1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: Gol Attıktan Sonra Yeme Hastalığı!..

Hybrid View

  1. #1
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    32
    Mesajlar
    2,145

    Angry Gol Attıktan Sonra Yeme Hastalığı!..

    Arkadaşlar lütfen yardım edin. Takımım gol attığı anda, ben oyunu durdurup hemen taktiksel müdahaleler yapsam da, yapmasam da, adamlar ya santradan doğan atakta direk takıyolar golü, ya da en fazla 5 dk sonra. Ne yapmam lazım ya. Genişliği azaltım, tempoyu azalttım, defansifleştirdim, olmadı olmadı olmadı! Hiç ellemiyim dedim, yine olmadı. Gol atmak için o kadar uğraştırıyorum, ama oyunun zorlaştıralım diye bişeyini çıkaran sigames yüzünden iki dakka sonra yediğim golden sonra ağlamaktan 10 dk kendime gelemiyorum. Bi yardım edin ne yapmam lazım?

  2. #2

    Default

    Bunun ilacını yabancı forumlarda da bulanı göremedim. Az önce gol attığın ve berbat oynayan takım, senin golünü yedikten sonra resmen Real Madrid'e dönüşüyor. Hemen cevap veriyor. Bu olay %90 ihtimalle hatalarla dolu FM09'un dandik özelliklerinden biri daha. Önceki serilerde de olurdu benzer olaylar ama bu oyunda resmen abartılmış. Beni oyundan soğuttu resmen.

    Yani bu cevap golü öyle bir şey ki, sanki yapay zeka ille de o golü atacak. Atmak için saçma sapan olaylara sebebiyet veriyor. Long shots'u 5 olan adamlar 40 metreden roket gibi şutlar atıp gol buluyorlar, dribling'i yerlerde sürünen adam Maradona gibi defansı ipe diziyor falan filan.

    Bu olaya her 2-3 maçımdan birinde rastgeliyorum. Farklı takımlar, farklı taktikler, farklı ligler birşey değiştirmiyor. Tesadüf olması mümkün değil. Taktik anlayışımdan kaynaklanıyor desem, karşı takımı maç başından beri ezmişim, domine etmişim. Adamlar gol yiyince coşuyorlar. İlahi yardım mı alıyorlar, ne yapıyorlarsa anında cevap veriyorlar.

    Bana göre oyunun içindeki onlarca hatadan biri bu olay.

  3. #3

    Default

    hiçbiri olmazsa kendi kalesine atıyor oyuncular, illaki olcak o gol... 5 dk sonra olmazsa uzatma dakikalarında mutlaka gol yiyosun,sanki oyunun kuralı bu.

  4. #4
    Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya
    Yaş
    37
    Mesajlar
    1,003

    Default

    Ya 80. dk ya kadar tek kale oynuyorum 1 gol atıyorum 80 de sonra 10 dk da 2 gol atıyor karşı takım. Silesim geliyor oyunu Adam 30 - 35 metreden atıyor, bir profiline bakıyorum 19 yaşında özellikleri berbat bir eleman

  5. #5

    Default

    Quote Originally Posted by DaveJones View Post
    Ya 80. dk ya kadar tek kale oynuyorum 1 gol atıyorum 80 de sonra 10 dk da 2 gol atıyor karşı takım. Silesim geliyor oyunu Adam 30 - 35 metreden atıyor, bir profiline bakıyorum 19 yaşında özellikleri berbat bir eleman
    bu arkadaşın dediği gibi aynı olaydan dolayı orjinal oyunumu sildim. bekliyorum bakalımm...

  6. #6
    Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    34
    Mesajlar
    1,709

    Default

    Ben direk taktikle giriyim olaya
    19 maçı ardarda kazandım ligte :S
    Öne geçip kaybettiğim maçı hatırlamıyorum
    Aşağıda verdiğim taktiği kullanmanı öneririm inanılmaz az gol yiyorum..
    Çok sıkışırsan amc yi çıkar dmc al..

    http://rapidshare.com/files/16929914...unter.tac.html

    Benim transfer ettiğim oyuncularıda alırsan iyi olur hatta özellikle ramiresi




  7. #7
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    32
    Mesajlar
    2,145

    Default

    Abi taktiksel bir şey olduğunu sanmıyorum, ayrıca senin taktik bana ağır gelir zira takımım serie c2 takımlarından cosenza 1914. Ben her şeyi denedim ya, gol attığında sanki borçlu oluyorsun, onu ya 5 dk sonra alcak, yada uzatmalarda acı bi şekilde alacak senden.

  8. #8

    Default

    Bu sorunu yasayan bir tek siz değilsiniz.Yukarda denildiği gibi bu tamamen oyunun yapay zekası yada mac motoru ile alakalı.Benim ortasahamda Ramires Ve Tales oynuyor sağda mehmet topuz solda yattara forvette vagner love ve matias fernandes.Defans cale egemen giray ekong.kalede sinan bolat.Yine telekomsporla berabere takılıor takım.Ben younu silmeyi düşünüyoum başka oyunlar deneriz artık.

  9. #9
    Nesil
    2008
    Yer
    Aydin
    Yaş
    34
    Mesajlar
    292

    Default

    hmm garip, bende allaha sükür bu sorun cikmadi tam aksine, 1-0 geriye düsersem oyuncularim asiliyor maca..

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •