1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Gençlerbirliği - Trabzonspor [ TSL 11. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Default Gençlerbirliği - Trabzonspor [ TSL 11. Hafta ]

Gençlerbirliği - Trabzonspor

Cuma 20.00

Yönetici arkadaşlar kusura bakmasın maçın başlamasına 1 saat gibi bir süre kaldı fakat konu açılmayınca açayım dedim ..

Zorlu mücadele öncesi iki takımın da ilk 11'i belli oldu.

GENÇLERBİRLİĞİ
    Recep
    Emre
    El Saka
    Hakan
    Traore
    Mehmet Nas
    Engin
    Cenk
    Troisi
    Burhan
    Kahe

TRABZONSPOR
    Sylva
    Tayfun
    Song
    Egemen
    Cale
    Hüseyin
    Selçuk
    Colman
    Yattara
    Gökhan Ünal
    Umut

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Umut>>>>Isaac değişikliği olmuş takımda.Birde Serkan>>>Tayfun değişikliği olmuş.Zorlu bir 90 dakika bizi bekliyor.Trabzonspor'da forvet oyuncuları yine çok gol kaçırmazsa Trabzon alır gibi geliyor,aksi takdirde Trabzon'un işi zor.Gençlerbirliğinde ise Mustafa Pektemek sakattı sanırım ya da cezalı.Gençlerbirliği de onun eksikliğini hissedebilir.Kısacası atarsa Trabzon atar yoksa 0-0 biter.
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Evet Mustafa Pektemek 2 ay gibi bir süre sahalardan uzak kalacak .. Genç ve yetenekli bir oyuncu form tutmaya başlamışken bu sakatlıgı gerçekten kötü oldu ..

Bize gelirsek kadroyu pek tuttuğumu söyleyemem .. Her hafta yazılanları tekrarlamayacağım artık .. Kadro eleştirlerim diğer maç konularında da ortada zaten ..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Açıkcası puan kaybı yaşayacağımızı düşünüyorum özellikle Umut'u ilk 11'de görünce bu düşüncem dahada arttı.Umarım Umut beni yanıltır ve kayıpsız döneriz.

sakary Ali Misafir

GOOOOOLLLLL!!!! Trabzonspor Umut'un attığı golle 1-0 öne geçiyor.Defanstan Song ileriye doğru uzun bir pas attı, Gökhan kafayla Umut'a pasını verdi,Umut top yere inmeden kafayı vurdu ve top ağlarla buluştu.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Dk 78 Umut Bulut Gb 0-1 Ts

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

güzel goldü iyi takip etti.. isaac oyunda
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Maçı aldık güzel galibiyetti gerçekten .. Çekişmeli bir mücadele vardı yeni bir heyecan ile maça acayip asıldı Gençler ..Zaten kaliteli bir kadroları var Troisi , Burhan , Engin , Kahe - bugün kötü oynasada - gibi anadolu takımlarına nazaran çok iyi isimlere sahipler ..

Bu zor deplasmanda Umut'un golüyle ( ) kazanmak güzel .. Keşke 5.dk o pozisyonu gole çevirseydi de bu kadar sıkmasaydık ..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Trabzonspor Şampiyonlar Liginde yada Uefa'da mı mücadele ediyor ? Nedir bu 2-3 günde bir maç yapmak ? 1 Haftada 3 maça çıktık.

Maça gelince yine iyi oynamadık. Yine Umut-Gökhan saç baş yoldurdu , yine ezberci Ersun Yanal 80.dakika da Yattara - Isaac değişikliğine gitti.

Umut Ve Gökhan golün dışında oyunda hiç yoktular , heralde ilk kez bu ikilinin içinde olduğu bir pozisyonda gol attık.. gol güzeldi , hazırlanışı özellikle.. ama yinede Ersun Yanal huyundan vazgeçmiyor , kötü giden bir takımı kenardan seyrediyor. Şu an lideriz keşke Bjk ile oynadığımız Kupa maçında ki gibi güzel top oynasak ta lider olmasak..

Selçuk İnan ve Serkan Balcı'nın oynamasına rağmen , yeni hoca değiştiren ve mutlak 3 puan için sahaya çıkan bir takımı yenip lider geldiğimiz Başkent'ten lider dönmek güzel olsa gerek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Trabzonspor Şampiyonlar Liginde yada Uefa'da mı mücadele ediyor ? Nedir bu 2-3 günde bir maç yapmak ? 1 Haftada 3 maça çıktık.
    Kesinlikle... Neden Hafta içi maç yapmamış Fenerbahçe, Ankaraspor'un maçı salı ya kaydırılıp cuma günü oynatılmıyorda. Salı derbiden çıkmış Trabzonspor cuma maça çıkartılıyor anlamadım.

Ne anlamadım? anladım. Herkes anladı. Reyting vs. Bazı takımların avantajı diğerlerinden daha önemli.

Neden Veysel 3 maç ceza alıyorda. Djieoua 2 maç cceza alıyor. Saçmalık bunlar hespi. Küçükten küçükten yapılıyor. Zerre kadar inancım yok Federasyonada PFDK ya da Tahkim saçmalığınada.

