Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
19. You may not vote on this poll
  • Ankaragücü

2 10.53%
  • Galatasaray

11 57.89%
  • Beraberlik

6 31.58%
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 73 sonuç

Konu: Ankaragücü - Galatasaray [ TSL 14. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Ankaragücü - Galatasaray [ TSL 14. Hafta ]

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Bilgilendirme:

Bu yıl ki derbiler arasında en önemlisi olan iki ezeli rakip kulübün arasında geçecek olan maç yorumlarında diğer konu yorumlarına göre her zamanki kurallarımız geçerli olduğu gibi bir takım ek kurallarda söz konusudur ve dikkat edilmesi gerekenler şunlardır;

Spor Taraftarlığı

- Forumlarımızda tuttuğunuz takımı holiganlık derecesinde savunmak, karşı görüşe saldırgan cevaplar vererek kişileri tahrik etmek, rakip takım hakkında aşağılayıcı sözler kullanmak, alenen küfür etmek, karşılıklı münakaşalarda bulunmak veya tartışılan konuda diğer üyeyi rencide edici davranışlarda bulunmak yasaktır.

Maç Başlamadan Önceki Yorumlar

- X Kazanır, X Yener, Kazanırız, Yeneriz gibi basit yorumlar yapmak yasaktır

- Maç öncesi tahmin yapacak üyelerimiz, tahminlerini nedenlere bağlayarak ve bu tahminlerde rakip takımı küçük görücü değil objektif olmalıdır. Objektif olamayacağı düşünen üyelerimiz yorum yapmazlarsa bu başlığın gidişatı için iyi olacaktır.

Maç Başladığı Anda ki Yorumlar

- Kesinlikle maç içerisinde hakem kararlarını sorgulamak, hakemleri aşağılayıcı mesajlar atmak yasaktır.

- Herhangi bir gol, kart gibi durumlarında sadece Gol, Gooool, Kart vb. yorum içermeyen ve maç pozisyonlarını mesaj göndermeyiniz.

Maç Sonrası

- Lütfen maçı taktik analiz olarak değerlendiriniz.

- Kazandık Yendik gibi basit yorumlar silinecektir.

- Hakem kararlarına bağlayarak sonucu eleştirmek yasaktır.

Bu kararlara uymayan mesajlar silinecek ve aşırıya kaçan üyelerimize istemesekte uyarı vermek zorunda kalacağız.

(/s)

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Benfica maçından sonra Fener maçında hiç iyi oynayamamıştık. Tek korkum bu türden bir gevşeme. Yoksa GS'nin rahat alması lazım. (Yine sarı-lacivert!!! )

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by cureshot View Post
    Benfica maçından sonra Fener maçında hiç iyi oynayamamıştık. Tek korkum bu türden bir gevşeme. Yoksa GS'nin rahat alması lazım. (Yine sarı-lacivert!!! )
    Arkadaşa katılıyorum ancak feldkampında gelmesiyle biraz daha disiplin li olabileceğimizi düşünüyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Avrupa macı dönüşü hep sorun yasadık, iyi oynayamadık. Yalnız bu macın böyle olacagını sanmıyorum. Artık oyuncular da işin ciddiyetine varmıştır. Barış ve Mehmet Topal'ın dönmüş olmaları takımın ortasahası için çok iyi oldu. Zorlansak da galibiyeti alacagımızı düşünüyorum...

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Ankara Deplasmanında Rakip Kadar Sunu Çim Çok Zorlayacak Galatasarayı Ama Formda Olan Milan Baros-Cassio Lincoln İkilisinin Oyunu İle Kazanır Galatasaray

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Avrupa dönüşü kötü futbol zincirini kırma vakti geldi sanırım

Ankaragücü son 10 yılın en kötü başlangıcını yaptı, ama sonra düzeldil son 3 maçında güçlü rakiplerle oynamasına rağmen(ankaraspor,eskişehir deplasmanı ve fenerbahçe) 7 puan aldı , galatasarayın yorgun ve suni çim faktörünü düşürsek Ankaragücü kaybetmez diyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Maça 3-5-2 ile cikiyormusuz, Bahri Havadır soyledi

Kaptan Ayhan olacakmis.

--------De Santics-------

-----Servet Meira H.Balta------

-----Baris--Ayhan--M.Topal-----
    Arda-------------------------Kewell
    ---------Kewell - Baros------

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Maça 3-5-2 ile cikiyormusuz, Bahri Havadır soyledi

Kaptan Ayhan olacakmis.

--------De Santics-------

-----Servet Meira H.Balta------

-----Baris--Ayhan--M.Topal-----
    Arda-------------------------Kewell
    ---------Kewell - Baros------
    Kewell 2 kisilik oynayacak desene

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Barış büyük ihtimalle Sağ bek oynar. Ayhan - Mehmet Topal ortasahası olarak kurar. 3'lü savunma Servet varken kurmak intihar olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ntv'de söyledi..3-5-2 cıkıyoruz..Yanlız Savasan ortasahamız olacak..Barış,Topal,Ayhan her açıgı kapatacaklar..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yok ya ne 3 lü savunması. Gs Tv de şimdi baglandı adam söyledi Barış Sagbekde oynayacak diye. Antrenmanlarda falan sagbekte oynatmış Barış'ı.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Evdeki lig tv'yi iptal ettirdiğim için dışarıda izleyeceğim maçı. MeMo ile birlikte
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Bencede maça 3-5-2 çıkmayız.Bende Barış'ın sağ bek çıkacağını düşünüyorum maça.
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2006

Ankaragücü son dönemde iyi form yakaladı, alt sıralardan hızlı bir şekilde kurtuluyorlar. Galatasaray Avrupa'dan yorgun dönmesi ve saha zeminin suni olmasından dolayı maçın berabere biteceğini düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Ankaragücü son dönemde iyi form yakaladı, alt sıralardan hızlı bir şekilde kurtuluyorlar. Galatasaray Avrupa'dan yorgun dönmesi ve saha zeminin suni olmasından dolayı maçın berabere biteceğini düşünüyorum.
    Bir GS maçınada GS yener dersen, hazır kurban bayramıda geldi, kurban kesecem Batuhan

Hertha Berlin maçındaki gibi oynarsak alırız bence ki öyle olmaması içinde bir sebebp görmüyorum.
    Last edited by spider3784 : 07.Aralık.2008 at 20:01

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by spider3784 View Post
    Bir GS maçınada GS yener dersen, hazır kurban bayramıda geldi, kurban kesecem Batuhan

Hertha Berlin maçındaki gibi oynarsak alırız bence ki öyle olmaması içinde bir sebebp görmüyorum.
    Daha önce çok fazla dedim. Ama ben buradaki düşüncemi söylüyorum. Ankaragücü iyi toparlandı ne yazıkki gerçek bir futbol sahasında oynanmayan bir maçta ev sahibi daha avantajlı olacaktır.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Helal bu müthiş 3 lüye (Lincoln - Kewell - Baros)

DK 61
    Kewell'ın sol kanattan yaptığı ortada Lincoln topuğuyla topu Baros'un önüne bıraktı. Baros bekletmeden ceza sahası içinde şutunu attı ve top ağlaara gitti. 1-0

DK 62
    Lincoln gerilerden süratle gelen Kewell'ın önüne topu bıraktı. Ceza sahası içinde topla buluşan Kewell sol ayağıyla müthiş vurdu ve jeneriklik bir gole imza attı. 2-0

Edit: bu mesajı yazarken 3-0 oldu

DK 65
    Yine Lincoln ile başlayan atakta. Lincoln, Kewell verkaçında Lincoln sol kanattan ceza sahasına girdi. Yerden yaptığı ortaya Baros yakın mesafeden ayak koydu ve topu ağlara gönderdi. 3-0
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Şu frikikleri niye adam gibi kullanmıyoruz ki.Biriniz vurun işte niye biriniz dokunuyo da diğeri vuruyo.

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Sözümden döndüm.Yine Avrupa'daki maçlardan eser yok.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

4 Pozisyonumuz var golle sonuclanabilecek olmadı. Özellikle Lincolnün pozisyonunda serkan cok sanslıydı top kafasına carptı kornere gitti. 2. yarıda kilidi cözer galibiyeti alırız diye düşünüyorum..

Bu arada Ankaragücü defansındaki Luiz topu Kewell a kaptırdı Kewell karsı karsıya gidecekken arkadan ufak bi hamle ile cekti %100 foul ve sarı karttı. Hakem es gecti. Verebilseydi kartı Luiz 2. sarıdan atılmış olacaktı.

Cok sansisiz yahu.Hele Lincoln´ün sutunu kalecinin kafasiyla cikarmasi sanstan baska birsey degil.Biraz kontrollü oynasak,Arda ve Kewell biraz daha aktif olsalar aliriz bu maci...

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Kafasına resmen çarptı yani KeweLL in kaçan goLü var bu maçtata çok kaçıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Milaaaan Barooosss. Asist Lincoln galiba

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Milan Baros Ne Güzelde Gol Atarmışsın Sen
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kewelll 2-0 Oz Büyücüsü
    Last edited by Addolorato : 07.Aralık.2008 at 21:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Keweeeeeeeeeel. Bir gol daha. Bir anda 2-0 oldu. Statta yönetim istifa sesleri...

Galatasarayımız coştu

Lincoln 2 dakika da 2 süper asist yapti.Goller de bir o kadar güzel,Kewell ne güzel cakti öyle.(=

Lincoln acik ara asist krali olacak bu sene ...

İki golün pasıda Lincoln'den.Helal olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şov yapıyoru şov.3-0.

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri