Benfica
Galatasaray
Beraberlik
Çok zor maç olucak eksiklerimizde bir hayli fazla umarım galip geliriz ama sanmıyorum beraberlik alacağımız en iyi sonuç..
Kurtlar Vadisi belası yüzünden evde izleyemeyeceğim büyük ihtimalle...
Çok zor maç olucak.Gerçek Galatasaray'ı yansıtırsak sahaya kazanabiliriz maçı.
Sağlık Raporu: Harry Kewell / Morgan De Sanctis
Dün oynanan maçta sakatlık yaşayan oyuncularımızdan Harry Kewell ve Morgan De Sanctis ile ilgili olarak Galatasaray Profesyonel Futbol Şubesi Doktoru İlker Yücesir sitemize açıklamalarda bulundu.
“Bugün MR’ı çekilerek ortopedik konsültasyonu yapılan Harry Kewell’ın ayak bileğinde zorlanma tespit edilmiştir. Futbolcumuzun maçtan hemen sonra başlanan tedavisine devam edilmektedir. Perşembe günü oynanacak olan Benfica karşılaşmasında oynayıp oynamayacağı önümüzdeki günlerde netlik kazanacaktır.
Sol dizinden zorlanma tespit edilen Morgan De Sanctis’in ise MR incelemesinden sonra oynamasına engel bir durum olmadığı tespit edilmiştir.”
kaynak:GALATASARAY.ORG
Zorlu bir maç olacak ama CİmBom bunun üstesinden gelecek![]()
Kewell ve Arda'dan iyi haber!
Sezonun başından beri sakatlıklardan canı çok yanan Galatasaray'a bu kez iyi haber var. Sarı-kırmızılıların, Gaziantepspor'u 3-1 yendikleri karşılaşmada sakatlanan Kewell ve Arda'nın durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Karşılaşmanın ikinci yarısında sakatlandıkları için, teknik direktör Skibbe tarafından oyundan çıkarılan iki yıldız oyuncudan Kewell'ın bugün MR'ı çekildi. Yapılan kontrol sonrasında Kewell'ın ayak bileğinda korkulanın aksine bağlarında kopma olmadığı ve sadece ödem olduğu belirlendi. Sağlık ekibinin bu sevindirici haberi sonrasında Kewell'ın Benfica maçında oynama şansı arttı.
Yıldız futbolcu Çarşamba günü takımla birlikte Lizbon'a gidecek ancak, ödemin beklenen iyileşmeyi göstermemesi halinde, Kewell'ın riske edilmeyip, Fenerbahçe maçına tam olarak hazır duruma getirileceği öğrenildi.
Yine Kewell gibi sakatlığı yüzünden oyundan alınan Arda'nın da dizindeki ağrıların azaldığı açıklandı. Arda'nın UEFA Kupası'nda Benfica ve Süper Lig'de Fenerbahçe ile oynayacakları maçlarda takımındaki yerini alacağı açıklandı.
Bu arada Sarı-kırmızılı takımda iyileşmesi dört gözle beklenen Mehmet Topal'ın tedavisi de büyük bir titizlikle sürdürülüyor. Mehmet Topal bugünkü antrenmanda yine takımdan ayrı çalıştı. Ancak Topal'ın F.Bahçe maçında forma giymesi için tedavisinin olumlu yönde ilerlediği kaydedildi.
03.11.2008
Kaynak : DHA
Allah'ın izniyle bu maçıda alacağız. Geçen hafta KV yerine maça gitmiştim bu hafta hem TRT hemde Show a bakıcağım![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Fenerbahçe maçı daha önemli bencifa zaten büyük ihtimal yenecektir biziHem dinlenmiş olur kewell çok yoruldu bu aralar..
Bu maç için teknik bir yorumdan çok hissi bir yorum yapacağım.Bana Benfica kazanacak gibi geliyor.Fakat Galatasaray bu maçı alırsa o zaman doğru yolda olduğunun göstergesidir.Göreceğiz hep beraber perşembe günü ne olacağını..
So what?
Saike
Zor bir maç.Ama inşl. kazanırız.En kötü ihtimal berabere biter diye düşünüyorum..
Bu maçı kazanıp Avrupa'daki yükselen form grafiğimizi devam ettirir, gövde gösterisi yaparız umarım...
Benfica'nın kadrosu çok güçlü inanılmazda bir seyircileri var maçı alıcakalrını düşünüyorum
İnşAllah kazanırız.Beraberlik gruptan çıkarır bizi servet ileri gereksiz cıkıslarını yapmassa yenilmeyiz şunu söyliyeyim.Bol bol şut atmalıyız Quim tabir-i caizse kova bir kaleci![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
metalist dışarda benfica içerde olsaydı temennisi hayatımda duyduğum en kötü değerlendirmelerden biriydi kardeşimkızma ama bu bana göre. Başkaları dediğini doğru bulabilir.
Onun dışında Galatasaray %5 kazanır yorumuda çok ama çok anlamsız geldi bana. Ben de objektifimdir de. Objektif olacağım diyede bu kadar abartı yapmam. Tabi bu da bana göre başkaları sizide haklı bulabilir.
Bence maç ortada geçer ne olacağını bilemiyorum. Galatasaray son dakikalarda yorgunluğa yenik düşüp maçı kaybedebilir
Fikirlerim burada
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ortada Geçer Ya Berabere Kalırız Yada 1-0 Gibi Bir Sonuçla Benfica Alır Nede Olsa Bizim Bu Maçı Kazanma Zorunluluğumuz Yok
Grupta maglup olma ihtimalimizin en yüksek oldugu mac. Biz ilk macı kazandığımız için kafa olarak rahat olacagız. Rakip kazanmak için bastıracak. Bastırdıgı dönemde Lincoln un boş alanlar dan Baros a atacagı paslar ile kontralar bulabiliriz. Benfica yı kendi sahasında yenmek cok zor. Müthiş bir stadları ve atmosferleri var. Burda kime karsı oynuyor olsalar da favori kendileri olur; bu macta da Benfica favori taraf. Tabi bu muhakkak galibiyeti onlar alır anlamına da gelmiyor. Favoriler ama beraberlik hatta galibiyet de alabiliriz.
Umarım istediğimiz sonucla döneriz. Bu arada beraberlik bile alsak bu bizi grupta lider yapar düşüncesindeyim.
Benfica bu sezon çok kaliteli bir kadro kurdu ve taraftarıda çok ateşli ama gsde kaliteli bir kadroya sahip bu maçta beraberlik olur kanımca bence iyide olur
Galatasaray, zorlu Benfica ve Fenerbahçe maçları öncesinde moral depolamak amacıyla bir yemek düzenledi !.. Başta başkan Adnan Polat olmak üzere yönetim kurulu ve futbolcuların bir araya geldiği yemekte güzel görüntüler ortaya çıktı.
![]()
Galatasaray için zor maç kendi sahalarında Olimpiyakosu yendiler bu maça rahat cıkacaklar FB maçıda var akılları orda 1 puan çok iyi olur ama benfica daha avantajlı gibi
Çok iyi bir maç olacak ona eminim. Kesin yeneriz veya kesin yeniliriz demek. Ne taraftarlık nede objektifliktir. Saçmalıktır sadece.
Fikirlerim burada
Öncelikle şunu söylemeliyim ki bu maç bir Şampiyonlar Ligi grup maçı ayarında ne işi var bu 2 takımın UEFAda diyesim geliyor.
Zor bir maç olacak temsilcimiz için,Benfica çok dengeli ve güçlü bir takım.Hücum silahları süper.Suazo,Reyes,Cardozo,Aimar defansımızı oldukça zorlayacak.
Oyuncular bu maçta kalitelerini ortaya koyar,kulüp ruhunu yakalarsa bu maçtan puan veya puanlar alabiliriz.Temsilcimize güveniyoruz.![]()
Şu maçta Linderot barış ve m.topal ı olsa çok rahat olurdu.Sakatlarımızdan bir takım olur vallaha pff :S
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir