hem anket hem de yorumlarınızı,tahminlerinizi,beklentilerinizi,maç sonrası görüşlerinizi,hakeme olan eleştrilerinizi söyleyebilirsiniz...
hem anket hem de yorumlarınızı,tahminlerinizi,beklentilerinizi,maç sonrası görüşlerinizi,hakeme olan eleştrilerinizi söyleyebilirsiniz...
ilk maçtan daha rahat bir galibiyet alıcağımıza inanıyorum
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Hayal kurduğuna inanıyorum.Originally Posted by Jesus_FB
GS ile FB'yi ayıranın; ne Anelka, ne Alex, nede para dahilindeki herhangi bir unsur olmadadığını görecek ve de bu farkı yaratanın ne olduğunu görecek kadar bu işlerden anlayan herkesin de dediği gibi--- hakemler adam gibi, eyyamdan uzak ve her iki takıma eşit yakınlıkta maçı yönettiğinde çarşamba akşamı turu geçenin GS olacağı kanaatindeyim.
Güzel hayaller bunlarçarşamba akşamı turu geçenin GS olacağı kanaatindeyim![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
jesus bu daha güzel bi hayalOriginally Posted by Jesus_FB
![]()
kazanıcaz ve üsttura geçicez bende asy deyim!!!
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
inşallah kazanacağız bende maça geliyorumOriginally Posted by cifaaa
büyük olasılıkla maç berabere biter ve fb üst tura çıkar![]()
bence nşada oynanırsa ve hakem faktörleri etkili olmazsa bu maç biz alırız erciyes maçındaki takım ruhu bunu gösteriyor
ılk yarıdakı lıg macının kopyası olacagını dusunuyorum..ılk yarıdakı mac gıbı 4-4-1-1 oynıcaz bence..anelka tek forvet..gs nın gol bulma zorunlulugu nedenıyle saldırcagını dusunursek kontralarla etkılı olcagımızı dusunuyorum.fener kazanır..
galatasaray kazanır ve turu geçer
erciyes maçında atılan gollerden sonraki hırsı da gördükten sonra fbyi eleyeceğimize olan inancım daha da arttı.kolay maç olmayacak ama bu sefer kurtulamaz fb elimizden.
Galatasaray kazanır ve üst tura çıkar.
sıkıcı bir futbol izleyeceğimize eminim .. Tabi Galatasaray erken gol bulmazsa ..
bence gs kazanacak turu da geçer.hemde bu sefer tam tersi olacak hakem camiası fener e büyük bi kazık atacak ve gs birazda hakem ile kazanacak gibime geliyor..
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
hatırlayın arkadaşlar ali sami yendeki ilk maçı o gün nasıl yendiysek bu gün de öle yeneceğiz
"YÜCE ATATÜRK"
...edit...
hata ettik ise affola...
...kazanacağız inşaallah...
sizler rakibiniz için turu hayal olarak görmeye devam ede durun ama unutmayın kupa bizim
galatasaray erciyes maçının verdiği takım ve birliktelik ruhu ile daha bir hırsla sahaya çıkacak.bu hırsı olumlu yönde çevirerek oynayabilirlerse maçı alacaklardır.
Wala Derbilerde Fener de hırslı olabiliyor bazen...Hiç belli olmaz
Anelka olmamasına rağmen ben yine tek farkla kazanıp üst tura çıkacağımızı düşünüyuorum...
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Gs biraz daha şanslı bana göre
Zannetmiyorum, Galatasaray bu maçı hiçbir şekilde vermez. Galatasaray işi uzatmalara götürmeden 90 dakikada bitirir ve üst tura çıkan taraf olur
<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
<a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive – l – <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>
__________________________________________________ _______________
aynenOriginally Posted by VoLkaN BaROs
![]()
uzul me volkan abi herkez yanıla bilirOriginally Posted by VoLkaN BaROs
![]()
yaa ümitin sakatlaması çoooook kötü oldu![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Eee... yener dedim yanılmadım ama dimiOriginally Posted by umutcanerkut
![]()
<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
<a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive – l – <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>
__________________________________________________ _______________
Bence Galatasaray kazanacak ve üst tura geçecek çoğunluk da böyle demiş zaten.
Maçı kazanamayacaklar ama parayı bulacaklar.Bir bilet 50 ytl(Fenerbahçe Tribünü).Adamlar biliyorlar Fenerbahçeliler takımlarını yanlız bırakmazlar,fahiş fiyatlarla bilet satıyorlar.Bildiğim 900 kişi olacak.900*50=45.000 ytl sırf bizden.....Bide kimlik fotokopisi isiyorlar.
Galatasaray-Fenerbahçe Maçı Bilet Fiyatları
VIP 300 YTL
Numaralı 250 YTL
Kapalı Üst 110 YTL
Kapalı Alt 85 YTL
Yeni Açık Üst 45 YTL
Yeni Açık Alt 35 YTL
Eski Açık 50 YTL
Eski Açık Misafir 50 YTL
Maç günü Ali Sami Yen Gişe Fiyatı
VIP 290 YTL
Numaralı 240 YTL
Kapalı Üst 100 YTL
Kapalı Alt 76 YTL
Yeni Açık Üst 40 YTL
Yeni Açık Alt 31 YTL
Eski Açık 44 YTL
Eski Açık Misafir 44 YTL
Galatasaray taraftarınada ucuz vermiyorlar ki...