1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: 100 yaşında menajer

Hybrid View

Cool 100 yaşında menajer

Arkadaşlar geçen gün tam uyumak üzereyken aklıma bişey geldi ( böle saçma sapan şeyler hep yatarken aklıma gelir zaten)
    Mesela yeni bi oyun açtınız , yaşınızı da çok fazla seçtiniz 90 veya 100 gibi bişey diyelim...Kulüp belli bir süre sonra sizi yaşlandığınız için takımdan atıyor mu veya takımdaki görevi bırakmanız için size teklif getiriyor mu?? Yoksa fm maceramız sonsuza kadar devam mı ediyor??

Quote Originally Posted by terrybatu View Post
    Arkadaşlar geçen gün tam uyumak üzereyken aklıma bişey geldi ( böle saçma sapan şeyler hep yatarken aklıma gelir zaten)
    Mesela yeni bi oyun açtınız , yaşınızı da çok fazla seçtiniz 90 veya 100 gibi bişey diyelim...Kulüp belli bir süre sonra sizi yaşlandığınız için takımdan atıyor mu veya takımdaki görevi bırakmanız için size teklif getiriyor mu?? Yoksa fm maceramız sonsuza kadar devam mı ediyor??
    ben fm 2008 de bya bir oynamıştım yaşınız 100 e kadar normal artıyor 100 den sonra yıllar geçse bile sürekli 100 olarak kalıyor.

Nesil
    2005

Kısacası fm eşşeğin gözüne su kaçırmayın diyor

Nesil
    2008
    Yer
    fm

madem yaş olayı koydular sınırının olması lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by Coupet View Post
    madem yaş olayı koydular sınırının olması lazım.
    kesinlikle olmalı bence de.en azından siz devam etseniz bile kimse size iş vermemeli kolay kolay.75-80 i geçince en fazla diyecekler ki eyvallah tecrübene saygılıyız ama tadında bırak.belki çok alt düzey takımlar kabul edebilir bi süre daha o yaştan sonra ama bi sınırı olmalı.oyunun sonu da bu olmalı zaten.oyunu bitirebilmeliyiz yani.
    ayrıca yaş konusunda dikkatimi çeken bişey daha var.siz diyelim ki seçtiniz doğum yılınızı 90 diye oyunu açtığınızda min. 30 yaşında olabiliyorsunuz.niye 20 yaşında menejer olamaz mı?

Quote Originally Posted by serwan View Post
    kesinlikle olmalı bence de.en azından siz devam etseniz bile kimse size iş vermemeli kolay kolay.75-80 i geçince en fazla diyecekler ki eyvallah tecrübene saygılıyız ama tadında bırak.belki çok alt düzey takımlar kabul edebilir bi süre daha o yaştan sonra ama bi sınırı olmalı.oyunun sonu da bu olmalı zaten.oyunu bitirebilmeliyiz yani.
    ayrıca yaş konusunda dikkatimi çeken bişey daha var.siz diyelim ki seçtiniz doğum yılınızı 90 diye oyunu açtığınızda min. 30 yaşında olabiliyorsunuz.niye 20 yaşında menejer olamaz mı?
    20 yaşında menejer olur ama bir takımın b minik takımı menejeri olur

Quote Originally Posted by serwan View Post
    75-80 de Türkiye'de çalışırız şaka bir yana ama bence yaşımız neyse onu göstermeli sonuçta bir oyun bu varsın 15 yaşında menejer olsun... gerçekte hangimiz menejer olabiliriz ki??

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çalışan ve t.direktörlük kursu idi sanırım bitiren herkes teknik direktör olur
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

ben başvurdum fakat 5 yıl lisanslı futbolcu olmak gerekiyormuş o da en basit antrenör olmak için teknik direktörlük için falan bayağı bir vaktini vermen lazım...

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Quote Originally Posted by enforcer View Post
    ben başvurdum fakat 5 yıl lisanslı futbolcu olmak gerekiyormuş o da en basit antrenör olmak için teknik direktörlük için falan bayağı bir vaktini vermen lazım...
    İlginçç yani şimdi ben olmak istesem 5 yıl futbolcu mu olcam? Gerçekten ilgnçç aslında bu işte para var ama bu kötü oldu
    turksportal...

Quote Originally Posted by Mert Kurtoglu View Post
    İlginçç yani şimdi ben olmak istesem 5 yıl futbolcu mu olcam? Gerçekten ilgnçç aslında bu işte para var ama bu kötü oldu
    23 yaşından büyük olman lazım birde bu var

Quote Originally Posted by enforcer View Post
    23 yaşından büyük olman lazım birde bu var
    bunların hepside birleşince otomatik olarak 30dan aşağı menajer olamıosn

yada üniiversitede beden eğitimi ve spor bölümünü kazanacaksınız..antrenörlük bölümüne gireceksiniz..bitirince antrenör okumuş antrenör oluyorsunuz

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ben fm2007de, 2019 yılında fenerbahçe başkanı tarafından her türlü başarıyı yakalamama rağmen kovuldum, ultimatom sonucu falan da değil, kulübün bana bağlanması vs tarzında çok saçma bişiydi

genellikle 1963 doğumlu başlarım, yaşım sadece 56 idi
    Last edited by ata0105 : 05.Aralık.2008 at 02:17 Reason: yaşı ekleme

Quote Originally Posted by ata0105 View Post
    Ben fm2007de, 2019 yılında fenerbahçe başkanı tarafından her türlü başarıyı yakalamama rağmen kovuldum, ultimatom sonucu falan da değil, kulübün bana bağlanması vs tarzında çok saçma bişiydi

genellikle 1963 doğumlu başlarım, yaşım sadece 56 idi
    peki o sene başkanlıkta kim vardı??

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

arık torunumuzu torpille real madrid'e alırız :P

Mesaj Yetkileri