Neden digitürtk bütün maçları çekip 90 dk sını verebildiği kadar verip. Veremediklerinide gece yarısı falan banttan vermiyor. Neden 4 büyük izleyip duruyoruz.

Hadi canım bu kadarda olmaz. Futboldan soğutuyorlar adamı. Bu Trabzon'a yapılan insanlık dışı bir ayıptır. Adam kayırmadır. Kimler vardır altında kim bilir.
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by extensor View Post
    Kesinlikle... Neden Hafta içi maç yapmamış Fenerbahçe, Ankaraspor'un maçı salı ya kaydırılıp cuma günü oynatılmıyorda. Salı derbiden çıkmış Trabzonspor cuma maça çıkartılıyor anlamadım.

Ne anlamadım? anladım. Herkes anladı. Reyting vs. Bazı takımların avantajı diğerlerinden daha önemli.

Neden Veysel 3 maç ceza alıyorda. Djieoua 2 maç cceza alıyor. Saçmalık bunlar hespi. Küçükten küçükten yapılıyor. Zerre kadar inancım yok Federasyonada PFDK ya da Tahkim saçmalığınada.

Neden digitürtk bütün maçları çekip 90 dk sını verebildiği kadar verip. Veremediklerinide gece yarısı falan banttan vermiyor. Neden 4 büyük izleyip duruyoruz.

Hadi canım bu kadarda olmaz. Futboldan soğutuyorlar adamı. Bu Trabzon'a yapılan insanlık dışı bir ayıptır. Adam kayırmadır. Kimler vardır altında kim bilir.

usta kımse 4 buyuk demıyor vede uygulamsını yapmıyor istanbul takımlarına kayırma varda o dedıgınden bıze yok.yönetim digitürkle anlaşmış macı pazardamı ne bi saate almış ancak federasyon izin vermemiş.1 haftada 3 maç oynadık insaf ya bjk macında bıle sonlara dogru adamalr oyundan düşmeye başladı bide üstüne cuma günü en zorlu deplasmanlardan birirne çıkartıyolar.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Gençlerbirliği inanılmaz baskı kurdu son dakikalarda ancak bir türlü golü bulamadı.

Umut'da attığı golde gerçekten iyi takip etti posizyonu.

Tebrikler Trabzon'a.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Sacta yoldursak lideriz ve mutluyuz beklentilerin uzerinde bi puandayiz bence yeni bir ekip icin.

Umutun kacirmasini anliyorumda, Gokhan hic kacirmamasi lazim. En azindan Kayseride kacirmiyodu. Biraz ceki duzen vermesi lazim kendine oyuna dahada adapte olmasi gerek.

Maci tam izliyemedim, ama okudugum yorumlara gore bugun Yattara tehlikeli ortalar yapmis hic eskisi gibi topu alip surmese bile. Duzelme var Umutun golunu begendim, gercekten herkesin dedigi gibi pozisyonu cok guzel takip etti.

Haftaya sanirim Sivas macimiz var, cok zorlicaklar bizi. Selcuk ve Serkanin haftaya olmasi bizim icin buyuk avantaj.

Ayrica Emrahin dedigi gibi bi isler donuyor bence, Trabzonspor 7 gunde 3 maca cikti. Bu hafta Fenerbahcenin (
    arkadaslar alinmasin sadece hafta ici maci olmayan bi kulup oldugu icin bu takimi soyledim) kupada maci yoktu verseydilerya Cuma gunki maci onlara, Federasyon bazen anlamsiz islere imza atiyor. Insallah sadece bu seferlik boyle sacma bisey oldu, devami gelirse zaten amaclari belli olur

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Bununlada kalmıyor..

12.hafta

23 Kasım Pazar , Trabzon - Sivas

13.hafta

28 Kasım Cuma Kayseri-Trabzon

Utanmasalar Kayseri maçını haftaiçine alıp 25-26 Kasım da oynatacaklar.

Pazar Sivas ile zorlu bir maça çıkacaz ardından Cuma günü Kayseri deplasmanı. Pazar günü maça çıkan bir takım neden yine Cuma maç oynuyor anlamış değilim.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Aslinda buna pek bisey denemezde. Bu hafta cok komikti, derbi mactan cikan takim Cuma gunu mac oynuyo, isin kotu tarafida cogu Turkiye kupasinda oynayan takimlar pazara alindi

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Geçtiğimiz cuma oynanan G.Birliği-Trabzon maçında evsahibi takımın oyuncuları farklı forma ile oynadı; hakem Aydınus atladı..

Ligde geçen cuma günü oynanan Gençlerbirliği-Trabzonspor maçında çarpıcı bir olay yaşandı. Başkent ekibinin oyuncularından 4 tanesi; diğer 6'sından farklı bir forma ile sahaya çıktı. Seremoni fotoğrafında açıkça görülen bu farklılık, karşılaşmanın hakemi Fırat Aydınus tarafından fark edilemedi ve maç bu formalarla oynandı. Oysa Aydınus'un Gençlerbirliği takımını uyarıp, herkesin aynı formayı giymesini sağlaması gerekiyordu. Karşılaşma Karadeniz ekibinin 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Milliyet
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri