Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 134 sonuç

Konu: Hertha Berlin - Galatasaray | UEFA Kupası B Grubu 4. Maç

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Hertha Berlin - Galatasaray | UEFA Kupası B Grubu 4. Maç

Yayın : TRT 1

Hertha Berlin Maçının Hakemleri Açıklandı

Galatasaray'ın 3 Aralık 2008 Çarşamba akşamı UEFA Kupası B Grubu'nda yapacağı Hertha Berlin maçının hakemleri belli oldu. Berlin Olimpiyat Stadı'nda 21:45'te (TSİ) başlayacak karşılaşmayı İtalyan Futbol Federasyonu'ndan Nicola Rizzoli yönetecek. Rizzoli'nin yardımcılıklarını Andrea Stefani ve Giuseppe De Santis yapacak. Maçın dördüncü hakemi Luca Marelli.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bu maçı da alarak gruptan lider çıkacağımıza inanıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Skibbe'ye ve birkaç oyuncu dısında güvenmiyorum .İnşAllah kazanırız ama beraberlikte çok iyi olur.Servet bence bu maçta müsade almalıdır 2-3 ay dinlendirilmedilir.Oynarsada saçma sapan hatalar yapmasın..
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

''HERTHA KENDİ SAHASINDA DEPLASMANA ÇIKACAK''

Alman gazeteleri, UEFA Kupası 2. tur (B) Grubu'nda yarın oynanacak olan Hertha BSC Berlin-Galatasaray karşılaşmasına geniş şekilde yer verdi.

Bild gazetesi, ''Hertha kendi sahasında deplasman maçına çıkacak'' başlığıyla verdiği haberde, Hertha kulübünün karşılaşmaya yaklaşık 40 bin Türk seyircisi beklediğini belirtilerek, ''Bir düşünün evinize geliyorsunuz ve evinizde tanımadığınız kişiler oturuyor. Hertha için yarın böyle olacak'' şeklinde görüşe yer verildi.

Hertha'nın mali işler sorumlusu Ingo Schiller, statta Türklerin üstünlüğünün olacağını belirtirken, Hertha'nın oyuncusu Pal Dardai ise bu sezon deplasmanda çok iyi oyunlar çıkarttıklarına işaret etti.

Dardai, Hertha BSC Berlin ile Galatasaray arasında 26 Ekim 1999 tarihinde oynanan ve Galatasaray'ın 4-1 kazandığı maçı hatırlatarak, ''Bizim için çok kötü bir geceydi. Sahada da Galatasaray tarafından alaya alındık. Bunun tekrarlanmaması lazım'' dedi.

Türk takımlarının her zaman yürekten oynadıklarını, önemli maçlarda yeteneklerinin üzerine çıktıklarını kaydeden Dardai, Türk futbolcuların, kendilerine karşı sert bir şekilde yakın oynanmasını sevmediklerini ve böyle bir durumda sabırlarını kaybettiklerini söyledi.

Dardei, takımda herkesin sert bir şekilde mücadele etmesi durumunda maçı kazanacaklarını savundu.

Hertha'nın Ukraynalı oyuncusu Andrey Voronin de bu karşılaşmanın kendileri için bir final maçı olduğunu, Galatasaray'a karşı yenilmeleri durumunda Olympiakos maçına turist gibi çıkacaklarını söyledi.

Hertha'nın menajeri Dieter Hoeness de sportif açıdan başarı sağlamak, Türklerle birlikte büyük bir şenliği kutlamak istediklerini belirtti.

Alman Birinci Ligi (Bundesliga) takımlarından FC Energie Cottbus'ta oynayan Cağdaş Atan da karşılaşmayı statta izleyeceğini ve Galatasaray'a şans dilediğini belirterek, ''Ben Türküm ve Galatasaray'ın kazanmasını istiyorum. Ancak karşılaşmanın 1-1 berabere biteceğini tahmin ediyorum'' dedi.

''Berliner Morgenpost'' ve ''B.Z'' gazeteleri de maç hakkında Berlin'de yaşayan Türklerin görüşlerine yer verdiler.

Mehmet Yılmaz adlı vatandaş ''Berliner Morgenpost'' gazetesine yaptığı açıklamada, heyecanlı bir maç olmasını dilediğini, önemli olanın, dostluğun kazanması olduğunu söyledi.

Mehmet Yıldız adlı bir vatandaş ise ''Stada giderek Galatasaray'ın galibiyetini görmek istiyorum'' dedi.

Galatasaray Spandau kulübünün yöneticisi olan Burak Işıkdağlıoğlu ise ''B.Z'' gazetesine yaptığı açıklamada, gençliğinde Hertha BSC Berlin'de oynadığını, bu nedenle Hertha'yı tuttuğunu belirtti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Skibbe'ye ve birkaç oyuncu dısında güvenmiyorum .İnşAllah kazanırız ama beraberlikte çok iyi olur.Servet bence bu maçta müsade almalıdır 2-3 ay dinlendirilmedilir.Oynarsada saçma sapan hatalar yapmasın..
    İki üç ay mı? Sence; senin için kazanılmış, canı pahasına mücadele verilmiş, şampiyonluğu getirmiş bir oyuncunun 2 hatası için 2-3 ay mı dinlendirilmesi gerekiyor.
    Ayıp değilmi? O adama bu söz ayıp değil mi?
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Sakat sakat oynayan,maskeyle oynayan canını dişine takan Servet'e laf söylemek yanlış olur.Her futbolcu gibi o da hatalar yapabilir.Skibbe haftasonu dinlendirmeli Servet'i bu maç oynamalı.

--------------------------

Bu maçı kaybedeceğimizi düşünmüyorum.Kazanacağımızı da düşünmüyorum.UEFA'da Almanlara karşı pek şansımız tutmuyor.Seyirci olayını da pek abartmayalım.Geçen sene de Leverkusen maçında Türk seyirciler vardı da noldu (: İyi konsantre olursak,büyük hatalar yapmazsak maçı alırız ama pek ümitli değilim.1-1 biter bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Keşke Servet'i 2-3 dinlendirseydik te. Simuniç bize 2-3 kafa golü atsaydı yenilseydik ne güzel olurdu dimi.
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Tebrikler Galatasaray Lincoln'u bu sene izlemek keyif veriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by extensor View Post
    Keşke Servet'i 2-3 dinlendirseydik te. Simuniç bize 2-3 kafa golü atsaydı yenilseydik ne güzel olurdu dimi.
    + Servet çizgide ayağını koymasaydı Kacar o golü atsaydı (:

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

---------------De sanctis----------------
    Sabri--------Emre G.-----Meira----H.balta
    ------------------------------------------------
    ---------------M.topal-----Barış-------------
    Arda----------Lincoln------------Kewell
    -------------Baros------------------------

Bence en ideal kadro bu olur maçın sonucunu kestirmek zor ama en azından seyirci faktörü bizi olumsuz etkilemeyecek..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post

Sakat sakat oynayan,maskeyle oynayan canını dişine takan Servet'e laf söylemek yanlış olur.Her futbolcu gibi o da hatalar yapabilir.Skibbe haftasonu dinlendirmeli Servet'i bu maç oynamalı.

--------------------------

Bu maçı kaybedeceğimizi düşünmüyorum.Kazanacağımızı da düşünmüyorum.UEFA'da Almanlara karşı pek şansımız tutmuyor.Seyirci olayını da pek abartmayalım.Geçen sene de Leverkusen maçında Türk seyirciler vardı da noldu (: İyi konsantre olursak,büyük hatalar yapmazsak maçı alırız ama pek ümitli değilim.1-1 biter bence.
    Servetin ki hata değil ahmaklık hata elinde olmayan şeyler yüzünden olur mesela cech in topu kaçırması bir hatadır ama orda servet kaşındı resmen..
    Last edited by Onurap : 02.Aralık.2008 at 16:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Servet'i bu takımdan zor kesersiniz. Bırakın artık skora göre yorum yapmayı. Defansta biri kesilecekse bu Meira'dır. Hacettepe macında döküldü resmen. Gerci o macta da sakatlığı vardı. Servet 1 hata yapar; 10 top keser.Metalist macında yaptıgı da banim bildiğim tek hatasıydı, saglık olsun...

Maca dönersek kesin birseey söylemek güc. Takım bizi hep sasırtıyor. Kolay galip gelir dediğimiz maclarda zorlanıyor. Galibiyet zor dedigimiz yerlerde müthiş oynuyor ve kazanıyor. Umarım kazanırız...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

----------------De sanctis----------------
    Sabri-----Servet-----Meira----H.balta
    ------------------Barış-------------
    Arda------------Lincoln----------Kewell
    ---------Ümit Karan-----Baros------------------

Galatasaray kazanmak istiyorsa böyle çıkmalıdır. Eğer beraberlik vs için ise;

Sabri-----Emre A.-----Servet----Volkan Yaman
    --------------Meira------Barış-------------
    ----------Baros------------------
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Sabri-----Servet-----Meira----H.balta
    ------------------Barış-------------
    ---------Ümit Karan-----Baros------------------

Galatasaray kazanmak istiyorsa böyle çıkmalıdır. Eğer beraberlik vs için ise;

Sabri-----Emre A.-----Servet----Volkan Yaman
    --------------Meira------Barış-------------
    ----------Baros------------------
    İlk yazdığın 11 le çıkarsak fark yeriz bence çünkü orta sahada savunmaya yönelik bi tek Barış var o da tam anlamıyla defansif bi oyuncu değil...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

@Taylan, ümit sakat sanırım devreyide kapamış..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ümit, Hakan sakatlıktan ötürü götürülmediler. Ayhan da cezalı...

De Sanctis
    Sabri - Servet - Meira - Volkan
    Barış - Mehmet - Lincoln - Arda
    Kewell - Baros

Bu sekilde cıksak daha iyi olur. Sag kanatta Barış olsun. Arada ortaya gecerek Mehmet Topal'a da yardım etsin. Kewell Baros'un yanında forvette olsun. Barıs ın Mehmet'e yardıma gittigi anlarda Sag tarafı Sabri tek basına da kullanabilir. Zaten ligde falan Kewell saga gectiginde hiç bir bindirme yapmıyor ve Sabri tek basına kullanıyor, onun gibi. Lincoln'de saga sola çalışsın.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

iki takımada kolay gelsin.

futbol zevkini verirler umarım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çift forvetten vazgeçmemeliyiz. Gerçi elimizde forvet yok ya o da doğru. Lincoln forvet gibi oynayamıyor. Kewell'ı biraz daha öne çekebiliriz. Sağa Barışı koysak fena olmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bu maçı galatasaray inşallah alacak gsye iddaa basmayı düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray asıl bu maçta çift forvet oynamamalı. Mehmet ve Barış'ın kondisyonu yeterli olurmu. İleri uçtaki 4'lü çok yorgun. Servet - Meira sakat sakat oynuyorlar. Volkan, Sanctis ve Sabri dışında sorunsuz adam yok. Yeniliriz diyorum ben.
    Hertha'da çok formda
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Favre, Ukraynalı oyuncu Andrej Voronin, Nicu ve Cicero'nun hasta olduklarını, Nicu'nun kesinlikle oynayamayacağını, Cicero ve dün antrenmanı yarıda bırakan, bugün de antrenmana katılamayan Voronin'in durumlarının yarın kesinlik kazanacağını ifade etti. Lucien Favre, Nicu'nun yerine, oynadıkları sistem içinde kimi oynatacağına henüz karar vermediğini söyledi.
    ............

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zaten o taktikle çıkamazmışız 2 sakatımız var.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Benim demek istediğim tek önlibero ile oynamaktı yani öle çıkarsak fark yerizBalta'nın götürülmemesi kötü olmuş Volkan onun kadar iyi oynayamıyor...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Servet ile oynarsak daha çok canımız yanar.Yani servet hep böyleydi değişen birşey olmadı ...Mücadalesine lafım yok edicek tabikide mecbur her futbolcu gibi ...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Volkan yaman oynuyorsa H.Balta kadar defansta iyi olmasada mükemmel bindirmeleri var İnşAllah iiyi oynar.Mümkünse Ü.Karan bir dahaki maçların hepsinde alınmasın kadroya
    Last edited by Alicanfmfan : 02.Aralık.2008 at 19:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

GK- De Sanctis
    Dr-S.Kurtuluş
    Dl-Volkan Yaman
    Dc-Servet
    Dc-Meira
    Dm-Barış
    Dm-M.Topal
    Mr-Sabri
    Ml-Arda
    Amc-Lincoln
    St-Baros

Harry Kewell oyunda olduğunda zaten 65 dakika faydalanabiliyoruz..2. yarı oyuna girerse çok daha faydalı olur bence. Sağ kanatta da Serkan'la Aydın değiştirilip Sabri'yle mevkiisi değiştirilebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet böyle daha iyi olur gibi ama Skibbe gençlere şans veren hoca dediler ben göremiyorum nerede Serkan K.,nerede Alparslan, nerede Aydın oynat hepisini bir kupa maçında ilk 11de kazan gençleri yav.
    Futbolcu Bilgileri

Stad full dolacakmis,stadta en azindan 40-45 bin taraftarimiz olacak.(=
    Hertha Berlin´in yönetici bile dedi,stadin cogu sari-kirmizi olacak malesef diye

Ayagim sakat olmasa ben de giderdim,doktor 1 hafta rapor verdi.=(
    Berlin buraya 5-6 saat uzaklikta.

Böyle önemli maçlarda Serkan'ı falan oynattı diyelim Serkan'da bu maçta çok kötü oynadı hem taraftarın tepkisini çeker hem hocanın güvenini kaybeder.Ferhat 2 veya 3 sene önce falan Fb maçında oynamıştı o maçtada çok kötüydü sonra bi daha kendini toparlayamadı ve şimdi Gs'de değil.O yüzden bu maçlarda ligde bile oynatmadığı oyunculara şans vermesi yanlış olur.Lig maçlarında falan oynatsın yavaş yavaş kazanır futbolcuları öyle daha iyi olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben şahsen bu maçta demedim Ama arkadaş yazdıgı kadroda öyle demiş sen de haklısın bekte Sabri önünde de Kewell oynasa 70de yerini Aydın'a bıraksa daha iyi olabilir.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Şu ana kadar tüm maçları rahat rahat kazanabilecekti Galatasaray Uefa'da sadece Metalist maçında -o da çoğumuzun fikirbirliği yaptığımız maçtı- yenildi.

Herta'yı iki haftadır 90 dakika izliyorum.2 maçı da kazandı , ayrıca son 4 maçını kazanmış.Uefa'da ise 2 beraberliği var.Bence Galatasaray'ın bu maçı alması zor olacak.

Ayrıca Statta 70bin kişiden 40 bin Galatasaraylı/Türk olması ayrı bir gurur kaynağı.Çok güzel bir manzara olacağına eminim.Adamlar kendi statlarında şov izleyecek Tabiri caizse sağa sola bakınacaklar burası ne olmuş diye

Umarım gruptan her türlü sonuca rağmen gruptan çıkarız.

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Maç için yoruma fazla gerek yok sonuçta biz kendi kendimize kazanıyor yada kaybediyoruz rakiple fazla alakamız yok. Belki defansa Emre güngör girebilir diye düşünüyorum.

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri