1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Fm 2009 click problemi

Hybrid View

Default Fm 2009 click problemi

Arkadaşlar Fm 2009 9.2.0 yamasınu başarılı bir şekilde kurdum daha sonra oyuna girdiğimde transfer ettiğim oyuncuyu takıma dahil etme sorunum olsun basın konferanslarına dahi giremiyorum attend tusu vb. basmıyor ne yapmalıyım ? Yardımınlarız için şimdiden çok teşekkür ederim umarım bu oyun beni ve sizleri daha fazla çıldırtmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Muhtemelen oyununuz orjinal değil. Bu yüzden kırek nedeniyle oyununuzda bu tip bir problem ile karşılaştınız. Ve Malesef sitemizde bu tip paylaşımlar yasak...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şu anda ilk bu sorunu senden duydum.O zaman konuya bir mantık getirelim.iki sorum var sana yardımcı olabilmek için:

1-Kurulum işlemini nasıl gerçekleştirdin?Steam'den kurup cd keyi girerek mi,ya da uniloc'tan?O sırada bir sorun oluştu mu?

2- Türkçe yama kullanıyor musun?

Mustafacım bazen Türkçe yama kullananlarda da aynı sorun oluyor o yüzden bir yanıtını bekleyelim.

oyunum orijinal değil maalesef. oyunu uniloctan kurdum. cd key istediği zaman carlos cojones adlı tuhaf bir prgram sayersinde oyunu göstererek 9.0.1 *****ini gerçekleştirdim . 2. patchi kurarken application data içerisine yeni klasörler ekleyerek yaptm *****i sonra ne olduysa 2. yamamda oyun click yapmamaya başladı..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    arkadaşlar maalesef kütahya'da orijinal oyun temin edebileceğimiz yerler mevcut değil. türkçe yama kullanmıyorum .
    Last edited by tgor : 22.Aralık.2008 at 20:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

teşekkür ederim kardeşim .

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Korsan oyunlar için ortada dolaşan ilaçlarda böyle bir sorun mevcut. Yani durum legal değil o yüzden duymamışsındır Hamdi İllegal konular gene coştu ha
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Korsan oyunlarda oluyor bu sorun. Piyasada dolaşan bir exe bu hataya neden oluyor. En iyisi orijinal oyuna yönelmek.

Konuda GMA'ya.

Mesaj Yetkileri