Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 123 sonuç

Konu: Amigo Tuncay

Hybrid View

Nesil
    2006

Default Amigo Tuncay

Hep amatör ruhun öldüğünden, aşırı profeyonelleşmeden, endüstriyel futboldan şikayet eder dururuz. Futbolcuların para için oynadığından, forma aşkının olmadığından vs... Dün akşamki maçtan sonra Ali Sami Yen'de yaşananlar her şeyin bu kadar da kötü olmadığını, bazı özel futbolcuların hala bu ruhu yaşayabildiklerini gösterdi bizlere. Evet Tuncay Şanlı'dan bahsediyoruz... Tuncay, dün yaptıklarınla Fenerbahçe Taraftarının kalbiyle ömür boyu mukavele yaptın... Helal olsun sana, helal olsun !!!

Nesil
    2005
    Yer
    SysteM otuZ2

Tuncaymı daha yürekli bu konuda Hasan Şaş mı Hasan Şaş ve Hakan Şükür ametör kalpte bir numaralar bence hele Hakan.

Nesil
    2005
    Yer
    kayseri

Quote Originally Posted by zalayeta
    Tuncaymı daha yürekli bu konuda Hasan Şaş mı Hasan Şaş ve Hakan Şükür ametör kalpte bir numaralar bence hele Hakan.
    sana katılıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Aman Tuncay artık gerçekten ne kadar Fenerbahceli olduğunu kanıtladı bence herkese Helal olsun ona

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Tuncay'ın hangi tezahüratı yaptığına dikkat ettiniz mi peki??? Profesyonel bir futbolcu tribünlere örnek olmalıdır.Tezahürat yapıyorsa da yaptığı tezahüratı dikkatli seçmelidir.Sonra da yakınır dururuz niye Türkiye'de küfür var diye.Tuncay takdir ettiğim ve profesyonelliğini,centilmenliğini alkışladığım bir futbolcuydu.Yazık ki Tuncay'ı yanlış tanıyormuşum.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

tuncay küfürlü bir tezahürat ettirdiyse ayıp yapmış.gönül bağı olarak hakan şükürü tek geçerim adam ağladı sahada resmen,gökhan güleçinde aynı yolda olduğunu görüyorum johnson gibi bir insan azmanının ayağına kafasını uzattı.takdir ettim.

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

evet f.akyel denen varlıkta yapardı bunları, hatta rakip oyunculara dalıp, rakip taraftarları bile döverdi ... 2 gün sonra ezeli rakiplerin birine gidip bu lafları yedirebilir, bu yüzden her oyuncuyu hemen başınıza taç etmeyin..

golü enfesti yalnız .. tabi soldan kaçan bomboş nobreye pas atmamasını unutmayalım, o gol olmasa nolurdu acaba maç ;?

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

küfürlü tezahurat yapmadıki."Bir baba hindi" yi söyledik.Ama artık onunda bir GFBli olduğu anlaşıldı

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by senderson
    küfürlü tezahurat yapmadıki."Bir baba hindi" yi söyledik.Ama artık onunda bir GFBli olduğu anlaşıldı
    Sakın o tezahüratın içinde küfür olmadığını söyleme

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Nesil
    2006
    Yer

Onur burada söylenen "Cimboma Bi..." kelime grubu küfür kategorisine giriyor ve tuncay gibi bir futbolcuya hiç ama hiç yakışmadı...

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

merak eden olur diye koydum abi..

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

...ne ekersen onu biçersin...

14. Default

Tuncay'ın oyunu gördüğünüz gibi yapmış olduğu ufak bir hata(!) ile silinmiştir.İşte olay zaten burada başlar.Kimi oyuncular vardır iyi oynarlar, takımı sırtlarlar ama gelin görün ki bunu hazmadeyip hata yapar, kaybolur ya da unutulurlar---gündem onların iyi futbolunu değil yaptığı hareketleri tartışır.Kimi oyuncularda vardir ki; iyi oynar, takımı sırtlar ama bunu hazmeder, profesyonelce davranır, amatör ruhunu kaybetmeden, provake etmeden, olmadan işine konsantre olur ve sonucunda mükafatını alır-- onlar futbollarıyla gündemdedir, attıkları gol, verdikleri pas kazandırdıkları maçla.YAPTIRDIĞI TEZAHÜRATLA DEĞİL!!!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bide kaldırsın kaldırsın parmak kaldırsın.. tezahuratını yaptılar.küfür var ama ben koptum ya.ya nolcakki futbolcu küfür edemezmi insan değilmi onlar.biz türküz kardeşim türk insanı küfürü sever.taraftarıda sever futbolcusuda.bence güzel oldu gs yendiği zaman onlarda etsinler nolcak ki.kimse o küfrü üstüne alınmazki zaten bunlar güzel şeyler .eğlence..
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2006
    Yer
    london

helal olsun kardesıme,,iyi yapmıs..o da insan,,sız 2 saat kufur yıyın bakalım nolcak,,az bile yapmıs

ayva cicek acmis yaz mı gelecek cimbom kadıkoy e nasıl gelecekkkkkk

kaldırsın kaldırsın parmak kaldırsın cımbombomu .... parmak kaldırsın heyy...sıra lig de..

17. Default

Quote Originally Posted by londonboy
    helal olsun kardesıme,,iyi yapmıs..o da insan,,sız 2 saat kufur yıyın bakalım nolcak,,az bile yapmıs

ayva cicek acmis yaz mı gelecek cimbom kadıkoy e nasıl gelecekkkkkk

kaldırsın kaldırsın parmak kaldırsın cımbombomu .... parmak kaldırsın heyy...sıra lig de..
    Bu nasıl bir itham, nasıl bir üslup.Burası senin içini döküp, saygısızca yazacağın mesajlar için uygun değil.Sen ve senin gibiler oldukça bu futbol bu zihniyetinizle bir adım ilerlemez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

tmm abartma sende fazla

Nesil
    2003

Kufur etmek ayip degil mi? Bir restoranda yemegi begenmediginiz icin **** asci diye bagiriyormusunuz? Bagirirsaniz, asci disari, elinde satir, cikip sizi kovalamaz mi? Peki benzer bir servisi veren futbolculara neden boyle yapilmasi normal karsilanir? Futbolcular bu kufurleri yedikten sonra elinde bicak kufur eden sahislari kovalamiyor diye mi? Bunu durdurmak icin ille de kaba kuvvet mi gereklidir?

Tuncay'in hareketi sevinc aninda yapilmis buyuk bir hatadir. Fenerbahce'li olabilir. Takiminin kazandigi icin cok seviniyor da olabilir. Ancak cikip boyle bir tezahurat yapmis olmasi stadinda kufuru yok etmeye calisan Fenerbahce'nin aleyhinedir. Futbolcu bunu yaptiktan sonra taraftar daha fazlasini yapar. Tuncay'in bu sekilde kotu ornek teskil etme luksu yoktur. Bu yaptigi, kazandigi basariyi hazmedemediginin bir gostergesidir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya küfürü futboldan çıkaramaz kimse buna imkan yok.bunu öncelikle herkes kabul etmeli.bu ülkede hani sizlere göre en iyi yorumculardan biri olan rıdvanın bile futbol yorumlarken her 2 lafından 1 inin o bizim en sevdiğimiz malum laf(a.q) olduğunu bilmiyormusunuz.taraftar rakip takıma nasıl küfür ediyorsa futbolcularda rakip takıma küfür etmiş.bence büyütülmemeli

Nesil
    2006

bir baba hindi geleneksel bir tezahurattır küfür yok ama hakaret şeklinde var yanlış anlaşılmasın sanki gs liler hakketmiyor bir maç boyunca sahaya az kalsın kendilerini atacaklardı...

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Quote Originally Posted by batu19-07
    bir baba hindi geleneksel bir tezahurattır küfür yok ama hakaret şeklinde var yanlış anlaşılmasın sanki gs liler hakketmiyor bir maç boyunca sahaya az kalsın kendilerini atacaklardı...
    katılıyorum

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by senderson
    +10000000000
    tam olarak anlayamadım

Quote Originally Posted by batu19-07
    1- ortamın gerginliği yüzünden taraftar her şeiy yapar onlar taraftardır engellenemez ( ben yapılanlar haklı demiytorum yanlış anlaşılmasın)
    2- tuncay bir futbolcudur çıkıp orda hindi baba falan yapamaz bu onun seviyesizliğini gösterir
    3- burda demek istediğin galatasaraylılar hakareti hakediyorsa bu kadar iğrenç bir düşünce tarzı olamaz. hiç bir insan hakareti hak etmez eğer bu şekilde düşünüyosan senin adına üzüldüm

birde buradaki gazete küpürü ile ilgili şunları yazmak istiyorum
    1- Galatasaray bir ingiliz takımı değildir
    2- yurt dışında gazeteler küfürlü manşetler atarken yabancı takımları yendiklerinde hiç bir futbolcunun lig maçında çıkıp taraftarlarıyla karşı takıma hakaret ettiğini görmedim
    3- galatasaray manchester maçı öncesi ingiliz basınında çıkanlara bir cevap olarak o başlık atılmıştır. ben maç öncesi hiç kimsenin fenere hindi dediğini sanmıyorum. bence bu hareket savuynulup bu şekilde saçma kanıt peşinde koşulacağına tuncaya kulüpten bir uyarı veya ceza ne ise verilip yönetimden birinin çıkıp özür dilemesi lazımdı ( tuncayın özür dilemesi mantıksız olur çünküher hafta özür dilerse ona kimse inanmaz)
    bunlar benim görüşlerim olabildiğince iğneleyici olmamaya çalıştım birilerine birşeyler ters geldiyse ve dokunduysa affola

25. Default

Tartışmada geçti mi bilmiyorum ama sanırım bu konuya son noktayı Hıncal Uluö koydu. ''GS'ye mağlup olan FB'li bayram ediyorsa vay fenerin haline'' katılırsınız karılmazsınız, ama turu geçtik deyip atlarsınız ama bir gerçek var ki Hıncal Uluç bu konuya son noktayı koymuştur. (bkz:kim demiş!)

Nesil
    2003

Zaten o geleneklerin bozulmasi lazim ilerleyebilmek icin. Gencler bir baba hindi ile baslar, ana avrata kadar gider. Camialar veya futbolcular mecbur mu bu tip kufurleri hakaretleri yemeye?

Kazanildigi zaman boyle olunca, kaybedilince Turkiye-Isvicre maci gibi olaylar ortaya cikiyor sonra. Batti balik yan gider, biz boyleyiz, tarihimizde var demekle yapilmamasi gereken seyleri savunmak cok buyuk yanlis olur. Bizim tarihimizde hadim etme de var. Bu hala yapiliyor mu? Tarihimizde Turkler iyi ata da binerler. Sehirlerde oturanlarin ne kadari iyi ata biniyor artik? Akil fikir hindi'de

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

ben tuncayı attığı gol haricinde oynadığı oyundan ötürü eleştiriyordum ki yaptığı tezahüratı gördüm. ve içimdeki tüm kızgınlığım geçti. tuncay ne kadar bencil ne kadar çok teknik olmasa da gerçek fenerbahçeli olduğunu ve bu takım için elinden geleni yapacağını gösterdi. GS li taraftarlar elenmeyi hazmedemeyip bizim taraftarımız takımımız ve yönetimimizin uyumunu kıskanmaktalar nasıl bozarız diye uğraşıyolar ve o nedenle bu konuyu uzatıyolar.
    onlar ne derse bizi asla yıpratamazlar ve tuncay seni çok seviyoruz...

Mod Notu: Fanatizm yapmayalım
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

tuncay için diyeceğim bişey yok...adam haklı fb en son Türkiye Kupasını aldığında 1 yaşında olan birisi...kupada ezeli rakiplerini elemiş olmanın vermiş olduğu zevk ile böyle şeyler yapabilir...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

tuncayın 2. hareketi oldumu hiç yakışmıyo böyle bi futbolcuya
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2003

sekopej:

Olaya hazmetme, etmeme olarak bakma. Mac sonu Galatasaray tur atlasa ve Hasan Sas cikip ayni seyi yapsa yine yanlis oldugunu soylerim. Futbolcularin kufur ve hakaret eden taraftarin seviyesine inmek yerine, taraftari daha yuksek seviyeye cikartacak hareketler yapmaya dikkat etmesi, one gore sozler soylemesi gerekli.

Fenerbahce'nin dun aksam kazandigi basari yari finale cikmak ama yapilan tezahurat Galatasaray'i yendikleri ile ilgili. Biz yari finale ciktik, basardik diye tezahurat yapmak yerine, Galatasaray'i eledik tezahurati yapiliyor. Sevinilen sey ne kadar yanlis. Fenerbahce Sampiyonlar Ligi ceyrek finaline Milan'i eleyip yari finale ciksa, hindi baba.. Milan'a ... diye mi tezhaurat yapmali yoksa yari finale ciktiklari icin tezahurat mi yapmali?

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri