1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: Aktivasyon'da Kullanılan Telefon Hatlarına Korsan Saldırısı..

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Default Aktivasyon'da Kullanılan Telefon Hatlarına Korsan Saldırısı..

Sigames forumlarında okuduğuma göre , aktivasyon için kullanılan telefon hatlarına yönelik bir korsan saldırısı var.Ddos falan bişi diyorlar ne demek olduğunu tam bilemiyorum..rica etsem biri ordaki açıklamayı türkçeye çevirebilir mi çünkü bu büyük bir tehdit , bu kadar büyük bir firma nasıl güvenlik almaz o da büyük bir soru işareti..

Telefonla aktive yapacak arkadaşların bilgisi olsun diye yazdım..Detaylı bilgiyi ve 400 küsür mesajlık tartışmaları sigames in resmi forum sitesinde bulabilirsiniz..

Fm 2009 bütün sorunlarıyla serinin en kötü oyunu olarak tarihe geçicek gibi duruyor..Oyun motorunu ve oyunu test ettiklerini söylediler oyun çıkmadan yama çıktı , bu hataları(sakatlık en büyük hata) görmüyorlarmı anlamak mümkün değil..herneyse umarım 9.0.2 yamasıyla herşey yoluna girer..
    Şu kaldırımda resmin olsaydı
    Eğilip öperken görenler, Varsın dileniyorum sansaydı

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

En kötü oyunu olmasa da en sorunlu oyunu olarak tarihe geçeceği kesin.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

3. Default

Bilgilendirdiğin için sağol, ama benim bir işime yaramayacak. Param olmadığı için alamıyorum FM09'u. Korsanda almıyacağım. Eğer para bulursam orjinal alcam.

o kadar cok hata bildirildi ki oyunu almaya korkuyorum.

Bu korsanın önüne geçilmez

Ayrıca hiç bir seri 2007 kadar kötü değildir.Sakatlıklar bir yana PC'nin dilini ingilizce yapıyorduk oynamak için kaç kere format atmıştım

Mesaj Yetkileri