Ankaraspor ligin iyi takımlarından bizde son 5 resmi maçımızda hiç yenilmedik yani yavaş yavaş bizde forma giriyoruz.Kadıköyde oynuyoruz ve bu maçı kazanmalıyız.
Ankaraspor formda Fenerbahçeye sıkıntı yaşatabilirler.Bu sezon Fenerbahçe pek iyi değil derbiyi kazandıktan sonra biraz havaya girdiler gibi Ankaraspor bu havayı söndüre bilir
Ankaraspor, iyi bir ekip. Deplasmanda Kayserispor ve Sivasspor gibi iki takımı yendiler. Bulundukları yeri hak ediyorlar. Aykut Kocaman ile takım bir başka oynuyor. Aykut Kocaman'ı her zaman beğenmişimdir. Bu gün Fenerbahçe karşısına çok iyi bir takım çıkaracağından eminim.
Fenerbahçe ise, çıkış arıyor ve o çıkışı buldurlar. Bu maçı kazanıp zirveye ortak olmak isteyecek. Galatasaray ve Arsenal önündeki Fenerbahçe eğer oynarsa Ankaraspor'u yenecektir.
Ankaraspor sezona çok iyi başladı ve bu haftaya kadar iyi götürdüler.Şu an ligde 2.ler.Bu yüzden Ankaraspor'un Fenerbahçe'yi zorlayacağını düşünüyorum.Bu maçtan galibiyetle bile ayrılabilirler.Fenerbahçe'de ise durumlar yavaştan düzelmeye başladılar.Derbide alınan farklı galibiyet moralleri tavana vurdu.Taraftarın umutlarınıda artırdılar.Şu an herşey çok iyi gözüküyor.Bu iyi havayı bozmak istemeyeceklerdir.Çıkışa devam etmek için ellerinden geleni yapacaklarını düşünüyorum.Son 2 maçta savunmada gösterdikleri performansı sergilerlerse evlerinde oynuyor olmalarının verdiği avantajla bu maçı kazanırlar diye düşünüyorum.Hücumda bir şekilde gol gelecektir.Fakat önemli olan savunmayı iyi yapmak.Favorim Fenerbahçe fakat diğer 2 sonuçta sürpriz olmayacaktır bence.
So what?
Saike
FENERBAHÇE:
Volkan Demirel
Lugano
R.Carlos
Edu
Gökhan
Josico
Selçuk
Uğur
Deivid
Semih
Güiza
Yedekler:
Volkan
Emre
Vederson
Burak Yılmaz
Ali Bilgin
Maldonado
Yasin Çakmak
ANKARASPOR:
Senecky
Muhammet Hanefi
Murat Tosun
Batak
Theo Weeks
Uğur
Erhan
Hürriyet
Adem Koçak
Özer
Memet Çakır
Yedekler:
Ramazan
Ediz
Risp
Anıl
Bilal Kısa
Konate
De Nigris
15.11.2008
Kaynak : Sporx.com
Murat Tosun'un yerine Nigris ya da Konate oynamalıydı bence...
De Nigris ve Konate yedek, Murat Tosun ilk 11.Aykut Kocaman amacın ne ?
Dk 7 Murat Tosun yerde, Edu ceza sahası içinde ayağına basıp düşürüyor, bana göre net penaltı.Verilmedi...
Last edited by BlackEagle19o3 : 15.Kasım.2008 at 20:11
Dakika 29 Maç 0-0 ve Fenerbahçe tribünleri toplu şekilde Beşiktaş'ın aleyhinde tezahürat yapıyor![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Roberto Carlos Deivid'in duran topunda çok güzel vurdu1-0
Roberto Carlos..1-0 Güzel Orgenizasyon.
Güzel organizasyon ve güzel gol![]()
R.Carlos süper gol atmış yazılanlara göre.Merak ettimİnşAllah maç üstünlüğümüzle sona erer.
Arka Arkaya Pozisyonlar buluyoruz.2 Ataktada Seneky Başarılı..
Özer Hurmacı bir posizyonda delirdi sinir krizi geçirdi sanki
Ayrıca bir posizyonda penaltı gibi geldi bana Edu rakibini (Adını hatırlayamadım) ayağına basarak yere indirdi ancak hakem devam dedi.
İlk yarı sona erdi.Ankaraspor yine girdiği posizyonları golle sonuçlandıramaz ise farka gider maç.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Hakem maçın içine etti. Özer Hurmacı kesinlikle haklı o pozisyon için. Bu kadar berbat bir yönetim olmaz. Edu'nun pozisyonunu tekrar izlemem gerek. Rakibin ayağına basıyor ama; pozisyon icabı mı değil mi karar veremedim.
Emre'nin oyuna girmesine sevindim ama; girerken Semih'in sakat olması kötü oldu. Emre eski formunu yakalamak üzere. Roberto Carlos'un golü hazırlanış ve vuruş bakımından mükemmeldi.
Semih'in sağ arka adalesinde çekme olmuş...
Özer'in yerine Konate girdi bu arada...
Ohh Ohhh Carlos Ne YaptınDejavu oldu carlos vurdu direğe çarptı lugano tamamladı
2-0
Carlos sahneye çıkmya başladı bu aralar.Anlaşılan iyi fırça yemiş.
Emre çok istekli ama.
Hakikaten dejavu ben bu gölü daha önceden görmüştüm![]()
Ne Gol Ama..![]()
Başladı tribünler yine Beşiktaş' aleyhinde bağırmaya.
Girmedi mi girmiyor top 50 kere vurdu Ankaraspor topa bir türlü girmedi içeri.Şans işte![]()
Sanki Faul vardı orda ama..
Maç 2-0 bitti.