyor
    ben cektirmeye gidiyordum polis amcaya yapıstırdı bi öpücük tırstım

Mesaj Yetkileri