oyunu yüklüyorum bilgisayar'a daha sonra bir numara istiyo o numarayı giriyorum daha sonra bir numara daha istiyo intnette bağlanıyorum bu seferde error 1003 gibi birşey çıkıyo bana yardım edin...
oyunu yüklüyorum bilgisayar'a daha sonra bir numara istiyo o numarayı giriyorum daha sonra bir numara daha istiyo intnette bağlanıyorum bu seferde error 1003 gibi birşey çıkıyo bana yardım edin...
Error 1003 yanlış key girildi hatası.
Aşağıdaki linkten bir kontrol etsene yazdığını
http://keylookup.fm2009.softanchorinsight.com/
bazen yazım hatası oluyor 1 sayısını I görüyosun gibi
işte ben bu sayfaya giremiyorum
Ben açıyorum sayfayı direkt açılıyor anlamadım.
heh açıldı şu sayfa geldi birde şu yazı
Please enter your license key for Football Manager 2009 in the text box below
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
buraya bir şey yazcam mı?
Last edited by ankmustafa06 : 28.Kasım.2008 at 14:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
evet keyi yazıp dogru yazıp yazmadıgını kontrol edecek
peki anladım ben sana şifreyi yazsam bana yardımcı ola bilir misin? acaba
Şöyle bir şekilde yardımcı olayım sana.Öncelikle bana güvendiğin için teşekkür ederim ama ne olursa olsun şifreni kimseye verme.Şifredeki yazılan rakamları ve harfleri baştan bir kontrol et.Mesela I yazınca cok ince iki cizgi varsa o I harfi yoksa 1 rakamı.Eğer 0 varsa o ile karıştırılabiliyor.Aynı şekilde Z harfi 2 ile olabilir.Bu 3 unu kontrol edersen rahatlıkla şifreni doğru yazarsın.
ya bir şeu olmaz ben yazım bri yanlış varmı sen bir kontrol et
1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q bu benim bulduğum şifre ama bir türlü açılmadı oyun
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
birde bunu yazdım intten bir şey geliyo şu yazı çıktı.
tercümesini biliyo musun?
(The product code you've entered is not valid.)
Last edited by ankmustafa06 : 28.Kasım.2008 at 14:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
hocam bir yardımcı ol kafayı yicem bu oyunda kod mod yoktu koyana sormak lazım bunu ama işte ne yapayım
Ürün kodu geçerli değildir diyor.Peki sen bu oyunu nerden aldın? Kitapçık arkasında mı yazıyor bu parola?
yok ya ne kitapçı cd'ciden aldım ne yapcam bilmiyorum canım sıkıldı yaa
evet orjinal almadım ama orjinal almasamda bu oyunun bir kodu varsa veriliyodu.
Orjinal almadıysanız, olmaz. Forum kurallarına bakmanızı tavsiye ederim.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Artık herkesin farklı bir kodu var otomatik kodlar bir işe yaramıyor.
Her şekilde oyunu almakta serbestsin kimse seni yargılayamaz ama sorduğun site resmi site.Bir de sana o kodu veren kişi seni kazıklamışa benziyor.